|
Nu esti logat.
ELECTROSTIMULAREA-ne ajuta oare sa slabim?????#1 2010-04-20 16:19:01
ELECTROSTIMULAREA-ne ajuta oare sa slabim?????Fetelor va cer parerea in privinta sedintelor de electro pt. ca vreau sa fac si nu stiu daca merita sa pierd timpul.Adica as vrea sa stiu daca a facut cineva si ce rezultate a avut?Eu am un pic de celulita, un pic de burtica, si vreo 5 kg de dat jos......ce spuneti, am vreo sansa?Am aparat acasa si as putea sa fac sedinte in fiecare zi, insa ma intreb daca electro e buna de ceva?N-as vrea sa pierd cate 1 ora pe zi si sa n-am nici un rezultat.Dupa cat timp se vad primele rezultate?La un salon mi-a spus ca 20 de sedinte sunt egale cu o liposuctie insa....mi-e greu sa cred.Voi ce ziceti, ce stiti? Offline #2 2010-04-20 16:25:45
Re: ELECTROSTIMULAREA-ne ajuta oare sa slabim?????am facut 12 sedinte si in afara de faptul ca mi-a scos si mai tare muschii in evidenta, n-a avut niciun alt efect. Offline #3 2010-04-20 16:31:31
Re: ELECTROSTIMULAREA-ne ajuta oare sa slabim?????Deci e frectie la picior de lemn, zici? Si eu care mi-am pus toate sperantele in aceste sedinte....dar asta e.Ce alte tratamente facute la salon credeti ca sunt cu adevarat bune? Chiar daca costa mai scump, nu de alta dar macar sa-si merite banii. Offline #4 2010-04-20 16:45:01
Re: ELECTROSTIMULAREA-ne ajuta oare sa slabim?????in cazul meu, asta a fost. Offline #5 2010-04-21 11:58:50
Re: ELECTROSTIMULAREA-ne ajuta oare sa slabim?????electrostimularea este ff buna ptr tonifiere...daca ai carnea moale.Sunt pers care au slabit,nu la toata lumea are acelasi efect.Ptr un efect ff bun combina electro cu ceva- gen impachetari in namol,alge Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-21 14:30:19
Re: ELECTROSTIMULAREA-ne ajuta oare sa slabim?????impachetarile la rece sunt bune pt.celulita? nu pot sa fac nici electrostimulare nici impachetari la cald #7 2010-04-21 15:30:43Re: ELECTROSTIMULAREA-ne ajuta oare sa slabim?????eu am facut 8 sedinte anul trecut la salon si nu am vazut absolut nici o schimbare.mult mai bune rezultate am avut in urma a 16 sedinte de masaj anticelulitic:s-a redus celulita vizibil si am scazut in cm,iar pt kg in plus poti face sauna si impachetari 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #8 2010-04-21 15:44:42
Re: ELECTROSTIMULAREA-ne ajuta oare sa slabim?????cat au costat cele 16 sedinte de masaj? Offline #9 2010-04-21 17:10:26Re: ELECTROSTIMULAREA-ne ajuta oare sa slabim?????era abonamentul de 8 sedinte la 120 ron,deci 240(anul trecut)dar anul asta am gasit la alt salon impachetare/infrasauna( o ora)+masaj anticelulitic(30 min)=30 ron 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #10 2010-04-21 17:25:48
Re: ELECTROSTIMULAREA-ne ajuta oare sa slabim?????continuati va rog la unul din topicurile indicate de anca Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|