homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amenda pt alcool in spatiu public-2

#20 2010-04-26 23:37:36

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: amenda pt alcool in spatiu public

Eu nu inteleg ce au ei impotriva ta din moment ce nici n-ai fost cu sticla in gura in prezenta lor. smile

#21 2010-04-27 13:21:15

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Re: amenda pt alcool in spatiu public

Da, si eu zic ca o sa fie asa, o sa ma duc si cu poze, si cu martori, si o sa o contest din 3 puncte de vedere: spatiul era ca si amenajat ca extensie a barului, eu nu am baut, si procedural nu s-a tinut cont de drepturile mele prin refuzul de a-mi explica in vreun fel situatia sau a mi se arata procesul verbal. Abia astept, mai fac si eu niste practica.

Si ce sa aiba impotriva mea... au un punct de stationare, o baracuta din aia a politiei si ca sa nu mearga foarte departe se plimba repede in jurul ei la maxim cateva zeci de metri si cauta si ei ce pot ca sa nu zica cineva ca nu si-au scos norma pe ziua aia. Mai mergeau si cate trei...n-are nici un sens. Si zona aia e plina de tot felul de oameni dubiosi, dar aia le pun mai mari probleme, asa ca eu eram tinta usoara.

Ultima oara a fost editat de Rosa (2010-04-27 14:03:24)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.