homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale uitate-3

#39 2010-05-06 21:25:26

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: anticonceptionale uitate

eu zic sa iei pastila uitata si sa continui cu o alta folie fara sa faci pauza...pentru ca avand in vedere ca nu stii cand ai uitat pilula...nu stii daca vei fi protejata in pauza de 7 zile...dar unind foliile protectia se mentine, sau macar se reinstaleaza mai devreme smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#40 2010-05-06 21:42:18

kora2621
Membru
Inregistrat: 2010-05-06

Re: anticonceptionale uitate

multumesc mult pt raspuns, cam asa ma gandeam si eu ca e mai bine insa nu stiu ce va fi dupa, daca nu-mi deregleaza organismul chestia asta cu luatul in continuare...n-am mai facut asta niciodata...totusi daca as face si un test de sarcina as putea oare afla vreun raspuns concret sau e prea devreme?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.