|
Nu esti logat.
Sangerari intermenstruale-5#77 2009-02-02 15:04:43
Re: sangerari intermenstrualevitamina k eu stiu ca o opreste de tot,nu ca o mai diminueaza Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #78 2009-03-04 17:44:43
Re: sangerari intermenstrualeBuna...in luna februarie am inceput sa iau pentru prima oara anticonceptionalele yasmin, din prima zi exact cum mi-a recomandat medicul, problema este ca dupa ce mi-a trecut mai aveam scurgeri, foarte mici, dar nu rosii, maronii, galbene...nu am cum sa ma duc iar la un medic ginecologic acum...este vre-o problema grava? aa si dupa ec am terminat tableta la cam 2 zile mi-a venit iar menstruatia. Va multumesc pentru ajutor Offline #79 2009-03-04 17:45:38
Re: sangerari intermenstrualenu, nu e grav, e vorba de spotting, un efect secundat intalnit in primele luni de administrare... citeste pe aici ca s-a vorbit mult despre asta Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-03-04 17:45:49) Offline #80 2009-03-04 17:49:14
Re: sangerari intermenstrualeOk multumesc mult Offline #81 2009-12-04 21:34:21
Re: sangerari intermenstrualeBuna. Am si eu o problema si sincer nu stiu ce ar putea fi.Sunt in Anglia in acest moment, lucrez la o ferma si este foarte frig. In urma cu o luna si jumatate am luat o "pastila de a doua zi" numita Levonelle in urma unui esec al prezerv. Mi-a venit menstra la timp, dupa 3 saptamani si a fost totul ok. La 6 zile dupa ce mi s-a terminat menstra au inceput niste sangerari usoare de culoare inchisa care au durat pe parcursul intregii luni. NU am niciun fel de durere, mancarime, insa am de cateva zile stari de voma dimineata. Ce poate fi? Aici este foarte frig si ma gandeam ca poate am racit grav. De doua zile s-a intensificat sangerarea si are o culoare deschisa, un rosu aprins. Este adevarat ca sunt zilele cand trebuia sa-mi vina menstra, dar nici eu nu maiu stiu daca este menstra sau e sangerare ca si pana acum. Nu am deocamdata posibilitatea de a merge la un cabinet ginecologic asa ca orice sfat este foarte apreciat. Am uitat sa spun ca am 22 de ani. Astept un raspuns cat mai repede posibil. Multumesc! Offline Publicitateloading...
#82 2010-03-01 17:20:25
Re: sangerari intermenstrualebine v-am gasit din nou spuneam acum o saptamana k am uitat sa iau trei pilule consecutiv si mi-a venit menstruatia mai devreme,a durat 4 zile.dar dupa ce s-a terminat eu inca mai am niste mici sangerari.. mai degraba sunt niste pete maronii, insotite de semne de candida.. secretie modificata, prurit... si chiar o inflamatie a labiilor dupa contact. mi-am facut programare la ginecolog, dar pana ajung sunt cam ingrijorata. ce ar putea fi? Offline #83 2010-03-01 17:24:18
Re: sangerari intermenstrualeEu zic ca sunt niste dereglari hormonale pt ca ai uitat pilulele alea 3. E normal ca ti-a venit mai devreme... Dar te-ai protejat suplimentar pana ai inghitit alte 7 pilule? Offline #84 2010-03-01 17:27:30
Re: sangerari intermenstrualeda...oricum am facut si un test de sarcina si a iesit negativ ms frumos:* Offline #85 2010-05-17 01:35:28
Re: sangerari intermenstrualebuna seara. uff...am si eu o problema si din pacate momentan nu pot ajunge la medic. folosesc yasmine de 4 ani. am facut pauza in iarna si-am reinceput de 4 luni. dupa cm am luat normal yasmine, cu mentiunea ca prima pastiluta am luat-o cu intarziere de 1 zi,si am luat ziua urmatoare 2 tablete. la pastiluta 7 am observat pete maronii pe chilot,care s-au intensificat. sunt maronii dar am observat si ceva ce pare a fi tesut, alb-maroniu. am avut contact sexual dar protejat din cauza primei pastilute. la ultimul control mi s-a spus ca am rana pe col, dar nu ingrijorator si daca va fi cazul le va cauteriza. ce nu inteleg e acel tesut,ce este? si de ce nu se mai opreste? sa intrerup pastilutele? Offline #86 2010-05-17 12:42:08
Re: sangerari intermenstrualeAceasta sangerare este normal sa apara in primele trei luni de administrare a anticonceptionalelor. Sansele sa existe o legatura intre rana si sangerari sunt minime. Deci, stai linistita si nu te speria. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #87 2010-05-17 14:23:31
Re: sangerari intermenstrualemultumesc de raspuns. Offline #88 2010-05-17 15:09:35
Re: sangerari intermenstrualeMicozele nu apar numai in urma unui contact sexual neprotejat. De obicei micozele sunt dereglari ale florei vaginale. S-ar putea ca toate medicamentalele alea insirate de tine sa modifice foarte mult rezultatul analizei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|