|
Nu esti logat.
Sangerari intermenstruale-4#58 2009-01-24 13:03:07
Re: sangerari intermenstrualeNuuuu, nu o am de 3 luni... o am cam din ziua 13... cand am presupus ca a fost ovulatia... Ultima oara a fost editat de accumaria (2009-01-24 13:48:26) Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline #59 2009-01-24 14:32:22
Re: sangerari intermenstrualesa inteleg ca nu te ai protejat corespunzator deci riscul de sarcina exista? happy with him...inlove with him... Offline #60 2009-01-24 14:35:06
Re: sangerari intermenstrualeNu m-am protejat, nu, pentru ca doresc din tot sufletul sa raman... asa ca o sarcina nu ar fi un risc ci o bucurie enorma Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline #61 2009-01-24 14:37:28
Re: sangerari intermenstrualete cred...dar ar fi bine sa faci niste analize inainte de sarcina...din pacate nu ti ramane decat sa astepti pana mergi la medic...sau poti incerca sa faci un test beta hcg... happy with him...inlove with him... Offline #62 2009-01-24 14:43:45
Re: sangerari intermenstrualeAnalizele premergatoare sarcinii (chlamydia, toxoplasma, CMV etc) le-am facut deja si nu a iesit nimic rau. In afara de faptul ca nu am anticorpi pentru toxo si nu mai stiu ce... probabil cand voi ramane le voi mai repeta... deocamdata astept... si prefer sa ma gandesc ca mi-a venit ciclul, desi azi nu prea a mai curs nimic (ieri seara au fost si cateva picaturi rosii, dar azi nimic)... Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline Publicitateloading...
#63 2009-01-24 15:57:25
Re: sangerari intermenstrualedin pacate nu ti ramane nimic de facut decat sa astepti... happy with him...inlove with him... Offline #64 2009-01-24 19:14:13
Re: sangerari intermenstrualeMultumesc Cristina Asta voi face oricum Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline #65 2009-01-24 22:00:20
Re: sangerari intermenstrualelady in black am uitat sa mentionez eu ca medicul mi-a facut colposcopie Offline #66 2009-01-25 14:33:28
Re: sangerari intermenstruale
sa ne ti la curent cu demersul situatiei...Doamna da sa fie totul bine... happy with him...inlove with him... Offline #67 2009-01-26 15:48:56
Re: sangerari intermenstrualeCristina, te tin la curent, desi mari schimbari nu sunt... Aceleasi cateva picaturi pe zi, azi am facut un test de sarcina sure check (e ziua 26 de ciclu)... tot negativ... astept in continuare, cu psihicul cam intors pe dos Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline #68 2009-01-27 12:01:35
Re: sangerari intermenstrualeA venit menstruatia ieri seara... acum astept sa treaca, sa se faca 10 februarie, ca sa merg la doctor sa aflu si eu ce am... Poate intr-o zi o sa fiu si eu Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? Offline #69 2009-01-29 22:17:45
Re: sangerari intermenstrualeBuna seara! V-am scris acum cateva zile si v-am spus ca medicul ginecolog mi-a pus diagnosticul cervicita cronica. Mi-a dat un tratament cu ovule pe care trebuie sa-lfac doua saptamani pe luna timp de trei luni. Stie cineva sa-mi spuna daca este posibil sa mi se rezolve problema numai cu tratament medicamentos? Medicul m-a chemat la control dupa terminarea tratamentului sa vada care e situatia. Offline #70 2009-01-30 09:52:46
Re: sangerari intermenstrualeExista o mare posibilitate sa te vindeci dupa tratament. Depinde organismul tau cum reactioneaza la tratament. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #71 2009-02-02 11:36:09
Re: sangerari intermenstrualefetelor ajutati-ma ....sun la a doua zi de ciclu si am ca un fel de hemoragie....imi curge sange aproape curat,am niste dureri de spate si de burta de nu mai pot care imi radiaza si pe picioare,mai ales pe cel stang...tin sa specific ca am facut o luna pauza de anticonceptionale si ieri am luat in prima zi de ciclu YASMINE la recomandarea doamnei doctor ginecolog...nu am chisturi sau alte probleme in sfera genitala ...ce sa iau sa mi se opreasca haemoragia?ca altfel nu o pot numi?? "Experienta nu reprezinta ceea ce ti se intampla ci ceea ce faci cu ce ti se intampla" Offline #72 2009-02-02 11:50:54
Re: sangerari intermenstrualesi eu am patit la fel cand am intrerupt anticonceptionalele. si tu fiind invatata cu pilule (care reduc durerile, cantitatea de menstra) acuma te sperie. ia niste nurofen, calmante stai in pat si daca nu se opreste eu zic sa mergi la medic sa iti dea ceva. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #73 2009-02-02 13:18:29
Re: sangerari intermenstrualeDanae sunt la birou,la servici....si nici nu pot pleca acasa caci sunt singura azi...am si niste ameteli cu dureri de cap,frisoane... "Experienta nu reprezinta ceea ce ti se intampla ci ceea ce faci cu ce ti se intampla" Offline #74 2009-02-02 14:04:04
Re: sangerari intermenstrualepai doar calmante cred ca poti lua acum daca esti la servici, dar te sfatuiesc ca daca continua sa mergi la medic ca nu e bine ca ai hemoragie, sa nu fi racit de iti e asa de rau. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #75 2009-02-02 14:07:10
Re: sangerari intermenstrualein mod normal se recomanda repaus la pat . dar daca esti la servici , nu prea ai cum, pt durere poti incerca ketonal forte , ori ceva analgezic un pic mai tare . Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #76 2009-02-02 14:55:38
Re: sangerari intermenstrualeVitamina K nu este buna de luat?Am inteles ca aceasta mai stopeaza din sangerare "Experienta nu reprezinta ceea ce ti se intampla ci ceea ce faci cu ce ti se intampla" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|