|
Nu esti logat.
Sangerari intermenstruale-2#20 2009-01-07 12:41:28
Re: sangerari intermenstrualemultumesc! Offline #21 2009-01-07 12:42:04
Re: sangerari intermenstrualecu placere, o zi buna si tie ! Offline #22 2009-01-08 23:38:46
Re: sangerari intermenstrualeSe pare ca sangerarea care ma ingrijora s- transformat in menstruatie. Ma ingrijoreaza totusi prima, aceea care a survenit in urma unui act sexual si avea culoare mai inchisa. O sa merg la ginecolog cat de curand. Dar daca mai aveti vreo banuiala in legatura cu ce ar putea fi, va rog sa-mi spuneti. Multumesc! Offline #23 2009-01-08 23:57:59
Re: sangerari intermenstrualepoate ai o rana pe col ....si la contact atingi colulu si poti sangera usor .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #24 2009-01-09 00:05:42
Re: sangerari intermenstrualebuna..as avea si eu niste intrebari...am 21 de ani, mi-am inceput viata sexuala si nu folosesc anticonceptionale, nu am nasteri si nici avorturi.am folosit cu prietenul meu mult timp prezervativ si am renuntat de curand la el pentru imi creea o stare de discomfort...asadar,in 23 decembrie mi-a venit ultima data menstra(care de obicei este foarte neregulat, lasandu-se si cu hemoragii uneori) care a tinut pana in 27 decembrie...dupa care nimic(evident). mai apoi am inceput sa ma trezesc vreo 2-3 zile (mai des) cu pete maronii pe lenjeria intima..initial am crezut ca ar putea fi de la menstra cu care tocmai incheiasem.dar imi mai apar si acum, ce-i drept, din cand in cand(odata la 2-3 zile) unele pete maronii(dimineata, spre seara devin rosiatice)...care ma ingrijoreaza din ce in ce mai tare (am programare la dr ginecolog abia peste o saptamana). acele pete nu miros...dar nu stiu, ma ingrijoreaza.ce considerati ca ar putea fi? va rog sa-mi raspundeti cat se poate de repede posibil ca simt ca o iau razna...credeti ca ar putea fi o rana sau mai grav? Ultima oara a fost editat de ysa (2009-01-09 08:11:50) Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-09 11:47:38
Re: sangerari intermenstrualeGeorgivlas tinand cont de faptul ca ai avut contact la 12 zile de la cm...sangerarea ar mai fi putut fi de la ovulatie. Durerea + secretia (ca la Candida) pot fi iarasi de la ovulatie. Mamica de Ingerash blondutz Offline #26 2009-01-09 11:52:03
Re: sangerari intermenstrualegeorgivlas dureri ai? elle joue avec ton coeur Offline #27 2009-01-12 15:41:25
Re: sangerari intermenstruale
sincer nu stiu despre ce e vorba... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2009-01-12 22:17:37
Re: sangerari intermenstrualemultumesc pentru raspuns doctoressa..de obicei ma tine in jur de 6 zile...e neregulata.. poata sa ma tina si 8 zile sau doar 4...acum m-a tinut 5 sau 6 zile.. nimic neobisnuit, doar ca in primele zile am avut niste dureri insuportabile, atat!mi-am facut 4 teste de sarcina(sure check-pentru a elimina aceasta ipoteza) si toate au iesit negativ..am oricum programare pe miercuri la doctor...dar as fi vrut sa va stiu parerea, sa stiu la ce ar trebui sa ma astept...macar aproximativ. Offline #29 2009-01-14 22:34:51
Re: sangerari intermenstrualemda...am fost la ginecolog..si am negi genitali (pe interior)..problema e ca eu i-am observat de cand eram domnisoara(unul singur e cat de cat pe exterior, si pe acela l-am observat ma refer)...dar dupa ce mi-am inceput viata sexuala si am inceput sa merg ginecolog, nu mi-a atras niciodata atenta ca ar fi ceva in neregula(asa ca, nestiid, am crezut ca este ceva normal si ca vaginul fiecarei femei difera)..acum ca l-am schimbat..mi-a spus de aceasta problema si vor fi cauterizati.. si astept rezultatele de la pap.....multumesc in orice caz pentru sprijin. Ultima oara a fost editat de ysa (2009-01-14 22:37:02) Offline #30 2009-01-15 19:51:27
Re: sangerari intermenstrualebuna seara..am si eu o problema..in luna noiembrie am facut un tratament cu antibiotice,si dupa un timp mi-a aparut o secretie maronie,inchisa la culoare,sfaramicioasa...am fost la ginecolog si mi-a spus ca e din cauza antibioticelor...mi-a dat sa iau o pastila(nu mai stiu cum se numeste),si tratament cu ovule..in luna decembrie am facut din nou un tratament cu antibiotice..problema e ca ultima data(la inceputul lunii),mi-a venit doar 2 zile(de obicei e in jur de 3..am schimbat anticonceptionalele,acum iau marvelon,si de cand le-am schimbat,durata menstruatiei a scazut de la 4-5 zile la 3)..cantitatea a fost normala,chiar destul de mare..acum am iar o sangerare de acelasi tip,inchisa la culoare si sfaramicioasa...aparuta dupa un contact sexual..nu ma doare nimic..desi parca simt unele simptome dinainte de menstruatie..desi poate e din cauza ca ma tot gandesc la asta..sunt la jumatatea foliei de pastile..nu stiti din ce cauza ar putea fi?va multumesc anticipat Offline #31 2009-01-15 20:00:18
Re: sangerari intermenstrualeDaca iei anticonceptionale in combinatie cu antibiotice trebuie sa te protejezi suplimentar pe perioada tratamentului si inca sapte zile de la terminarea lui. Te-ai protejat? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #33 2009-01-15 20:09:27
Re: sangerari intermenstrualeCred ca e o sangerare cauzata de scaderea protectiei contraceptivelor. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #34 2009-01-15 20:16:36
Re: sangerari intermenstrualeok..multumesc mult pentru raspuns Offline #35 2009-01-15 21:28:08
Re: sangerari intermenstrualeCu placere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #36 2009-01-18 22:58:16
Re: sangerari intermenstrualeBuna seara. Revin cu detalii noi asupra unei probleme pe care am postat-o aici. Folosesc de o luna anticonceptionalele Mercilon. Acum o saptamana mi s-au terminat pastilele pentru prima luna. Ciclul mi-a venit cum trebuia iar acum 2 zile s-a oprit. Totul a fost ok ( adica nu a mai fost sange ) pana cand am inceput sa fac sex in aceasta seara. Vreau sa stiu daca este din nou aceeasi problema, si anume ca este o sangerare intermenstruala sau poate fi altceva ? Tin sa mentionez faptul ca prima oara cand am avut o sangerare de acest gen, aceasta a aparut tot in urma unui contact sexual. Offline #37 2009-01-19 00:14:04
Re: sangerari intermenstrualebuna seara...ca si celelalte fete, i have a problem too... iau antibebe desorelle, de aprox un an...am facut o pauza la 6 luni, si apoi le-am luat normal.N-am uitat niciuna....Luna trecuta, pe la jumatatea foliei am inceput sa sangerez abundent, mult mai mult decat in timpul menstruatiei....am fost la un medic, m-a controlat si mi-a spus ca nu am rana pe col, ci ca e o dereglare hormonala, mi-a dat tratament cu etamsilat si flamexin....am terminat tratamentul si nu s-a oprit...dupa cateva zile am mers la alt medic. Acesta nu m-a mai controlat, m-a pus numai sa fac un test de sarcina care a iesit negativ, dupa care mi-a dat calciu, niste vitamine si diclofenac impotriva durerilor, spunandu-mi ca e o raceala mai violenta, recomandandu-mi totusi sa schimb desorelle cu yasmin de luna viitoare. Sangerarea nu s-a oprit decat dupa ce, normal, am avut menstruatie, si s-a terminat. Am inceput o noua folie de desorelle, si aceeasi poveste si luna asta....numai k mult mai abundent, cu cheaguri si mai mari...si mai ales noaptea....Ce sa fac??? va rog, ajutati-ma... Offline #38 2009-01-21 19:06:59
Re: sangerari intermenstrualeDoctoressa, pls, imi poti spune si mie parerea ta in legatura cu postul anterior? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|