|
Nu esti logat.
O problema-2#20 2010-05-17 22:33:15
Re: o problemaam incercat dar nu vrea spune k ii este mai bine singura si ca nu ii trebuie un altul si in plus ea este si foarte timida... Offline #21 2010-05-17 22:37:33
Re: o problemanici cu tine nu vrea sa iasa? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #22 2010-05-18 01:59:33
Re: o problemaOameni ratati din toate punctele de vedere. Offline #23 2010-05-18 10:06:29
Re: o problemaimi pare rau de fetele care se indragostesc si apoi se chinuie cu astfel de inadaptati. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #24 2010-05-18 11:33:43Re: o problemapink martini, exat asta vroiam sa zic si eu. foarte trist ca exista fete care sufera duap astfel de specimene. tot atat de trist e ca exista mame denaturate care isi transforma copilul intr-un inadaptat. il faci, il educi, dar la 27 de ani trebuia de mult sa fie dat afara din "cuib" Offline Publicitateloading...
#25 2010-05-18 11:51:21
Re: o problemanu denaturate...cred ca singuratatea sau faptul ca au doar un copil sau si-au rasfrant dragostea asupra lor prea mult,l-au alintat si bibilit prea mult,au facut din acest copil un viitor fatalau. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #26 2010-05-18 12:02:14
Re: o problemamai o fi si vina parintilor, dar daca vezi ca mama si tata nu vor sa-ti dea drumul din cuib, te zbati si iesi singur pana la urma.....si eu am fost super rasfatata de ai mei, ei au pierdut 2 copii si doar eu le-am ramas, deci s-au dat peste cap sa ma alinte si sa ma bibileasca in toate felurile....norocul meu a fost ca am plecat la facultate in Bucuresti si atunci a fost pt prima data cand am spalat un vas, un chilot, am sters un praf si am fiert un ou ....pana atunci nu stiam sa fac nimic!!! nu mai zic ce drame am avut cu maicamea care nu stiu cat timp nu a putut sa doarma, nu mai zic ca si acum daca nu-i raspund la un telefon se apuca disperata sa-mi sune toti prietenii....si oricum acum pot sa zic ca e bine, dupa 4 ani de cand sunt plecata de acasa era si timpul sa se obisnuiasca..... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #27 2010-05-18 12:05:14Re: o problemawild, daca iti spun ca mie imi aducea si in clasa a 12-a tata micul dejun la pat in fiecare zi o sa te crucesti. Cat am fost acasa nu am spalat un vas, o bluza. Mai dadeam cu aspiratorul si stergeam praful la mine in camera, dar atat. Nu am facut cumparaturi niciodata singura (sa ma trimita mama la piata sau ceva), dar de cand am plecat la faculate fac de toate, si nu pot spune ca nu m-am descurcat, sau am avut probleme. Cred ca poti sa rasfeti opilul, dar sa il educi in asa fel incat sa se poata adapta vietii. Offline #28 2010-05-18 12:06:10
Re: o problema
probabil ca nu Offline #29 2010-05-18 12:07:30
Re: o problema
da, asta mai lipsea If you take it personal, that's ok! Offline #31 2010-05-18 12:09:24
Re: o problemae mai aiurea cand se baga in chestiile importante, Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2010-05-21 09:40:44) If you take it personal, that's ok! Offline #32 2010-05-18 12:15:02Re: o problemaE aiurea cand se baga in orice. In mod normal ar trebui cand te casatoresti sotia/sotul sa devina familia ta. Evident, parintii inca trebuie respectati, si ai grija sa le fie bine, dar sotul, copilul , asta e noua familie, prioritatile, tptul trebuie schimbat. Un tip care sta dupa fusta mamei nu ar fi in veci in stare sa isi intemeieze familia lui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|