|
Nu esti logat.
Am luat Postinor. cat de repede pot incepe sa iau anticonceptionale?-2Pagini: 1 2
#20 2010-05-19 18:58:23
Re: Am luat Postinor. cat de repede pot incepe sa iau anticonceptionale?aa..si dak fac testul peste 3 saptamani...va iesi corect chiar dak iau pilule sa inteleg Offline #21 2010-05-19 18:58:47
Re: Am luat Postinor. cat de repede pot incepe sa iau anticonceptionale?da Offline #22 2010-05-19 19:00:32
Re: Am luat Postinor. cat de repede pot incepe sa iau anticonceptionale?heimdall...ms de rasp...da nu stiam ce si cum era corect...am citit de-a forumuri dak ma crezi....k eram zapacita....si pe unele scria k trebuie intrerupte pilulele k is prea multi hormoni..si ma gandeam k poate din cauza la pilulele alea sa nu isi mai faca efectul cum trebuie postinorul...mama lor de probleme:( Offline #23 2010-05-19 19:01:56
Re: Am luat Postinor. cat de repede pot incepe sa iau anticonceptionale?pe viitor o sa stii o sa vezi ca o sa fie totul ok Offline #24 2010-05-19 21:34:55
Re: Am luat Postinor. cat de repede pot incepe sa iau anticonceptionale?ms de raspunsuri....pretenu meu zice sa nu mai gandensc atat de mult;)) am citit pe pagina de mai jos ca "Dupa utilizarea Postinor, pina la urmatoarea menstruatie normala se recomanda abstinenta sau folosirea prezervativului la fiecare contact sexual. Offline Publicitateloading...
#25 2010-05-19 22:03:40
Re: Am luat Postinor. cat de repede pot incepe sa iau anticonceptionale?Daca trebuie sa iei antibiotice in timpul foliei de anticonceptionale, nu trebuie sa le intrerupi. Treuie doar sa te protejezi suplimentar pe toata perioada tratamentului si inca sapte zile dupa terminarea lui. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #26 2010-05-20 00:44:15
Re: Am luat Postinor. cat de repede pot incepe sa iau anticonceptionale?da andreea asta stiu...nu am intrerup pilulele atunci...am scris putin mai sus k m-am protejat dar s-a rupt protectia si am luat postinor.....dupa ce am luat postinor nu stiam dak sa le intrerup....Asa ca chiar le-am intrerupt si nu stiam dak am facut bine sau nu....si cand trebuia sa le reincep... Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|