homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sperma in maioneza?????-6

#96 2010-05-21 17:45:04

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

Re: Sperma in maioneza?????

dar eu tot am sa mananc la peperoni rotfl fie ca are sau nu sperma rotfl e atata de bunaaa

#97 2010-05-21 19:43:03

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

You_and_Me a scris:

Si eu care mai cer si extra sos  lol ..imi place de mor maioneza ..acum imi vine sa  acklad ...si de unde mananc eu shaorma sunt numai baieti  spranceana ...gata mi s-a luat  neutral

Si eu cer sos extra de obicei  dumbom  Noroc ca de cand sunt  gravida  nu mai mananc prostii ca alta data, pur si simplu nu pot sa le inghit  neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#98 2010-05-23 15:40:27

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Un prieten de-al meu a facut toxiinfectie alimentara acum vreo saptamana dupa ce a mancat shaorma de prin Piata Kogalniceanu din Buc. neutral

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2010-05-23 15:41:29)

They can because they think they can.

#99 2010-05-23 15:41:22

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

pot sa spun ca nu am mai ras in halul asta de mult  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2
cum sa crezi asemenea aberatii?  rotfl2  rotfl2  rotfl2
1. de ce daca esti insarcinata mananci shaorma? nu face bine nici daca esti fara bebe, mai ales cu...
2. cum doamne iarta-ma mai puteti crede asemenea zvonuri?
Au circulat de 3 ani incoace o gramada de zvonuri de genul asta, deja m-am si plictisit de ele. chiar nu aveti minte? sa se apuce angajatii shaormeriei sa se "joace" cu maioneza ca apoi sa iti iasa bube?? de cand ies bube de la asa ceva?  rotfl daca era 1-2 sa faca asa de razbunare, dar 5? si sa se mai si stie ca au fost atatia la numar? s-au apucat sa testeze ADN-ul? S-au dus eventual sa ii testeze si pe baieti, sa le verifice ADN-ul oare cine a fost mai jucaus in ziua aia?  lol

asta este o simpla campanie de denigrare, acum sincer ma doare in cot de shaorma lor, dar chiar asa... chiar zicea bine cineva inainte, de unde stia ca era in maioneza?  rotfl putea fi in ketchup, si in carne daca te gandesti, in sos, in salata  lol

Aaa si de unde stia OPC-ul ca a fost sperma in shaorma? s-a dus cu ea dupa 4 zile la OPC sa o testeze?  lol

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-05-23 15:49:23)

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.