|
Nu esti logat.
Care din parinti la acceptat din prima?-3#39 2008-06-21 14:06:34
Re: Care din parinti la acceptat din prima?mama clar a fost prima...tata cu timpul Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #40 2008-06-21 20:49:41
Re: Care din parinti la acceptat din prima?la mine mama a stiut de la inceput de relatia noastra si n'a avut nimic impotriva nici cu el nici cu alt prieten de'al meu... iar atta a aflat dupa vreo 3 luni dar nici el nu a avut nimic de spus si asta doar pentru ca ii cunoaste tatal k altfel Ultima oara a fost editat de freecriss_69 (2008-06-21 20:49:59) shining from heaven... Offline #41 2009-10-04 12:18:48
Re: Care din parinti la acceptat din prima?si parintii mei sunt mai retrasi de fel..vine iubi la mine dar mergem la mine in camera..nu prea are el ocazia sa vorbeasca cu ei..doar un salut si gata...nu-mi place de loc chestia asta dar ce sa fac...din aceasta cauza stiind ca ei sunt asa nu l-am adus pe iubi la mine decat o singura data, intr-un an cand l-am prezentat si si atunci mi-a zis mama sa mergem la mine in camera in loc sa ne invite sa stam toti impreuna sa povestim..eu asa imi imaginam ca il vor intrba tot felul..ca vor povesti.. insa acum dupa un an venim si la mine mai des dar tot asa stam singurei.. Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #42 2009-10-04 13:46:26
Re: Care din parinti la acceptat din prima?Eu o am doar mama... si nu mi-a facut probleme niciodata Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #43 2009-10-04 13:49:52
Re: Care din parinti la acceptat din prima?ai mei l-au placut de cand l-au cunoscut prima data, la fel m-au placut si ai lui pe mine. La fel s-ar fi intamaplat daca a fi fost oricare alt baiat. SIncer nu inteleg de ce exista unii parinti atata de incuiati incat sa le interzica copiilor sa iubeasca pe cine vor ei, dar fiecare cum gandeste Offline Publicitateloading...
#44 2009-10-04 14:31:12
Re: Care din parinti la acceptat din prima?ai mei parinti niciodata nu s-au purtat urat cu vreunul dintre baietii cu care eu am iesit/avut o relatie. poate ar fi facut-o daca le veneam la usa cu vreun tigan niciodata nu mi-au interzis sa vorbesc cu vreunul dintre ei sau sa spuna direct ca nu sunt de acord. daca ei considerau ca ceva nu e ok, imi spuneau ( discutiile erau prietenesti ) si atat! ma lasau sa ma conving singura. si mereu s-au purtat frumos cu "dansii", nu le sareau de gat ca de! doar nu le faceau vreo favoare ca ieseau cu mine ( asta si pentru ca mereu exista cardul de baieti care ma cautau/sunau ) dar nici rece nu se purtau. mai e nevoie sa va spun ca pe doi dintre "inculpati" intai i-au cunoscut ai mei si dupa aia am ajuns sa ii cunosc si eu unul e actualul sot. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #45 2009-10-04 14:33:07
Re: Care din parinti la acceptat din prima?mami...mami nu mi-a facut niciodata probleme. Offline #46 2009-10-04 14:34:00
Re: Care din parinti la acceptat din prima?
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #47 2009-10-04 14:38:16
Re: Care din parinti la acceptat din prima?vai si-amar Offline #48 2009-10-04 16:03:21
Re: Care din parinti la acceptat din prima?Parintii mei l-au placut pe iubitul meu la inceput,dar pe parcurs,mama a inceput sa isi schimbe parerea despre el ca nu are o situatie materiala prea buna si ca nu are ce sa-mi ofere,ca in afara de faptul ca e dragut si educat ar fi trebuit sa fie si mai cu bani...suntem de 1 an impreuna si ea spera ca relatia asta sa nu mai dureze...E aiurea ceea ce gandeste ea...oricum orice ar spune ea nu o sa ma influenteze pentru ca il iubesc si ma iubeste Offline #49 2009-10-04 16:11:20
Subscriu "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #50 2009-10-04 16:46:37
Re: Care din parinti la acceptat din prima?si la mine a fost ok. mama a zis ca nu va interveni in fericirea mea, dar tata s a obisnuit mai greu ( nu prea i au placut cei 10 ani diferenta intre mine si iubi), acum e super, au trecut 2 ani deja. nu mi vine sa cred Offline #51 2009-10-04 21:39:28Re: Care din parinti la acceptat din prima?eu toata ziua buna ziua sunt la el sau el la mine slava Domnului ca "ne`am cucerit unul altuia, familiile, reciproc..din prima " Offline #52 2009-10-07 05:48:45
Re: Care din parinti la acceptat din prima?Inainte sa fiu cu iubi, am vorbit 2,3 luni cu alt baiat si am fost la el acasa, ca am fost la o conferinta in orasul lui. Offline #53 2009-10-07 10:45:19
Re: Care din parinti la acceptat din prima?la mine n`au fost probleme. l`au acceptat din prima, le este fffffffff drag, il considera "baiatul lor". socrii ma accepta fara probleme, fac parte din familie. toata lumea ne iubeste Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #54 2009-10-07 10:55:18
Re: Care din parinti la acceptat din prima?fetele (moderatoare) nu schimbati si voi numele topicului, un pic asa? Offline #55 2010-05-26 22:06:05
asa a fost si in cazul meu cu fostu Offline #56 2010-05-27 20:14:24
lasa Love ca asta e test de gramatica! Offline #57 2010-05-28 10:40:40
Re: Care din parinti la acceptat din prima?amandoi Avem 1 an si 5 lunite Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|