|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?-3#39 2010-05-29 13:07:35Re: sunt insarcinata?Onyk, nu prea am inteles 100% postul tau. Dar din cate am inteles te-ai protejat suplimentar cat ai luat antibiotice, asa ca nu prea ai de ce sa iti faci griji. Daca tot nu esti convinsa fa un test si vezi cum iese. Cat despre cat de rau te simti, incearca sa te duci la doctor sa vorbesti cu el, ca nu prea e normal. Offline #40 2010-05-29 22:08:43
Re: sunt insarcinata?livia27 atunci cand ceri pareri invata sa asculti ce zic fetele si sa nu mai sari asa ca pana la urma tu ai postat pt ca aveai nevoie de ajutor si ti sa raspuns nu vad cu ce tupeu zici apoi ca ce ne intereseaza pe noi si sincer imi pare rau ca iti spun dar la 27 de ani, daca chiar ii ai, e tragic sa nu stii nimic despre AC , nimic despre planning si tot asa Esti suficient de mare ca sa ai o atitudin corecta fata de noi cei care vizitam forumul pt ca nu suntem obligati sa iti suportam agresivitatea Ai cerut o parere ti sa raspuns , sper ca esti multumita si atat Fetele vor sa te ajute dar daca nu stii sa accepti sfaturi atunci nu mai posta pe un forum public unde din start trebuie sa te astepti ca e posibil sa primesti si razpunsuri care nu sunt"pe placul tau" life is like a game you must be the best Offline #41 2010-05-30 20:16:09
Re: sunt insarcinata?Pentru putin Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #42 2010-05-31 01:41:43
Re: sunt insarcinata?3 saptamani de la contactul cu risc, sau in prima zi de intarziere a menstruatiei (desi e mai bine sa mai astepti inca vreo 2-3). Offline #43 2010-05-31 13:10:05
Re: sunt insarcinata?
atata timp cat ai postat aici inseamna ca ai cerut o parere ... acum nu trebuie sa te superi ca lumea iti zice ca gresesti ... eu zic sa'ti pui un semn de intrebare ... Offline Publicitateloading...
#44 2010-06-01 14:42:21
Re: sunt insarcinata?am o vecina pe la 40 si ceva de ani, care a aflat prea tarziu ca e insarcinata.. nu a avut simptome zice ea ..nimic, era si mai plinuta asa ca nu a parut dubios nimic,acum trebuie sa nasca dar e happy desi la inceput se temea de o sarcina la varsta ei, si bebele pare sa fie bine. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #45 2010-06-01 14:45:02
Re: sunt insarcinata?oricum la test iese cu siguranta Offline #46 2010-06-01 14:46:54
Re: sunt insarcinata?da, nu se astepta la bebe, mai are un baiat de 20 ani , e super incantat ca o sa fie frate Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #47 2010-06-01 15:12:35
Re: sunt insarcinata?cu siguranta iese daca testul e facut la minim 3 saptamani de la contact sau o saptamana de intarziere a menstruatiei Offline #48 2010-06-01 15:44:09
Re: sunt insarcinata?si eu am auzit asta, dar parca nu-mi vine a crede... stiu ca daca vine "menstruatia" nu e chiar normala, e in cantitate mai mica Offline #49 2010-06-02 22:14:18
Re: sunt insarcinata?E normal, s-au produs diferite schimbari, de asta. Daca te-ai protejat nu ai de ce sa te temi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|