homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ganglionii (?) inghinali umflati?..

#1 2008-03-04 14:46:57

n0_name
Membru
Inregistrat: 2007-12-13

ganglionii (?) inghinali umflati?..

acum cateva zile mi-au aparut 2 noduli sau nujt cum sa le zic acolo jos.. pe una din labiile mari, dar destul de in exterior si in partea de sus.. sunt mici, au pana intr-un 1cm diametru, par ovali la pipait si dor la atingere.. inainte de asta in zona aia mi-au aparut niste bubite ca niste cosuri, doar ca foarte dureroase (si nu, nu erau de la firele de par pt ca tocmai ma epilasem inchinal..), si dupa ce au trecut bubitele (pe care le-am stors pt ca ma jenau si ma si mancau putin) m-am trezit cu chestiile astea.. nu trebuia sa le storc?.. le-am luat de la cosmetica unde am fost sa ma epilez? sau e vreo bts care sa se transmita asa? desi singura persoana cu care m-am culcat e prietenul actual si stiu ca nu are nicio problema si nu s-a mai culcat cu nimeni inaintea mea.. sau ar putea sa fie de la anticonceptionale? iau de cateva luni, dar n-am vazut nimic de genul pe prospect la reactii adverse. ce altceva ar putea fi? ce analize sa fac sau la ce doctor sa merg?
si da, am dat un search inainte si am gasit ca ar putea fi ganglionii umflati.. dar doar intr-o parte? si 2 umflaturi?..

multumesc!

#2 2008-03-04 14:48:38

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: ganglionii (?) inghinali umflati?..

trebuie mers la ginecolog si vazut exact despre ce e vb. ganglionii pot fi inflamati doar intr-o singura parte.

mami de minuni hjarta

#3 2008-03-04 14:50:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sigur insa nu sunt ganglioni inghinali...de vreme ce sunt pe labie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-03-04 15:18:31

n0_name
Membru
Inregistrat: 2007-12-13

of.. dar ce altceva ar putea fi? nu seamana cu absolut nimic sad
si da, o sa=mi fac timp cat mai repede sa ma duc la doctor dar totusi..

#5 2008-03-04 15:41:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu stiu dc dar din descrierea ta par niste "cosuri" cauzate de fire crescute sub piele (asta daca te epilezi de obicei in acea zona)...oricum doar medicul iti poate spune exact...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-03-08 13:06:25

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

nu vreau sa te sperii,dar vezi sa nu fie herpes vaginal.ganglionii inghinali se inflameaza in acest caz,si apar niste besicute care dor intr-adevar f tare.exact asa am patiti si eu ...in urma unui epilat inghinal.oricum cel mai bine e sa te duci la ginecolog.

#7 2010-06-03 22:26:20

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Tocmai ce am vazut ... ca intre picior si labia mare, in partea dreapta, mi s-a umflat un ganglion - cred eu ca e ganglion, e ca un nodul de aproximativ 1 cm, sub piele, care se simte foarte clar la atingere .. de ce s-ar fi putut inflama ? Ar putea fi vreo legatura intre HPV si aparitia ganglionilor .. sau ce alta infectie ar fi putut determina inflamarea lui .. ? Multumesc ..

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-06-03 22:26:51)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#8 2010-06-04 00:00:34

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

kdeea, vezi ca mai exista un topic in care e dezbatuta pe laaarg chestia cu ganglioni.
cam asa cum spui tu ca ai,am si eu.. in ambele parti, de aprox 4 luni. mi-am facut mai multe analize si toate au iesit ok.
nu iti amintesti sa fi avut vreo bubita/cos inainte acolo?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#9 2010-06-04 09:18:26

kdeea
Platinum member

Ba da, am avut, exact acolo, cred ca era un fir de par crescut sub piele, asta acum 2 saptamani jumate, dar a trecut, nu se mai vede nimic, si doar am mai avut de multe ori fire sub piele si nu s-au inflamat ganglionii sad Si acum am un cos cam la 2 cm desupra ganglionului, dar nu stiu daca de aia s-a inflamat .. Poate nici nu e ganglion, nu stiu, e ca un " furuncul " din ala, un cos sub piele, mare, ca un nod ... oh ...

Care e topicul de care zici ?

#10 2010-06-04 12:20:05

carmen_21
Insomniac member

uite aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t1363 … lioni.html
cuprinde si "istoria" ganglionilor mei, analizele pe care le-am facut etc
dar te doare? e mobil?

#11 2010-06-04 12:42:51

kdeea
Platinum member

Da, am vazut acum, mersi, am citit ce ai scris.
Da, ma doare si e mobil. Si pe langa ala, acum simt la palpare o umflatura mica - aproximativ cat un bob de mazare - mai sus, pe partea laterala a muntelui Venus .. daca intelegi. Cred ca o sa ma duc saptamana viitoare la ginecolog, dar ma enerveaza, pentru ca am fost luna trecuta, mi-a dat tratament ( fara analiza de secretie si fara PAP, a zis sa revin luna asta, dupa terminarea tratamentului, pentru PAP ) - ovule Cervugid si Lomexin crema, si s-a inflamat tocmai acum .. Cu ce as putea sa dau ca sa nu se faca mai mare, sau ceva de genul ?

#12 2010-06-04 16:17:13

carmen_21
Insomniac member

nu cred ca o sa mai creasca hmm
si eu simt o groaza de umflaturi micute prin zona inghinala;
stii cum e... odata ce descoperi o problema, te apuci si palpezi in toate directiile si sigur mai descoperi ceva
si pe mine ma dureau la  inceput, apoi i-am lasat in pace si s-a dus si durerea;
te doare cand il atingi sau tot timpul?
dr de familie imi daduse flamexin, dar mai bine sa nu iei daca nu iti recomanda cineva pt ca are o groaza de efecte adverse.
poti sa faci bai in sezut, sau cum se numesc,cu ceai de galbenele...
mie mi-a spus cineva si de tantum rossa, dar nu am incercat

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2010-06-04 16:18:29)

#13 2010-06-04 16:44:17

kdeea
Platinum member

Sper sa nu se mai mareasca .. Vorba ta, acum ma pipai peste tot in zona, si tot simt noduri si nodulete ... Ma doare si cand ating, si cand nu ating. Ideea e ca n-am mai avut, si nu stiu de ce Dumnezeu s-au inflamat acum ... Ma gandeam in schimb sa nu fie vreun furuncul, dar banuiesc ca s-ar vedea si la suprafata pielii, nu ? Ori ce am eu e un nod efectiv, pot sa il prind cu degetele - la suprafata nu se vede nimic ..  Oh, ma duc saptamana viitoare la medic neutral

#14 2010-06-04 16:49:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

kdeea, eu zic ca iar te sperii aiurea... ganglionii sunt situati in lateral, pe linia chilotului, unde zici tu, daca am inteles bine, nu sunt ganglioni... probabil ca tot un fir de par sub piele e

#15 2010-06-04 19:30:49

kdeea
Platinum member

De asta ma gandeam ca poate nu e ganglion ... Oricum, ma indoiesc ca e un fir crescut sub piele, e efectiv un nod de aproximativ 1 cm, dureros, mobil ... Ce ar putea fi .. altceva ?

#16 2010-06-04 19:33:06

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

tot un soi de cos, cred...eu zic sa-l lasi in pace deocamdata

#17 2010-06-04 19:57:29

kdeea
Platinum member

Ok, il las, numai ca e suparator, deja ma doare si piciorul in partea de sus ... O fi totusi ganglion, ca la linia chilotului e, dar pe linia dintre picior si labia mare. Mai astept sa vad incotro evolueaza ... Mersi de raspuns !

#18 2010-06-04 20:34:23

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

La mine ceva de genul asta a fost un fir de par, care a copt abia dupa 2 saptamani.

De abia puteam sa ma misc, ca era fix la linia chilotului si nu il puteam scoate, ca nu era deloc la suprafata. Eh .. si nu e mobil, doar ti se pare, adica se misca doar umflatura cu totul, cu tot cu piele puss >big_smile<

Stai linistita!

#19 2010-06-05 09:34:55

kdeea
Platinum member

Mersi de raspuns, Ayra, o sa vad ce se mai intampla cu el kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.