|
Nu esti logat.
Ganglioni-5#77 2009-04-22 12:59:30
Re: ganglioniFetelor mie nu mi-au dat ganglionii astia inapoi....nici nu s-au marit, dar tot acolo sunt Offline #78 2009-04-22 15:44:17
Re: ganglioniintreb si eu ceva , dar sa nu dati cu pietre in mine , Offline #79 2009-04-22 16:24:10
Re: ganglioninu stiu daca asa s-ar manifesta, ttttt, poate fi insa o boala infectioasa Offline #80 2009-04-22 16:33:10
Re: ganglionida, pai si eu ma gandesc ca na... nu trebuie sa ne gandim la chestii de genu asta , dar nu strica si aceste analize Offline #81 2009-04-22 16:36:29
Re: ganglionimie mi-a dat medicul trimitere la Infectioase si doctorita de acolo mi-a facut toate analizele astea... dar eu nu aveam amigdalele inflamate si nici altceva evident Offline Publicitateloading...
#82 2009-04-22 17:18:36
Re: ganglioniof nu mai stiu ca sunt ingrijorata ca nu-mi mai trec si nici nu stiu ce as putea sa mai fac Offline #83 2009-04-22 17:20:55
Re: ganglioninu cred ca se vede ceva la ecografie, tot niste analize ar trebui...mai asteapta putin, inteleg ca mai ai tratament pentru amigdale de luat Offline #84 2009-04-22 17:22:53
Re: ganglionipai tratamentul meu e pt rinita alergica.... Offline #85 2009-04-22 17:50:18
Re: ganglioniAndru, parerea mea e sa mergi la un medic de boli infectioase si sa il lasi pe nenea homeopatul cu treburile lui daca tii la sanatatea ta si vrei sa iei lucrurile in serios. Offline #86 2009-04-22 18:32:16
Re: ganglionisi unde dau eu de un medic de boli infectioase? asta e specializare? Offline #87 2009-04-22 18:34:17
Re: ganglionivad ca exista un spital de boli infectioase in Constanta, andru Offline #88 2009-04-22 18:42:22
Re: ganglionida am vazut il stiu am mai fost acolo cand am avut varsat de vant... Offline #89 2009-04-22 22:25:29
Re: ganglioniAndru, Hristos a inviat! Ma bucur sa vad ca nu ai nimic. Stai linistita, ganglionii nu dispar asa usor si si daca mai ai putintel virus in tine ganglionii tot umflati sunt. Pentru linistea ta ai putea sa-ti faci si toxoplasma, EBV. Exista un set de teste Testul Torque se numeste care iti identifica prezenta sau absenta a 5 categorii de virusi. Iesi mai ieftin ca toate celelalte luate separat costa mult. Trebuie sa astepti insa vreo doua saptamani pana iti vin rezultatele, numai la Bucuresti se fac. Serios nu mai citii toate articolele de pe net ca fiecaruia caruia ii vine sa scrie cate ceva posteaza pe net. Offline #90 2009-04-22 23:16:34
Re: ganglionice este testul torque si ebv? Offline #91 2009-04-23 11:14:17
Re: ganglioni... ebv = epstein-barr... dupa discutii am aflat de tiroidita autoimuna ... si faptul ca racesti des rezulta clar ca ai o imunitate scazuta ... asteapta si ridicati imunitatea cu ceea ce ti a spus medicul de familie sau cine ti a spus ... am inteles atunci ca ai racit ..in plus lucrezi cu copii ... purtatori de multi virusi ... iti spunea medicul ca daca nu va fi ok vei face teste pentru mononucleaza infectiosa ... ai fost la orl ... la medic de familie ...la homeopat ... ecografia pe ganglioni am facut o dupa ce mi au repetat analizele de 2 ori ... am facut o ca si tine din disperare dar pe mine m au trimis sa verific pulmonar [ ma suspectau pentru asta ..] ... analizele mele la sfirsitul lui 2006 si in 2007 erau ok cu mici abateri la monocite si bazofile ... apoi dupa 7 luni au fost dezasru ... toate erau aiurea ... in afara de cele de ficat ... stii ce inseamna toate ... o pagina format a4 ... nu stiai unde sa te uiti si ce sa citesti tu ca persoana neautorizata ... eu am o carte de interpretarea analizelor .. acestea uzuale ... am banuit ce am eu ... dar eu racind des atunci ... am stat 3 luni si ceva asa decit cu antibiotic si pe homeopatie ... intr un cuvint nu credeam ca pot cadea dintr o data ... in timpul acesta ganglionii mei sau inchistat ... dar eu ii vedeam decit pe cei din clavicule de pe gat Offline #92 2009-04-23 13:19:07
Re: ganglioniiris am facut ecografie pe 1 martie abdominala si am mai facut una la o sapt dupa 1 martie tot abdominala, eco la tiroida mi-am facut acum vreo 2 3 luni si analizele le-am facut acum o sapt. Offline #93 2009-04-23 17:27:14
Re: ganglioniandrulina fa si vsh-ul . Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #94 2009-04-23 21:25:12
Re: ganglioni... da fa si vsh... si opreste te apoi dupa ce faci toate aceste teste ... fa ecografia pe ganglioni dar nu stiu ce iti arata prea mult.. mie radiologul pe care il stiu de cind eram copil mi a zis din prima ... da sa i vad ... zice da sunt 2 feluri ... sa nu ai hodgkin sau nonhodgkin ... apoi mi au pus altii acelasi diagnostic si totusi niciunul nu au dat verdictul pina nu au vazut frotiu singe periferic la Bucuresti ... pe un aparat fff perfomant ... analiza la care am avut rezultatul inaintea biopsiei ... ambele si ultimele analize ce au determinat pe toti medicii sa inceapa tratamentul... nu vreau sa stie nimeni cum este ... de aceea strig ... atentie ..mergeti prin .....n ... clinici repetati ... intrebati ... sa fiti siguri ca este totul ok... acum .. sa ti spun si pe mine ma duce gindul la ceva combinat de la tiroida ... de la un banal virus ... dar ... mergi pina la capat ... controleaza tot... dupa aceea am sa va spun ce au patimit altii cind nu le a fost depistate boliile la timp si au mers pe bijbiiala ... de aceea te alarmam .. doamne sau domnisoare , domni ... ce li s au pus alte diagnostice si apoi sau trezit ca au gresit ... nu te speria ... rezolvati imunitatea si problema tiroidei ... sanatate si tutror le spun .. nu stati ... nu tratati singuri o viroza sau o gripa ce se prelungeste... dar eu mereu caut competenta ... Ultima oara a fost editat de lady in black (2009-04-23 22:25:20) Offline #95 2009-04-23 22:26:16
Re: ganglioniiris, am editat eu de data acesta,dar te rog pe viitor respecta regulamentul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|