|
Nu esti logat.
Ganglioni-6#96 2009-04-23 23:19:57
Re: ganglioniiris dar tu ce ti-ai facut ecografie la ei? sau prin ce metoda i-ai vazut? ca stiu ca exista si altceva....eu maine seara am programare si nu stiu daca ma ajuta cu ceva sa merg sa o fac sau nu...nu sunt sigura daca se vede ceva in afara ca sunt acolo prin ecografie.... Offline #97 2009-04-24 13:00:00
Re: ganglioniAndru, serios acum, incearca sa te relaxezi putin. Cu adevarat e bine sa fii precaut, dar sa nu cazi in extrema cealalta. Fa-ti daca poti toate analizele necesare dar nu exagera nici cu astea. Sunt unele de care nu ai nevoie si dai banii degeaba pe ele. Ai mai putea merge la tomograf, sa-ti faci unul complet la echograf in afara de numarul, diametrul si delimitare nu are ce-ti spune. Offline #98 2009-04-24 14:06:08
Re: ganglionipai ma relaxez cristina, dar as vrea sa stiu si eu de la ce anume ii am....ca analizele sunt ok, gatul nu ma doare, cu toate ca medicul orelist a zis ca sunt de la amigdale ganglionii astia. si vad ca nu dau inapoi...si nu e doar unul din cate am observat eu sunt 3 pe stanga si unul pe dreapta.... Offline #99 2009-04-24 23:03:44
Re: ganglioni... Cristina , nu ma intelege gresit ... stiu destul de bine ca nu i analiza uzuala ... nu ma cede asa ... am senzatia ca ma iei peste picior ... imagineaza ti ca nu m a dus mintea ca hematiile se fac in ganglioni ... dar aceasta analiza care nu este uzuala reda mult mai multe ... de aceea am indrumat o ... tu vad ca o trimiti la tomograf ... in alta ordine de ideii ... sa nu crezi ca am intrat sa mi pliaga cineva de mila sa fiu umilita sau sa creada cineva ca am luat o razna ... sunt constienta de ceea ce am ... am fost sanatoasa ... a am avut bolile copilariei si o sinuzita ... o nastere ... nu cred si nu va doresc sa faceti boli grave dar nu se stie niciodata cui vine rindul... in ce priveste .. sa te faci bine ... nu exista asta ... ma voi face bine partial ... boala aceasta nu are leac ... si nu poate spune nimeni de unde a aparut ..cauzele ei ??? intru si eu citesc diverse .. .pot sa si renunt in orice clipa ... spui cu asa usurinta se trateaza ... asa este ... se trateaza ...dar nu total ... din acest motiv am postat aici ... nu te joci cu ganglionii ... /// andrulina ... ti am scris undeva ..eu am facut ecografii singura fara sa mi spuna medic ...atunci cind am facut control pulmonar ... radiologul avind experienta a vazut si mi a zis din prima ce am ... parerea mea daca faci ecografie tot trebuie interpretata de cineva ... eu ti am spus linisteste te .. asteapta sa iei ce au spus ei .. si repeti analizele cele generale si tgo tgp ...etc pentru glanda tiroida ... si incearca sa le obtii gratuit ca ai dreptul o data in an ... medicul hematolog m a trimis apoi sa fac ecografii pe organe desi le aveam pe cele facute inainte ... asteapta ... sanatate ... Offline #100 2009-04-25 14:09:15
Re: ganglionim-am dus aseara la ecograf si medicul mi-a vazut ganglionii sunt 4 la numar pe partea stanga....e lant ganglionar jugular si laterocervicali....nu au caractere particulare de adenopatie si nici de adenita. au intre 4 si 8 mm unii si altii pana la 12 mm. Offline Publicitateloading...
#101 2009-04-25 16:19:46
Re: ganglioniAndrulina , eu iti transmit sanatate si sa alegi ceea ce crezi ca va fi bine ! Offline #102 2009-04-25 19:37:43
Re: ganglionio sa ma duc la un medic infectionist sa-mi fac analizele pe care mi le va da....asta in cazul in care nu mi se retrag in cateva zile Offline #103 2009-04-25 22:58:51
Re: ganglioni... eu am fost trimisa la boli contagioase pentru mononucleoza infectioasa si medicul a telefonat imediat la hematologie ... am fost preluata si am facut al 5 rind de analize ... aceleasi biochimie ... toata gama ...singe ... frotiu am facut de 2 ori ... apoi la Bucuresti , a treia oara ... nu le venea sa creada ca eu sunt cea care tin acele analize in mana ... a avut o evolutie ...rapida de 4 sau 5 luni ... ma tratam de gripa .. raceala ... prostii ... banalitati ... nu este rau sa te duci dar daca se retrag nu ai de ce ... ai naibi ganglioni la mine erau de diverse dimensiuni mici numai cei din abdomen [depistati la ecograf] erau de 2,6 si3 cm ... andra , fereste te cit poti de persoane racite , cu amigdalita , de cele gripate ... dar mai sigur protejeaza te prin cresterea imunitatii ... acolo sa ai grija ...ca sa devii rezistenta ... sanatate si liniste ! sa auzim numai de bine! Offline #104 2009-04-25 23:04:34
Re: ganglioniai tai erau marisori...cati aveai? Offline #105 2009-04-26 11:41:10
Re: ganglioni... nu stiu citi aveam in abdomen ... erau multi .. nu mi au spus ... nu au vrut ... acum nu mai am nici unul abdominal... Offline #106 2009-04-28 12:25:45
Re: ganglioniazi am fost si la medicul infectionist m-a intrebat care e pb mi-a cerut detalii cum mi-au aparut daca am avut si alte simptome i-am zis totul, i-am aratat analizele si ecografia m-a palpat in zona unde-i am si a zis sa nu-mi mai fac atatea griji pt ca dupa analizele pe care le am si ecografie nu am nimic grav, a zis ca ganglionii sunt mici si moi si cel mai sigur am vreo viroza...mi-a zis sa nu-mi fac pb ca nu sau retras inca ca astia cica pot tine si 6 luni, probleme sunt atunci cand devin duri si durerosi. Offline #107 2009-04-28 12:29:09
Re: ganglioniandru, atunci totul e in regula, medicul de la infectioase ar trebui sa stie cel mai bine Offline #108 2009-04-28 12:30:13
Re: ganglioniandru...bine ca ai fost,poate acum te linistesti si tu VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #109 2009-04-28 12:35:24
Re: ganglionida, ma linistesc trebuie ca mi-a zis si medicul endocrinolog de la Buc sa nu ma mai stresez atata ca nu-mi face bine la tiroida ca-mi cresc anticorpii si asa ii am mari de la tiroidita. Offline #110 2009-04-29 17:11:52
Re: ganglioni...este mai mult decit clar ... ai facut tot ceea ce trebuia ... si daca a vazut stie clar cum sunt aceea ... [ am sa ti spun ca ganglionii mei nu erau duri ci tot moi si ca aici era problema sa nu ma fortez cu ridicarea greutatitilor ... trebuiau localizati si distrusi de citostatice ... si inca ceva ... de ce a ras doctorul cind i ai spus de aceea boala ... oare stie si dinsul ca mai nou acesta boala face ravagii si printre tineret ... exp. am colege paciente de 25 ani , de 27 ani , de 20 ani , de 35 ani si 40 ani .. bineinteles si intre40 si 56 si destul de multe de virsta inaintata ... cred ca dumnealui stia din carti ca aceasta apare la virsta inaintata ...ei asa cum mi a spus mie la Bucuresti... ,, sunteti prea tinara pentru asa boala ...,, dumnealui ar trebui sa studieze ultimii ani / ultimele statistici ... s ar recicla ... stii pe cine admir eu ca medici ... cei foarte competenti si modesti ... ceilalti si regret ca o spun ... nu vreau sa gresesc ..nu vreau sa lovesc in prea multi dar sunt cadre medicale si medici care au avut s au auzit vag de 2 sau 3 cazuri de acest caz de cancer ... unii sunt cu pluta ... finish , eu m am comfruntat asa de bine si de multe ori incit sorry ... nu ma dau pe mina lor cu riscul ca umblu la 100 ...] princilal pentru mine este ca tu nu ai nimic si ca trebuie sa te ingrijesti de problemele tale vechi ...cu tiroida ... iti doresc sanatate multa! /// Offline #111 2009-04-29 17:17:07
Re: ganglioniProbabil a ras pt. ca s-a gandit atat de departe si nu era cazul. Offline #112 2009-04-29 17:22:08
Re: ganglionieu am fost la 5 medici care mi-au zis acelasi lucru...altceva chiar nu mai am ce sa fac. Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-04-29 17:22:51) Offline #113 2009-04-29 19:35:16
Re: ganglionieste ok... acum stai linistita ..asta iti spuneam ca te ai asigurat ... ai mers pe specializari .. nu i bai .. sanatate /// despre mine .. ganglionii mei au aparut la git si clavicula ... apoi i a depistat pe cei interiori ... eu m am alarmat si te am alarmat si pe tine ca sunt fff multi tineri ... poate nu la voi in oras la noi sunt multi ce ti am enumerat eu asa citiva care erau cu mine pe serie ... au aparut acest limfom nonhodgkin si hodgkinul si la tineri de liceu dar si la copii mai micuti... pentru aca am vazut multe cazuri m am alarmat si nu spun ce am vazut la Bucuresti... am zis in mintea mea mai aici sunt veniti din toata tara dar ce i la noi si multi de la noi se trateaza la Bucuresti ... daca mie mi a spus ca nu se astepta .. ca nu au explicatie de ce apar ... l am intrebat si pe Armand ... care sunt cauzele... /// in fine ... ai fost ..te ai lamurit ... este ok... te linistesti ... sanatate ! Offline #114 2009-04-29 19:37:57
Re: ganglionimultumesc sanatate si tie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|