|
Nu esti logat.
Ganglioni-3#39 2009-04-13 22:44:08
Re: ganglioniET.,as vrea sa stiu de unde ai tras concluzia ca eu folosesc vitamine ?? ... daca ati citi cu atentie ati intelege ...dar sunteti in secolul vitezei... este mai bine sa nu explici nimic ca se gaseste cineva savant ce nu pricepe nimic dar scrie ceva... /// Offline #40 2009-04-13 22:56:31
Re: ganglioniam fost la un alt medic acum la care ma tratez eu prin homeopatie...s-a uitat pe analizele mele si a zis ca sunt ok, i-am zis de limfomul asta si mi-a spus ca lumea se sperie la aparitia ganglionilor si automat cand apar se gandesc ca vai am cancer ganglionar...a zis sa nu ma gandesc la asa ceva pt ca daca as fi avut asta as fi avut alte simptome si ganglionii nu erau asa in primul rand cum sunt la mine...mi-a zis ca ea simte doar un singur ganglion de juma de cm la mana care e mobil. Offline #41 2009-04-13 23:10:54
Re: ganglionieu zic sa nu o mai speriem pe andru cu cancer.. nu cred ca e cazul... mai ales ca stiu ca se teme de boli, offfff si eu am aceeiasi teama, bine ca investighezi andru , cu siguranta ai o raceala puternica, urmeaza tratamentul prescris si vei vedea ca va fi ok Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #42 2009-04-13 23:14:43
Re: ganglioniandru linisteste`te ca n`ai nimic grav. ca te baaat Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #43 2009-04-13 23:23:06
Re: ganglionis-a uitat si in gatul meu si a zis ca nu am nimci in gat puroi sau altceva...deci gatul e ok. a zis in schimb de viroza...sau ca se poate un virus ceva...a zis ca daca am stare subfebrila e clar o infectie, ceva viral.....eu am si frisoane si ma doare capul...e posibil sa am sinuzita ceva... Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-04-13 23:23:42) Offline Publicitateloading...
#44 2009-04-13 23:34:52
Re: ganglioniIris, mai usor te rog, ca ET a vrut doar sa-ti spuna ceva ce credea ca ti-ar putea folosi, nu e cazul sa sari asa la gatul ei. #45 2009-04-13 23:54:24
Re: ganglioni
inteleg ca te`ai speriat, dar nu cred ca e cazul. cazurile voastre nu cred ca sunt similare. ia`o incet si nu te impacienta Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #46 2009-04-14 00:00:17
Re: ganglionilinistita voi fi cand n-o sa-i mai am....sper sa-mi dispara si sa fiu ok. o sa merg si la orl cu toate ca homeopatul mi-a zis sa nu ma duc, dar ma duc sa nu fie sinuzita ceva.... Offline #47 2009-04-14 09:04:25
Re: ganglioninumai bine andru, sa te auzim cu vesti bune Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #48 2009-04-14 12:00:31
Re: ganglioniAndrulina, sanatate si faci ce creziu ca este mai bine ... sa citesti de mononucleoza infectioasa , sa citesti cit de periculosi sunt virusii , atentie ... trateaza ti candidoza ... nu te speria... de ce tie frica ... ca te alarmez sa mergi la medic ... sanatate ... Offline #49 2009-04-14 13:12:47
Re: ganglioniMa sperie mesajele tale pt ca ai un mod foarte prapastios de a transmite informatiile. Pai daca medicii ar spune pacientilor in modul tau cred ca toti ar pleca foarte pesimisti din cabinet....nici medicul care mi-a recomandat analizele astea aseara nu mi-a zis ca daca e sa ai asa ceva sa stii ca e foarte periculos virusul atentie etc....a zis ca sa mi le fac doar in cazul in care pana la 3 sapt ganglionii nu se retrag si mi le da pt linistea mea....si mi-a spus ca nu crede ca am asa ceva pt ca la mononucleoza ai niste simptome atipice, simptome pe care eu nu le am....si m-a sfatuit sa nu mai citesc absolut tot pe net pt ca nu-mi fac bine mie....pt ca pe net se scriu si aiureli si a zis sa ascult de medici ca nu-s prosti sa nu faca tot ce e bine pt mine. Offline #50 2009-04-14 13:34:17
Re: ganglioniwai andru sper ca nu te-ai apucat de lecturat de pe net, ar fi cea mai mare gresala care ai face-o. majoritatea parerilor de pe forumuri sunt neavizate , asa am ajuns eu sa cred ca am Doamne fereste ceva la cap sau la coloana . mi se parea ca am toate simptomele ... apoi a inceput sa imi sangereze o gingie, din senin , eu nu stiam ca e de la gingie. am cautat iar pe net .. de data asta gandeam ca am ceva la plaman ori stomac.. intamplator am descoperit gingia , in periada asta am innebunit . Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #51 2009-04-14 13:38:05
Re: ganglionipai m-am apucat sa citesc de limfomul non hodgkin i-am zis si doctoritei si mi-a zis ca ma stie ipohondra dar sa nu mai citesc ca nu se scrie tot si nu-s pareri avizate asa cum ai zis si tu.... Offline #52 2009-04-14 14:27:44
Re: ganglioniandru, ti-am zis ca la fel am patit ei eu, si tot asa m-am apucat sa citesc pe net si m-am ingrozit... mie in vreo 2-3 saptamani mi-a trecut Offline #53 2009-04-14 14:36:17
Re: ganglioni...regret ca ai luat o asa ... nu te a pus nimeni sa citesti prosti pe net ce zice acela sau acela ci articolele si site uri de medicina... sa ti minte ... azi sunt eu bolnava miine este altul si nu te ia dupa virsta ... ok ... asa ca nu va mai aprinde ti ... ti am spus du te la medici dar ... sa aiba reputatie ... nu la oricine ... nu a afirmat nimeni ca sunt prosti ci numai unii sunt superficiali ... ai viata inainte ... ai timp sa probezi ... cine te a pus sa citesti de non hodgkin... tu ... ce te sperie ... ce este asa o tragedie ... zici asa intrun mod de parca ti as dori eu sa ai asta ... a fost o parere ... este o poveste adevarata ... si sunt o persoana ..ok... in toate facultatile mintale ... ti am spus azi sunt eu miine este altul... eu sunt o persoana realista si nu ca sunt lipsita de diplomatie ... ce te sperie du te la sute de doctorii ... fa ce vrei ... nu ma intereseaza ce filtrezi tu ... nu sunt negativa sunt chiar ok ... gindesc pozitiv , lupt si chiar nu aveam nevoie sa mi pierd timpul cu cine te acuza apoi... esti libera ... eu am uitat ca am incercat sa indrum o persoana ... sa ai grija totusi ... iti doresc bine ... Offline #54 2009-04-14 16:01:06
Re: ganglioniandru, nu mai citi nimic de pe net, ca te bulversezi mai tare. ia si calmeaza`te. de ce ti`e frica nu scapi. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #55 2009-04-14 18:57:07
Re: ganglioniiris am citit de limfom pt ca tu m-ai contact pe mail si ai scris aici ce ai patit si ai zis ca a inceput ttul exact ca la mine si normal ca m-am impacientat si am citit cate ceva....nu am afirmat nicaieri ca m-ai pus tu sa citesc....nu stiu de unde le scoti. Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-04-14 18:58:06) Offline #56 2009-04-14 20:52:26
Re: ganglioniandru eu sunt sigura ca iris nu vroia sa te sperie...din contra vroia sa te ajute...sa nu cumva sa ai si tu asa ceva si sa stai sa nu faci nik...ca sunt multe persoane delasatoare...care tot amana si nu dau importanta la lucruri si se trezesc apoi cu cine stie ce... ea vroia probabil sa te "incurajeze" sa investighezi problema... #57 2009-04-14 21:07:03
Re: ganglioniandru, si mie mi se mai inflameaza cate un ganglion la gat, nu mereu acelasi, dar il las in pace, il palpez, vad ca e mic, ca e mobil si e treaba lui ce face acolo! in plus in ambele axile am ganglioni inflamati, medicii stiu, mi-au explicat ca e din cauza plamanilor, ca nu e nici un pericol, sa fie sanatosi! ganglionii bineinteles!! asta e rolul lor de fapt, atunci cand un organi din preajma are ceva ( infectie sau ceva ce il supara ) ei se mai inflameaza, e normal pentru ca e raspunsul de aparare al organismului. asa ca lasa-l in pace, ignora-l, nu-l sacai si sa vezi ca dispare. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|