|
Nu esti logat.
Dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionale-4#58 2010-02-27 01:20:26
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaleAm renuntat si eu la Ac,, dupa o perioada de 1 an..si am avut intarziere 3 sapt..deci, dupa cum vedeti, se poate si mai rau...nu va mai zic cate ganduri mi-am facut in perioada asta, dar, in final, mi-a venit..dereglarea e de la intreruperea lor.Acum am inceput sa le reiau,acelasi tip de pastile,desi nu stiu daca e bine...o sa merg la doctor sa vad daca e totul in regula..ceea ce nu stiu eu, se fac frecvent astfel de intreruperi, adica, sunt recomandate?eu iau de un an Laurina si pana acum nu am facut pauza...am auzit unele zvonuri legate de folosirea lor pe timp indelungat, ca nu e racomandat, etc...nu mai stiu ce sa mai cred... Offline #59 2010-06-14 19:49:03
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaleBuna!Am si eu o nelamurire si daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns, as fi tare fericita.Am intrerupt administrarea anticonceptionalelor de vreo 3 luni,numai ca ciclul meu e aproape absent.Imi vine in cantitati ffff mici,aproape ca ma descurc cu absorbante de zi(mentionez ca la mine nu era deloc asa inainte).Oricum ciclul mi-a venti tot mai putin de pe vremea cand luam anticonceptionale(microginon) si m-am gandit ca renuntand la ele isi va reveni la normal.SARCINA e exclusa,nu se pune problema.Sa fie oare de la anticonceptionale sau ce?Ma poate ajuta cineva cu un raspuns pana ajung si eu la un medic.Multumesc anticipat. "Nu in stele se afla destinul nostru, ci in noi insine." by William Shakespeare Offline #60 2010-06-14 20:03:26
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionaleintr-adevar, ar fi trebuit sa-si revina.. Offline #61 2010-06-14 20:10:41
Re: dereglare a ciclului dupa renuntarea la anticonceptionalesper sa fie ok,ma cam streseaza chestia......azi e prima zi(e a-4-a luna in care imi vine tot putin)si tot asa....ffff putin parca nici nu as fi la menstra daca nu as avrea crampe.Oricum dupa ce se termina merg la ginecoloc.Am urmat ce-i drept in tratament acu vreo 3 luni pentru candidoza(am fost ok pana am luat niste antibiotice-si asta trebuie rez again).Am fost la gineclolog atunci si mi-a facut si un ecograf, totul era ok.....da am pus pe seama pastilelor treaba asta.Oricum pe doctor am uitat sa-l intreb la momentul respectiv de pb.E frustrant!!!!Pfffffff..... "Nu in stele se afla destinul nostru, ci in noi insine." by William Shakespeare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|