|
Nu esti logat.
Vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????-4#59 2010-06-17 17:41:07
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????
Ai inteles bine, nu as vrea sa ma sune de acolo, parca ar pune paie pe foc...ce sa-mi spuna?cat de bine se distreaza? Offline #60 2010-06-17 17:46:39
Multumesc...cred ca este prima incurajare pe care o primesc....eu sper ca se vor schimba lucrurile, mai ales ca desi i-am zis de atatea ori ca nu vreau sa mai vorbesc cu el, vorbim aproape zilnic, doar ca eu il tratez cu raceala si dispret, probabil o insemna si asta ceva, nu? Putea sa renunte de tot si gata.....dar m-am hotarat sa vorbesc cu el, serios, poate reusim sa rezolvam...pentru ca daca el isi inchipuie ca eu o sa stau toata vara si la toamna ma impac cu el, se inseala amarnic Offline #61 2010-06-17 17:46:43
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????nu stiu, eu una nu m-as risca sa-mi fac astfel de iluzii daca mi s-ar spune asa ceva....parerea mea e ca ea ar trebui sa-i fie recunoscatoare ca a fost sincer cu ea si ori sa mentina o relatie deschisa cu el, in care fiecare sa aiba partea lui de libertate, ori sa puna punct si eventual sa ramana amici, ca pica clar nu are de ce sa ii poarte "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #62 2010-06-17 17:57:31
Pai mai fata, tu inca speri ca va renunta la plecarile lui pentru tine ? Well, asta nu se va intampla. Iar iti faci iluzii pe degeaba. Ce sa spun, il tratezi cu dispret, o sa-l atingi fix la inimioara Iti spun eu unde o sa-l atingi la 2 metri in fata lui. De ce sa renunte cand te poate avea si pe tine, chiar si asa bosumflata, si sa-si vada de viata ? Nu el trebuie sa renunte ca lui ii convine situatia Offline Publicitateloading...
#63 2010-06-17 18:59:28Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????mony, nu cred ca m-ai inteles. eu ziceam ca ai dreptul sa speri ca se schimba la inceputul relatiei. Acum ti-a dovedit clar ca nu o sa se mai schimbe, chiar nu are sens sa mai speri Offline #64 2010-06-17 19:17:52
Re: vrea libertate dar ma vrea si pe mine??????eu i-as intoarce cu aceeasi moneda...as pleca si eu My Tears Dry On Their Own Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|