|
Nu esti logat.
Va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....-2#20 2007-09-19 14:48:01
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....eu te sfatuiesc exact ce te sfatuieste si eu_vreau... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2007-09-20 13:19:20
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....asa cum m-ati sfatuit, am mai facut un test si astazi si a iesit tot negativ....pot sa incep de sambata o noua folie? (din cauza ca mi-a venit atat de putin timp de doua zile - sau aproape deloc - am asa niste stari de nervi....si imi vine sa plang tot timpul; asemenea stari de nervozitate aveam si cand aveam ciclul obisnuit care ma tinea 4 - 5 zile dar acuma parca sunt si mai accentuate) Offline #22 2007-09-20 13:21:42
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....de ce nu ai asteptat pana sambata? poate fi si fals negativ sau slab pozitiv...de asta am zis sambata. mai fa unul totusi si sambata si daca e negativ incepi folia. mami de minuni Offline #23 2007-09-20 13:22:32
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....ok Offline #24 2007-09-24 13:41:58
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....sambata de dimineata mi-am facut testul si a iesit tot negativ, iar de sambata seara am inceput o noua folie...credeti ca ar trebui sa imi mai fac griji? o fi sarcina extrauterina? Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-24 14:47:32
Re: va rog ajutati-ma.....ciclu sau dereglare....nu mai ai de ce sa iti faci griji. chiar daca era extrauterina iesea pozitiv. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|