|
Nu esti logat.
Probleme cu sotul-2#20 2010-06-26 18:45:37
Re: probleme cu sotulBine ca ne-ai lamurit Luminita Offline #21 2010-06-26 21:28:27
Re: probleme cu sotuln-am rabdare sa citesc tot...cine poate face un rezumat din tot ce spune legea asta???? fucking perfect... Offline #22 2010-06-27 06:12:25
Re: probleme cu sotulBlue-eyes, eu as vorbi cu verisoara ta despre situatia matusii tale. Cred ca daca va sti ce se intampla poate il convinge pe tatal ei sa semneze actele...trebuie sa stie ce este cu parintii ei. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #23 2010-06-27 10:36:37
Re: probleme cu sotulblue-eyes....iti vorbesc din experienta mea. Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-06-27 10:39:07) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #24 2010-06-27 18:17:05
Re: probleme cu sotulve multumesc mult fetelor,am vb ieri cu matusa mea si...din pacate a fost iar lovita de unchiul meu dupa ce i-a cerut divortul. nici nu vrea sa auda de asa ceva si a amenintat-o ca daca pleaca va fi mult mai rau pentru ea.m-am gandit ca poate sa plece macar o saptamana la verisoara mea cu tot cu cel mic spunandu-i ca pleaca pe motive de sanatate pentru cel mic ...si acolo e alta lege macar ,acolo nu ai voie nici sa tipi la copil si poate pana la urma se va gasi o solutie si pentru problema ei. dar inainte vreau sa vb cu matusa mea sa vb cu verisoara mea si sa ii spuna tot ce se intampla sau macar cate putin pentru inceput daca nu am sa ii cer acordul sa vb eu cu verisoara mea ca sincer eu nu mai pot cand o vad asa daramite ea....mai ales ca actele ei sunt gata sa plece de tot in germania dar nu poate pleca fara acordul tatalui pentru cel mic...si m-am gandit ca ar fi o solutie sa ii zica ca merge doar pentru o saptamana.sa vina dupaia inapoi si sa plece doar ea sa ii lase pe cel mic la mine in grija si dupaia sa ceara de acolo ceva de reintregirea familiei ceva de genu....oare s-ar putea asa? am tot citit de pe diverse siteuri dar nu prea inteleg eu ce e pe acolo Offline Publicitateloading...
#25 2010-06-27 18:22:46
Re: probleme cu sotulblue parerea mea e ca se complica asa...matusa ta n-are cetatenie germana si nu prea au cum sa o ajute prea mult cei de acolo...eu daca as fi in locul tau asa as face: O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #26 2010-06-27 18:28:25
Re: probleme cu sotulnuuu...sa nu faca asa ceva...e un fel de parasire de domiciliu...si nu are sanse VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #27 2010-06-27 18:32:29
Re: probleme cu sotulpfff ai mare dreptate x_ynna si aia am sa si fac am sa vb eu cu verisoara mea si am sa o rog sa nu ma dea de gol matusii mele...sa incerce sa o traga de limba si sa inceapa ea sa ii zica .sincer nu vreau ca ea sa se supere pe mine ca i-am zis eu verisoarei mele. la urma urmei ea e fica iar eu nepoata pe ea poate o asculta altfel ca pe mine:) Offline #28 2010-06-27 18:37:12
Re: probleme cu sotulda blue...si ea e mama verisoarei tale...mama pe care tu vrei sa o ajuti...nu ar avea motive sa te dea de gol atata timp cat tu le faci un bine...ia si sun-o discutati amandoua si gasiti o solutie cat mai buna impreuna...si asta cat mai repede...cat o sa mai suporte saraca femeie bataile astea...si cat o sa reziste verisorul tau ma intreb eu daca el e asa de bolnav? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #29 2010-06-27 18:49:13
Re: probleme cu sotultocmai de aceea vreau sa o ajut pe matusa mea ptr ca si parintii mei au fost in situatia ei cu mult timp in urma cand eram eu mica si sincer m-au marcat toate cele vazute si auzite pentru toata viata dar macar tata si-a dat seama la timp ca nu e bine ce face si s-a indreptat si nu mai bea chiar e alt om acum.iar cel mic e destul de afectat de ce se intampla in familia lui e mic si nu ar trebui sa treaca prin atatea.am sa ascult sfatul vostru si am sa vb eu cu verisoara mea.acum fie ce o fi chiar daca se va supara matusa mea ,mai tarziu isi va da seama ca nu am vrut doar binele pentru ei 2 Offline #30 2010-06-27 18:51:40
Re: probleme cu sotuleu zic sa ii spui verisoarei tale sa o traga ea de limba pe de o parte, iar tu pe de alta parte sa o incurajezi pe matusa ta sa ii povesteasca...si asa poate o sa reusiti...nici n-ar trebui sa fie asa de greu...in fond e vorba de copilul ei...ce mama ar vrea sa isi stie copilul suferind... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|