homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mergeti in concediu vara asta si daca da unde-9

#153 2010-06-28 01:13:34

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: mergeti in concediu vara asta si daca da unde

eu o sa merg 10 zile in tel-aviv, israel.  mare, soare si odihna.. smile

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#154 2010-06-28 10:25:20

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

Re: mergeti in concediu vara asta si daca da unde

corneliabuc. a scris:

poate imi recomandati alta statiune? noi ne dorim o statiune - cu terase unde se canta romante, serenade etc. unde se danseaza seara, o pensiune sau vila cu iarba unde sa se joace copiii si noi sa ne bem dmineata cafeaua, sa facem singuri gratar... si vila sa fie in centru langa terase si langa plaja. exista asa ceva?

asta gasesti in mangalia smile noi acolo am fost vreo cativa ani la rand si e un nene foarte de treaba, cu o vila dragut aranjata, cu decoartiuni simpatice, curatica, cu (putin) spatiu in fata [unde sunt diverse jucarii pt astia mici smile ], loc umbros de baut o cafea, spatiu pt gratar sau pentru luat masa acolo in curte ...si la fel, e foarte linistita statiunea
p.s. gasesti si terase unde se canta romante big_smile smile

a da..si nici nu era scump smile

Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2010-06-28 10:26:19)

If you take it personal, that's ok! wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.