homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mergeti in concediu vara asta si daca da unde-7

#115 2010-06-03 13:39:03

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: mergeti in concediu vara asta si daca da unde

sol, vreau sad
numai ca anul asta, doar pe salariu lu' iubi ar fi un efort cam mare. am discutat noi si am ajuns la concluzia ca nu prea ne tin buzunarele.
si am hotarat sa ne organizam anul viitor din iarna, sa cautam sa facem un grupulet, 2-3 cupluri, sa ne cuplam si la transport si vom iesi mai ieftinel. plus ca vom avea de unde sa ne alegem in ceea ce priveste cazarea si deh... sper ca voi avea si eu un job atunci ca sa fie totul ok smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#116 2010-06-09 20:02:57

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

Fetelor anul asta asi vrea sa merg in Grecia cu Iubi big_smile
Din cauza bugetului redus vreau sa merghem in extrasezon,adica in septembrie smile
M'as dori sa gasesc orice care sa fie gen 100-150,nu conteaza cate zile si unde exact sa fie acolo ca mereu am vrut sa merg in Grecia si pentru iubi e ceva nou,nu a iesit deloc din tara smile
Ma puteti ajuta?

Our love
Vreau varaaaa hjarta

#117 2010-06-09 22:33:03

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

deeadeea21 a scris:

Karren a scris:

Din cauza bugetului redus vreau sa merghem in extrasezon,adica in septembrie smile
M'as dori sa gasesc orice care sa fie gen 100-150,nu conteaza cate zile si unde exact sa fie acolo ca mereu am vrut sa merg in Grecia si pentru iubi e ceva nou,nu a iesit deloc din tara smile
Ma puteti ajuta?

Da, cumpara-ti o carte de gramatica!  tummenupp

#118 2010-06-09 22:44:02

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

noi s-ar putea să dăm o fugă (o săptăm?nă) la Torino, unde s-a stabilit cumnatul meu cu viitoarea cumnată.. și asta din lipsă de timp pentru că soțul stă puțin acasă... cumnatul și cumnata vin ?n Rom?nia pentru 2 săptăm?ni, și dacă ne hotăr?m ?n aceste 2 săptăm?ni, mergem cu ei ?napoi acolo.. ?n principiu, cam 80% sigur mergem acolo .. abia aștept.. a mai fost cineva ?n Torino p?nă acum? ce părere aveți?

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#119 2010-06-09 22:51:13

Karren
Full member
Inregistrat: 2010-01-13

deeadeea21 a scris:

deeadeea21 a scris:

Karren a scris:

Ma puteti ajuta?

Da, cumpara-ti o carte de gramatica!  tummenupp

Scuze dar eram in graba pentru ca a trebuit sa plec smile cred ca ni se intampla tuturor,nu'i asa?
Cat despre ' este un defect doar cand tastez pentru ca luni bune am avut net numai pe telefon iar ' este mai aproape decat -
Hai sa lasam ironiile si criticile de gramatica pentru ca sti si tu ca nu ai cea mai vaga idee ce capacitate am la romana respectiv gramatica  dumbom

Numai am nevoie de ajutor,m'am interesat deja si m'am lamutit.

Inca ceva: cred ca am tot dreptul sa scriu cu ' in loc de - atata timp cat lumea intelege.

Our love
Vreau varaaaa hjarta

Publicitate

loading...

#120 2010-06-10 00:21:58

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

katami a scris:

3. insula ischia, unde avem invitatie de la vara-mea, si ea cu bebeloi

vaaaaaaiii, ce mi-a placut acolo  grater  disperat  vreau din nou  shopping

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#121 2010-06-10 00:35:40

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Bucuresti - acasa - Bucuresti - acasa - .... rotfl
pe langa Bucuresti, pe langa casa lol
la mare sigur, chiar weekendul asta big_smile si sper sa ma mai duc macar inca o data pana trece vara
si poate si pe la munte, doamne ajuta! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#122 2010-06-10 09:11:51

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

noi acum 2 ani am fost in Grecia in Corfu-Paleokastritsa in iulie si am dat 119EUR+300lei de persoana.doar cazare si transportul cu autocarul si feribotul

#123 2010-06-10 21:01:07

deeadeea21
Hero member

eu mergeam in turcia in excursie daca nu ma desp de incompetentu' ala... asa ma duc la costinesti, in august... sad

#124 2010-06-10 22:26:10

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

De ce ii spui incompetent ? spranceana Cat ai fost cu el nu a fost incompetent...

#125 2010-06-10 23:29:20

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

anabella_n a scris:

fallen_angel a scris:

Eu as vrea in Corfu smile

nu ți-o recomand deloc. cea mai murdară și mai nasoală destinație de vacanță din c?te am avut eu și soțul p?nă acum. ne-am ?ntors de acolo traumatizați și ne-am jurat că nu mai călcăm vreodată pe insula asta. am fost ?n septembrie 2009, am străbătut-o de la un cap la altul, n-am ratat nimic din ea și n-a fost nici măcar un loc despre care să pot spune că mi-a plăcut vreun pic. una sunt pozele de prezentare, plajele și hotelurile umflate de agenții, cu totul alta e realitatea tristă de la fața locului

Nu stiam,din ce am citit,poze etc credeam ca este printre cele mai ok statiuni.O sa ma reorientez in cazul asta.Ms de sfat.Noi maine mergem pe la agentii sa vedem ce oferte sunt si sa facem rezervare  happydance

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#126 2010-06-11 00:06:41

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Corfu este absolut superba :-x

Si din poze ... dar mai ales din realitate. Ma rog, depinde unde te duci - daca te duci in locatii suprapopulate, e altceva. Daca stii unde sa mergi in Corfu .. este abolut superb. Peisaje, plaja, apa marii ... oameni, orasul vechi, tavernele cu specific. Absolut superb!

Si da, am facut Corfu de la Nord la Sud si de la Est la Vest de 2 ori ... si nu as ezita sa ma duc si a 3a oara pentru simplul fapt ca este o insula foarte frumoasa. Asa ca nu este nici pe departe cea mai murdara si mai nasoala destinatie. Trebuie doar sa stii unde sa te duci si ce sa alegi.

Corfu ofera de la servicii de lux de 5* la apartamente unde iti poti bea cafeaua de dimineata linistit pe terasa uitandu-te la mare.

LE: Ca acum am citit din paginile anterioare. Da, Corfu, ca majoritatea insulelor, este plina de drumuri intortocheate si prin padure si prin satuce mici - asta este si farmecul. Mai mult, insulele nu sunt locuri de stat in statiuni, ci undeva mai retras, la un apartament frumusel. Plajele in Corfu sunt foarte frumoase, dar iarasi, depinde unde te duci - pentru ca din zel turistic, se numeste plaje si acei 2 metri de latime de nisip cu maxim 40 metri lungime. Dar se intreaba inainte ce si cum.

Intr-adevar, nu recomand din Corfu statiunile Kavos, Ipsos sau Barbati - nu inteleg de ce te-ai duce acolo. Desi in Barbati au o plaja foarte frumoasa - dupa "Love Tunnel" in care ai un amestec de pietre cu nisip, dar pietre mari pe care poti face plaja si e un loc renumit pentru caracatite si caluti de mare. Eu am vazut 2 caluti de mare cand am fost acolo, deci se poate lol

Kavos este statiune de tineret englez, care se distreaza, se imbata, danseaza. Nu o sa vezi pe acolo hoteluri, ci numai hostel si cheap places to eat and drink. Totusi, e amuzant. lol

Parerea mea este ca orice insula a Greciei se face musai cu masina. Adica stai intr-un loc retras si te duci cu masina la ce plaja vrei, cand vrei, te duci sa mananci unde vrei etc. Daca nu iti place un loc, te poti muta imediat de acolo. big_smile

Dar per total, am zis-o si repet, Corfu are preturi foarte bune comparate la ceea ce ofera, peisajele sunt magnifice and you cand make most of the time out of it smile

Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-06-11 00:14:21)

#127 2010-06-11 11:46:56

deeadeea21
Hero member

_Summer_ a scris:

De ce ii spui incompetent ? spranceana Cat ai fost cu el nu a fost incompetent...

de unde stii?
eu am ramas cu un gust amar dupa toata chestia, nu si-a mai lasat nici loc de "buna ziua".

#128 2010-06-11 12:22:55

_Summer_
Platinum member

Pia nu stiu, banuiesc ca nu l-ai consierat de la inceput un incompetente ca altfel nu ai fi stat cu el, nu? Nu e frumos ca dupa ce termini o relatie, oricum se termina ea, sa-l numesti prost, tampit, gras etc asa cum nu e frumos ca un EL sa te vorbeasca pe la prieteni si sa spuna ce curva, proasta la pat ai fost etc. Daca nu a lasat loc nici de salut inseamna ca nu ai pierdut nimic, relax forgetit In fine, suntem off smile

#129 2010-06-11 18:26:42

deeadeea21
Hero member

eu respect parerea ta, poate asa simti tu vizavi de rel ta. la noi a fost cu totul diferit, daca nu era un incompetent (putin spus) mai eram si azi impreuna. gata cu off-topicul

#130 2010-06-14 15:27:23

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

fallen_angel a scris:

anabella_n a scris:

fallen_angel a scris:

Eu as vrea in Corfu smile

nu ți-o recomand deloc. cea mai murdară și mai nasoală destinație de vacanță din c?te am avut eu și soțul p?nă acum. ne-am ?ntors de acolo traumatizați și ne-am jurat că nu mai călcăm vreodată pe insula asta. am fost ?n septembrie 2009, am străbătut-o de la un cap la altul, n-am ratat nimic din ea și n-a fost nici măcar un loc despre care să pot spune că mi-a plăcut vreun pic. una sunt pozele de prezentare, plajele și hotelurile umflate de agenții, cu totul alta e realitatea tristă de la fața locului

Nu stiam,din ce am citit,poze etc credeam ca este printre cele mai ok statiuni.O sa ma reorientez in cazul asta.Ms de sfat.Noi maine mergem pe la agentii sa vedem ce oferte sunt si sa facem rezervare  happydance

n-ai pt ce, răm?n la părerea mea, după ce am străbătut absolut fiecare sat și fiecare stațiune din insulă, fiecare km, nimic nu ne-a rămas nevizitat și nestudiat, nimic din ce vezi acolo nu te poate impresiona ?ntr-at?t ?nc?t să o consideri o vacanță reușită
am văzut destule insule p?nă acum ca să pot spune că, Corfu nu face parte din elita insulelor, din orice țară sau continent

#131 2010-06-14 18:21:45

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

noi tocmai am venit de la Mare din Italia, Bibione,am stat 8 zile, si inca 2 in austria. In septembrie vom mai merge o saptamana la Munte aici in Romania.

#132 2010-06-14 18:24:31

_Summer_
Platinum member

deeadeea21 a scris:

eu respect parerea ta, poate asa simti tu vizavi de rel ta. la noi a fost cu totul diferit, daca nu era un incompetent (putin spus) mai eram si azi impreuna. gata cu off-topicul

Da...
Pare rau , e aiurea sa ramai cu un gust asa amar dupa o relatie puss

#133 2010-06-15 10:19:15

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

dacă vreți băi, ceva care să conțină neapărat tratament, ar fi căciulata sau felix, destul de ieftine după părerea mea. dar din păcate nu prea ai ce face pe acolo ?n afară de stat la piscină cu apă sulfuroasă, ?n timpul ?n care nu faci tratament

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.