homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mergeti in concediu vara asta si daca da unde-6

#96 2010-05-31 20:15:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: mergeti in concediu vara asta si daca da unde

Eu am fost in tabara in Croatia big_smile Am fost pe insula Sholta. Da, plaja e stancoasa, da' nu m-a afectat treaba asta. Apa e absolut incredibila... mai curata si mai frumoasa decat in Grecia, daca-ti poti imagina. Am vizitat Split-ul - acolo e singura plaja cu nisip din Croatia, din cate stiu eu, am fost in Zagreb, in Dubrovnik (absolut superb orasul... medieval, asa, cu multe stradute inguste, pietruite... un vis), am mai fost in Brac ... per total, mi-a placut mult. Si vremea era mai placuta, nu era chiar o caldura criminala, cum e prin Grecia.

Ultima oara a fost editat de WildChild11009 (2010-05-31 20:16:04)

#97 2010-05-31 20:17:03

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

sounds good big_smile

If you take it personal, that's ok! wink

#99 2010-05-31 20:44:00

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Daca nu ai fost niciodata, cu siguranta merita sa mergi. \

Filosofia mea de viata referitoare la calatorii e ca lumea e prea mare si viata prea scurta ca sa mergi de doua ori in acelasi loc si ca merita sa mergi macar odata in fiecare. Acuma nu ma refer la a nu merge de doua ori in aceeasi tara, dar zau ca nu-i inteleg pe oamenii care merg an de an, in aceeasi statiune, in acelasi hotel. Stiu cazuri.

Eu n-as mai fi vrut vara trecuta sa merg tot in Croatia dupa ce mai fusesem in anul dinainte tot cu prietenul si cu ani in urma cu parintii mei dar nu ne-am permis mai mult. Macar n-am fost tot pe o insula, ci intr-o alta statiune, langa orasul ala cu P...

Acuma depinde si cand vrei sa mergi. Eu anul trecut la inceputul lui septembrie am suferit de frig foarte tare, nici n-am putut sa fac baie in mare, ceea ce a fost o dezamagire totala. Iar in iunie -acum 2 ani desi a fost cald afara, apa inca era destul de rece si iar nu m-am balacit suficient. In iulie si august ar trebui sa fie perfect.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#100 2010-05-31 20:46:07

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Da, eu am fost la sfarsit de iulie - inceput de august si a fost minunat. Nici prea cald, cu siguranta nu era frig iar apa era numa' buna de stat toata ziua in ea lol

Publicitate

loading...

#101 2010-05-31 22:56:02

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

pai, mersi de sfaturi smile
o sa iau in considerare si varianta asta cu tabara ... ma rog, mai greu cu "fondurile" dar... big_smile

If you take it personal, that's ok! wink

#102 2010-06-01 09:54:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

WildChild11009 a scris:

Brac -  http://www.flickr.com/photos/27580130@N07/3198251146/       ;

in poza asta, pare a fi plaja cu nisip big_smile. asa este?

#103 2010-06-01 10:21:42

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Este, dar nu nisip fin. Nisip asa cum intelegem noi ca tre' sa fie, fin si dragut, e doar in Split. Aici era nisip, da' amestecat cu pietricele (mai mici decat in alte locuri, ce-i drept).

#104 2010-06-01 12:41:41

GLY
Full member
Inregistrat: 2008-07-16

Imi place subiectul happy ...deja ma gandesc la mare, soare cool ..plaja. Anul asta vom merge in Albena, la Hotelul Kaliakra Superior...si plecam pe 15 august. Am citit pe forum ca este ok acest hotel. Il recomanda si alte persoane care au fost acolo. Ramane de vazut daca va fi asa....

#105 2010-06-01 12:45:14

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

wow Wild pare super, mi-ai dat si mie idee de vacanta, trebuie sa ii arat si lui al meu iubit.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#106 2010-06-01 12:51:06

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Am inteles ca cea mai buna plaja din Croatia este la Brela (Maharska). E si in top 20 plaje din lume, insa cazarea de pe litoral e si cea mai scumpa aici. Plaje cu nisip sunt intr-adevar putine, daca dati o cautare pe google le gasiti.
Coasta de Nord (zona Istria) are o clima mai continentala, in timp ce coasta Dalmata are clima mediteraneeana. Din ce m-am documentat, in nord chiar ca nu se prea gasesc plaje cu nisip, insa puteti vizita orasul cu nome falic big_smile sau se poate trage o fuga pana la Venetia. Coasta Dalmata cica e in schimb mult mai frumoasa.
Pare o tara foarte frumoasa, iar Plitivice intr-adevar de ne-ratat.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#107 2010-06-02 11:51:38

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

ce planuri frumoase de vacantz aveti. va doresc sa ajungeti acolo unde va doriti.
eu imi doresc din tot sufletu sa ajung pe Moldoveanu anu asta hjarta o sa fac tot posibilul sa reusesc, pardon sa reusim hjarta

and love saves the day...

#108 2010-06-02 11:53:43

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

va spun direct de la sursa big_smile
?    Island Pag ? party destination, a lot of young people, very crowded (extremely popular beach Zrce), Croatian ibiza
?    Island Hvar ? same as Pag, maybe a little bit better sea.
?    Porec ? a favorite destination in Croatia for most Dutch people
?    Dubrovnik ? extremely expensive, but worth seeing, that?s sth special
?    Zadar ? city, lovely inner town
?    National parks like Plitvice, Kornati, Mljet are breathtaking 
?    All smaller cities are lovely, e.g. Biograd, Makarska and surrounding villages are cool!

cu adevarat Plityce e ceva nu ai ocazia sa vezi toata ziua

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#109 2010-06-02 21:32:35

persifona
Vizitator

GLY a scris:

Imi place subiectul happy ...deja ma gandesc la mare, soare cool ..plaja. Anul asta vom merge in Albena, la Hotelul Kaliakra Superior...si plecam pe 15 august. Am citit pe forum ca este ok acest hotel. Il recomanda si alte persoane care au fost acolo. Ramane de vazut daca va fi asa....

Nu stiu de hotel, da Albena e cam nasoala comparand cu celelalte statiuni ale lor.. e cea mai apropiata de granita cu Romania si implicit e plina ochi de romani, toti acolo vb romana, e destul de aiurea asa.. bine, daca nu stii nicio alta limba e ok, ca te poti intelege cu ei, dar altfel e cam stresant.. si statiunea e destul de veche asa.. adica pastreaza aerul ala de vechi, cu toate renovarile lor.

#110 2010-06-02 22:48:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

e ok hotelul, gly (parerile muultor cfosti clienti de la serviciu)

noi nu suntem decisi. de mers mergem... avem ca variante:
1. neaaaaparat un munte in tara - ceva nu f wild, ca deh, cris e inca mic
2. vama veche sau delta cu niste oameni suuuper - dar nu ma incanta f tare niciuna dintre locatii pt mers cu bebe
3. insula ischia, unde avem invitatie de la vara-mea, si ea cu bebeloi

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#111 2010-06-02 22:55:55

OmniaVincitAmor
Insomniac member

katami, il faci vamaiot de mic? big_smile

#112 2010-06-02 22:57:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

as vrea io, da' mi-e cam... nu stiu cum. desi vb celor cu care ar tb sa mergem (care si ei au bebe)... daca nu se leaga lucrurile, n-ar tb sa plangem prea tare, ca vama in sezon nu mai e ce-a fost...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#113 2010-06-03 12:25:26

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

m-am uitat acum la ischia hjarta eu acolo m-as duce!
vama nu mai e ce a fost, a inceput sa fie o natie de costinesti sad sau asa mi s-a parut mie anul trecut!

eu nu stiu unde vom merge...muuuulte wk pe la poiana brasov, cu siguranta, apoi vreau la cazanele dunarii si probabil la mare tot asa, un wk. sa vedem daca la noi sau la bulgari nustiu

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-06-03 12:26:55)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#114 2010-06-03 13:16:23

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

poke, nu mai vrei in croatia? big_smile

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.