homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze nasoale-2

#20 2006-09-03 23:25:43

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: Faze nasoale

rotfl2 imi plak fazele astea..hy care mai zice?chiar mijto.a ink o faza mi-am amintit.era el la mine,venise d la sala si a recut p la mine.il invit in casa erau ai mei acsa,era weekend.ne ducem noi in camera la mine pupaceli alea alea,il intreaba maicamea dk vrea s manance el a zis k da k na..nu-i frumos  s refuzi..oricum era lihnit d foame.apoi papam si desert,stam al mine in camera bagam un film si lumina e stinsa,apoi incepem si ne pupacim,ne luam in brate..si intra maicamea peste noi,fara s bata fara s nik si el tocmai era cu mainile p sanii mei.si-a retras mainile rpd,apoi mama a plkt si ne-am vz d treaba.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#21 2006-09-03 23:28:44

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI

yo pot s zik k sunt p jos d ras..lol mami tau stie k u si iuby tau alea alea s inteleg.f frumos.mama cred k ar face crize..sad

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#22 2006-09-03 23:31:26

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

mie nu se par super funyy fazele astea wink)) m`am mai linistit credeam k numai mie mi se poate intampla

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#23 2006-09-03 23:38:01

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

da blue_elf,mama stie! pey...a doua zi dupa ce s'a intamplat minunea a fost cheful de ziua mea smile...iar cand am ajuns acasa dupa chef i'am zis lui mami k tre sa vb ceva cu ea.(eu cu mami am avut tot timpul si avem o relatie super deschisa si vb absolut orice).si nah...imi cautam cuvintele,dat nu le gaseam si la un moment dat ma intreaba:si...cum a fost?...am ramas soc!am intrebat'o de unde stie si mi'a zis din felul in care m'a tinut el in brate aseara smile...mi'a zis sa am grija,sa ma protejez si k dak vreodata am vreo nelamurire sa nu'mi mai ia asa de mult pana ii zic tongue

so in love ...

#24 2006-09-03 23:54:52

deadrose
Banat

ce mama misto ai orchid_girl smile nu pot sa zic k ma plang de maica`mea da e totusi retinuta atunci cand vine vb de sex, da in rest nu imi zice nimic

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#25 2006-09-03 23:59:34

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

stiu k am o mama super!ideea e ca toti parintii ar trebui sa'si inteleaga copii,caci daca e la o adica si ei au fost adolescenti si au facut prostii.
cand am intrebat'o pe maica'mea daca e suparata pe mine pentru ce'am facut raspunsul ei a fost:nu.mi'a zis ca e decizia mea,viata mea,corpul meu...in plus sunt majora...si nah...i'am tot cantat ca il iubesc si chiar ea mi'a zis ca se vede ca si el ma iubeste smile

so in love ...

#26 2006-09-05 19:29:46

Flory_21
New member
Inregistrat: 2006-08-28

M-au amuzat super tare fazele voastre...super dragute...mi-am adus si eu aminte de una....petrecuta acum cateva zile....am mers la el (avem casa in constructii) si am dormit acolo....doar noi....singurei, frumos, lumanarele, muzica....hai sa-mi faca masaj....super....din pacate ne-am dat seama ca uitasem acasa uleiul si nu aveam decat crema la noi....OK, buna si crema...super masaj....giugiuleala pana la un moment dat cand o dam in diverse....si nu stiu cum se face ca ajunge niste crema la "domnisorica" ... m-a apucase plansul si rasul in acelasi timp (ustura de faceai pe tine). Si sa-l fi vazut pe barbatelul meu sufland asupra "domnisoarei" ca sa nu mai usture (asta printre chicote de ras). Ne-am amuzat tare de faza, ca sa nu mai spunem ca pentru prima datra in viata lui nu a vrut sa-i fac masaj lol
    Cat despre intratul peste noi in timpul actiunii, n-am patit-o inca....dar era gata-gata....cu fratiorul meu mai mic....a plecat de la scoala....si eu eram cu baiatul acasa....si cand am auzit cheia in usa ne-am crispat...(teoretic nu putea fi decat TATA) si ne-a trecut si cheful si tot.....tremuram din toate incheieturile  lol

" A iubi inseamna a suferi. Cum multi fug de suferinta, putini stiu sa iubeasca!" Dante Aligheri

#27 2006-09-06 03:24:42

deadrose
Banat

flory super tare lol si apropo de frati mici. acu vreo luna eram singura cu sora de 7 anisori acasa. si noaptea a venit pisi la mine sa facem prostii, si fata a visat urat si a intrat peste noi, da am avut noroc k nu a tinut minte wink

#28 2006-09-06 08:42:33

laurara82
Full member

Hai sa va zic si eu una din multele patanii...Eu si-n liceu am locuit singura in apartament. Parintii stateau nu departe de mine si ma vizitau, mai mult mama dar si tata smile.
Aveam un prieten care era din bl cu mine "vecinu". Eu aveam cam 16 ani, si el la fel.Ne intelegeam super, ne gigiuleam dar el voia tare mult sa se culce cu mine.Cu cat vroia el mai mult cu atat ma tineam mai tare eu si nu vroiam. Stand singura, nu vroiam sa profite nimeni de acest lucru.
Asa,sa revenim. ies intr-o seara afara cu catelusul si l-am pierdut.L-am cautat eu ceva timp dar eram si cu "vecinul" si am plecat in casa.Am lasat catelul afara ca o veni el...Am mers amndoi in casa, am stat la povesti, giugiuleli toate bune si frumoase.Se face ceasul cam 4-5 dimineata si noi tot in povesti eram cand...suna cineva la usa...vai, ce-mi batea inima.In ce dulap sa-l trimit pe vecinu', cine o fi...ma duc la usa incetisor, ma uit pe vizor, NIMENI, deschid usa, NIMENI, cand simt ceva printre picioarele mele...era catelul smile.Cred ca l-a adus cineva pana la usa, a sunat si a plecat.Nici acu nu stiu cine dar cand ma intalnesc cu "vecinu" radem si acu de acea faza...

#29 2006-09-06 20:20:38

anouk
Full member
Inregistrat: 2006-09-05
Site

ehehe... faze amuzante... duoaaamne.. am avut parte de ele din plin... si ink mai am... lol lol ultima, si cea mai tare... era eu cu el, la sora mea acasa, singuri... ne gandim ca nu am facut baie niciodata aman2 in cada... zis si facut... dam drumu' la apa... ma bag eu, vine si el... acum... faza tare... era cada prea mica lollollol si noi suntem aman2 destul de inaltzi... lollol si stateam ca 2 castraveciori pusi la murat... cu genunchii stranshi pana la gura... intr un final ne am dat seama ca nu merge... si am continuat in dormitor... smile
  si daca am spus de "ultima" sa o povestesc si pe prima... pe care nu o sa o uit niciodata pt ca s-a petrecut at cand am facut-o prima oara... eram la mare... eu si el in cort... ai nostrii prieteni se pregateau sa stranga ca sa plecam.... noi in cort... dezbracati... eu peste el... la un moment dat il aud pe filip, un prieten... "mah, io intru sa mi iau tricoul"... noi... "nuuuuuuuuu"... pana sa ne dezmeticim, omul deschisese fermoarul de la cort si se uita cu o privire tampa la noi... apoi si a dat seama ce se intampla si a iesit... si acum isi aduce aminte ca mi a vazut fundul.... lollollol

" La ce mai merita traita viata asta, daca totul ti se ofera atat de carpit si de indoielnic?" Jocul Ielelor

"i'm not like them/ but i can pretend/ the sun is gone,/ but i have a gun/ i think i'm dumb/ or maybe just happy" nirvana- dumb

#30 2006-09-07 00:29:17

deadrose
Banat

smile

#31 2006-09-12 16:49:19

Flory_21
New member
Inregistrat: 2006-08-28

Hai sa va zic ultima faza patita, din week-end....(CA PARCA IN FIECARE WEEK-END AVEM PARTE DE CATE UNA)... eram cu baiatul, unde ne facem casa...Ai mei n-au fost niciodata acolo, si nici nu si-au manifestat intentia sa vina. Oricum eram cam certata cu ei. Era duminica dimineata (eu eram acolo de vineri seara), baiatul meu tocmai venise de la serviciu (lucreaza in ture) si tocmai imi ura buna dimineata. Ma alinta, ma giugiuleste... trecem la treaba....la treaba pt casa, nu va ganditi la alte alea...big_smile...dar intre timp ne tot tachinam, ne chinuiam. O atingere, o privire, un sarut. Si cand simtim amndoi ca ne-am tachinat destul si ca nu mai putem, incepem un love pasional. Cand imi era lumea mai draga imi da mama mesaj ca e cu tata la strada, sa mergem sa ii luam (nu de alta dar nu stia exact unde e ca altfel mi-e ca ne trezeam cu ei peste noi). A fost super aiurea....eram amandoi super excitati, cu o super pofta...da' bine ca au plecat repede. In vreo juma de ora ne-am reluat activitatea. Asta bineinteles dupa ce ne-am inchis telefoanele big_smile

" A iubi inseamna a suferi. Cum multi fug de suferinta, putini stiu sa iubeasca!" Dante Aligheri

#32 2007-02-20 13:55:46

Danut
Sr. member
De la: Around the world - Cruising
Inregistrat: 2007-02-01

Mai umani, numai topicuri bune in trecut... numai zice nimeni nik pe aici? Asa m-am distrat citind... si inevitabil mi-am adus si eu aminte de intamplai din tinerete! Nu puteam fi tocmai eu exceptia de la regula prinsului cu delictu-n flagant.... big_smile
In uma cu cativa anisori... ne iubeam noi cu foc, pelaspate(tongue)... adica o tineam in brate.... cu plapuma peste noi, (de, iarna grea).... cand intra maica-sa.... sa ma ia pe mine la niste intrabri legate de nu stiu ce poblema de-a ei, dar oricum, era pusa pe taclale puternice.... si se pune pe marginea patului, muta putin plapuma sa isi faca loc.... eu eram alb-verde la fata.
Ii spun sa vb incet ca doarme "Ioana", ea vb incet, imi expune problema pentru care cauta rezultat... dupa care ma intreaba daca mi-e bine, ca am o culoare ciudata, verde - violaceu. Iese din camera dupa vreo 15 minute de prelegeri, timp in care eu ramasesem paralizat cu dansa-ntr-ansa.... dupa care se intoarce val-vartej sa-mi aduca ceva de dureri de cap....(asta credea ea ca am big_smile)
Asta cred ca a fost cea mai cea faza.... printre altele!

#33 2007-02-20 13:58:15

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

rotfl prea tare faza...

#34 2007-04-19 21:54:00

pink_brain
Full member
Inregistrat: 2006-10-27

Hai ca am si eu o faza nu chiar la fel de tare...dar la fel de penibila.
Eu si prietenul meu am fost de rev in Praga si am stat in apartamentul de serviciu al unui prieten.
Ajunsi la locul cu pricina aflam ca mai locuia cineva in acel apartament (un uncrainian pe care prietenul meu il cunoscuse cu ceva timp in urma, de vreo 50 de ani) dar ca era plecat de sarbatori acasa in Ucraina si care sigur nu se va intoarce pana dupa Craciunul pe stil vechi.
Asa ca ne-am iubit noi linistiti cand am avut chef si pofta, pana cand in ultima noastra noaptea acolo dupa ce ne-am iubit bine:) am adormit, dezbracati pana dimineata.
Pe la ora 8 ne trezim cu un nene care intra in camera cu un rucsac mare in spate.
Eu nu am putut decat sa zic"Fuck".....iar saracul om a ramas impietrit.
Prietenul meu a dat sa se ridice din pat.....dar upsss....nu putea ca era dezbracat. Asa ca, a incercat in cateva cuvinte sa ii exlice lui nenea ca nu stiam ca o sa vina si ca eliberam camera imediat.....dar nenea nu prea intelegea engleza....asa ca i-a luat ceva timp pana sa paraseasca camera si sa ne lase sa ne imbracam:)
Saracutul meu prieten a fost super enervat si rusinat....ca il cunostea....dar probabil ca a fost si nenea odata tanar:)

#35 2007-04-19 22:36:21

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Nashira a scris:

mah, atunci m-am simtit penibil. dar acum e funny.
mai am o faza: era ziua de dinainte de marea noapte. si eu cu du-du mergem intr-o camera, sa imi faca coditze. si in touul "muncii" intra unchi-su (dumnezeu sa-l odihneasca). si intra, ne vede, dar iese repede. peste o sec (dupa ce a procesat) intra iar si cica: voi ce faceti, ma, aici? a fost funny faza.
alte faze "nasoale" sau "funny" nu mai imi amintesc. daca imi vine ceva in minte vin si zic. ca doar sunt clownul vostru tongue big_smile

dar prima care a fost,ce-a de care mentionata chiar la inceputul topicului,ca eu nu stiu.

#36 2007-04-20 09:14:37

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

peste tot sunt numai faze funny...mie vreau sa zic ca mi s-a intamplat si una penibila raaaaaaaaaaau....so....eram si eu cu iubitu, in prima noastra seara, de fapt eu nu avusesem de gand sa fac ceva, dar nu stiu cum ajungem la el acasica si ne sarutam, ne mangaiem si sa ma dezbrace....zboara bluza, zboara sutienul....imi da si pantalonii jos...ajunge la underwear...faza e ca eu uitasem k am protej-slip(k nu port chiar mereu), si il las sa imi dea si chiloteii jos...sa poata sa ma sarute...la un moment dat il vad k ofteaza si se pune cu capul langa mine..eu mirata, ma intrebam ce s-a intamplat...cand ma uit eu mai bine aveam protej-slipul lipit putin de o coapsa.........penibillllll, m-am simtit asa de prost mai ales k era si prima seara, dar am continuat dupa, si acum cand ne aducem aminte radem:)))))
sau alta faza eram de revelion la munte si camera noastra avea 2 intrari..una spre camera celorlalti si baie si cealalta spre camerele gazdelor....cum am ajuns noi acolo, ne apuca poftele si ne bagam sub plapumioara k era frig si incepem..eu deasupra...si intra gazda sa ne mai puna lemne pe foc...in fine si-a cerut scuze k n-a batut, dar oricum nu observase ce faceam noi..am continuat si bate cineva la cealalta usa..un prieten:"mai ce faceti?pot sa intru?"..noi taceam chitit...ne-am prefacut ca dormim si a plecat..Dar in dupa-masa aceea parca toata lumea se pusese sa ne deranjeze:)

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#37 2010-07-11 08:47:41

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Iubitul meu sta cu bunicii lui, intr-o casa destul de mare, fiecare avand camera lui. Niciodata pana acum de cand suntem impreuna (3 ani) nu au intrat la el in camera numai asa fara motiv, ba chiar vara asta n-au intrat deloc.
Ieri eram dezbracati amandoi in pat, fara plapuma dar nu faceam nimic si a intrat bunicul lui fara sa bata..Eu mi-am bagat fata in perna (oricum a vazut tot banuiesc) si a intrat bine de tot in camera, a vazut ce se intampla si a zis "Aa.." si a iesit.
Asa de penibil nu m-am mai simtit in viata mea  grater Nu stiu cum o sa mai dau ochii cu bunicul lui vreodata. Problema e ca la el era safe sa mergem, pentru ca ai mei nu sunt plecati niciodata dupa-masa iar stand intr-un apartament mic nici nu se pune problema de intimitate.

Voi cum ati face? Adica v-ati mai duce la prieten acasa vreodata stiind ca aproape sigur trebuie sa dati ochii cu bunicul? Si cum sa ma port?
Ce ma enerveaza oamenii astia care n-au pic de respect pentru intimitatea altora nustiu. Abia astept sa ne mutam odata impreuna sa nu mai intre nimeni peste noi.

#38 2010-07-11 08:56:11

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

vai space.deja m-am inrosit eu cand am citit.naspa grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.