homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu esti logat.

căutare personalizată
căutare personalizată

Yasmine-14

#391 2010-07-15 18:59:45

Diana_Kon
New member
Inregistrat: 2008-10-26

Re: yasmine

Buna fetelor ! iau yasmine de un an jumate, in februarie am facut o pauza de o luna, apoi le-am luat din nou, am avut dereglarile firesti (spotting in primele 2-3 luni), dupa care au disparut ( in timpul asta fara contact sexual pana acum doua saptamani ). Acum am contact sexual cu  prietenul meu si am scurgeri maronii si daca introduc un servetel umed il scot cu sange. Si e deja a 5 a luna , nu ar mai fi cazul spottingului si sunt la jumatate de blister, deci nu poate fi menstra...
Tin sa mentionez ca am inotat intr`un lac.. poate fi vreun microb ceva din apa aia? pentru ca am si o usturime doar pe exterior. Astept un raspuns, mi-ati fi de mare ajutor, ca sunt in franta momentan si nu stiu cum pot ajunge la un medic.. nu am nici asigurare.. va multumesc

"Dumnezeu este iubire - indraznesc sa spun,
Dar ce rautacios diavol este dragostea!" - Samuel Butler

Footer-ul board-ului