homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmine-19

#343 2008-10-17 23:40:20

lovelly
New member
Inregistrat: 2008-07-13

Re: yasmine

Buna! big_smile Acum cateva zile o prietena de-a mea a facut un avort. Inaite de a intra in sala propriuzisa, medicul a intrebat-o cum o cheama si cati ani are si i-a zis incepand de astazi iei yasmine. fara sa o consulte ginecologic. Pentru ca afirma dumnealui sunt cele mai bune anticonceptionale si nu au reactii adverse, efecte secundare. Daca i s-au recomandat fara consult inseamna ca sunt potrivite oricarei femei? astept un raspuns.va multumesc hjarta

All I want is to kiss/Cause you look so fine
All I want is your lips next to mine
Just like this/It is better than wine
Put your hands on my hips./Come on, let synchronize lips hjarta

#344 2008-10-17 23:41:25

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ar fi trebuit sa i faca macar o anamneza (sa i puna niste intrebari)...sa le ia dar sa mearga sa ceara parerea si unui medic de planning...

happy with him...inlove with him...puss

#345 2008-10-18 22:54:28

lovelly
New member

Da sunt de acord cu tine. Majoritatea fetelor, femeilor pe care le cunosc iau yasmine si sunt foarte multumite. Probabil sunt intradevar foarte bune. Oricum sunt de acord cu un consult ginecologic inainte de a lua anticonceptionale. wink :-*

#346 2008-10-24 18:02:05

simona.t
New member
De la: Londra
Inregistrat: 2007-07-20

buna ziua...am o intrebare...mani mult as vrea sa ascult o parere\sfat.Am luat kam 1 an Logest dar m-am kam ingrasat de la ele...acum nu stiu daca sa dau vina pe ele...am facut mult sport timp de 12 ani si de cand sunt la facultate nu mai am timp,si poate si de asta...am un stil de viata ami pasiv acum...am facut o intrerupere de 2 luni de ac si as vrea sa iau din nou...am citit pe un site "Datorită cantităţilor mici de hormoni, YASMIN este considerat un contraceptiv oral cu doză mica[...]" presupun k daca are cantitate mai mica de hormoni,este totusi la fel de eficient ca si alte anticonc....mai scria ceva de "contraceptiv combinat monofazic"...si la Karissa scri ceva de genul " contraceptive sistematice" .Ce inseamna chestiile astea? si in cele din urma,sa iau Yasmin sau sa continui cu Logest...sincer am fost la medici ginecologi in iasi...la 2...dar din pacate,imi par cam cazuti din luna...nu am dat inca peste un medic bun in care sa pot avea incredere...sper sa imi raspundetsi sau macar sa imi spuneti parerea voastra.Multmesc

#347 2008-10-24 20:13:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

simona.t pe forum nu se pun diagnostice si nu se prescriu tratamente.
pentru prescrierea de anticonceptionale trebuie sa mergi la planning.
si da, se poate sa te fi ingrasat pt ca ai renuntat brusc si de tot la sport.
cauta aici un cabinet de planning pt iasi http://forum.anticonceptionale.ro/t4213 … nning.html

Publicitate

loading...

#348 2008-10-24 20:48:10

liia
Membru
Inregistrat: 2008-10-24

am si eu o intrebare,daca pe data de 20 luna aceasta am luat escapelle, iar pe 1 ar trebui sa-mi vina CM,mai este posibil sa pot incepe sa ma protejez cu anticonceptionale,sau trebuie sa astept inca o luna?multumesc

#349 2008-10-24 21:30:08

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

vreau sa renunt la ac. sunt la jumatatea foliei . se intampla ceva? vreo dereglare?in afara de menstra

#350 2008-10-24 21:40:34

liviutzaaa
New member
Inregistrat: 2008-10-14

muty a scris:

vreau sa renunt la ac. sunt la jumatatea foliei . se intampla ceva? vreo dereglare?in afara de menstra

yo te-as sfatuii sa le iei pana la sf...c mai conteaza cateva pastilute in plus?doctora mea m-a sfatuit k dak vreau sa renunt la ele sa termin blisterul...

#351 2008-10-24 22:02:48

lovelly
New member

Eu stiam k dak le intrerupi brusc, ramai gravida. corectati-ma dak gresesc, dar asa mi-au zis mai multe persoane k si eu candva am vrut sa intrerup anticonceptionale deoarece ma simteam foarte rau de la ele. dar le-am luat pana am terminat folia si apoi m-am oprit. puss puss puss

#352 2008-10-24 23:28:09

cristina_d
Membru

buna,sunt noua pe aici.am citit aproape toata dezbaterea despre yasmine dar inca am intrebari.e prima data cand intentionez sa iau anticonceptionale,pana acum am folosit prezervativul.am fost la farmacie si mi s-a sugerat yasmine.inca nu am luat,astept prima zi din ciclu.as vrea sa le folosesc pe o perioada scurta-3 luni si de asta nu prea ma trage inima sa ma duc la un medic ginecolog.am auzit si bune si rele despre acest anticonceptional,sper sa fie potrivit organismului meu(nu am facut analize).intrebarea mea ar fi: daca le iau la ora fixa si nu omit nici una am protectie maxima?inclusiv in cele 7 zile de pauza respectiv in primele zile din urmatorul blister?(dupa acele 7 zile voi continua sa iau).voi cum credeti?e bine sa incerc yasmine sau sa ma duc neaparat la un medic ginecolog sa imi faca analize amanuntite?tin la sanatatea mea dar timpul si gandul ca le iau pe o perioada scurta ma face sa incerc fara analize,poate ii prieste organismului meu si nu iau in greutate.

#353 2008-10-24 23:43:33

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu zic sa mergi la medic sa ti le prescrie el. sa fii sigura.
daca le iei la ore fixe si nu uiti nici una esti protejata atat pe perioada blisterului cat si in pauza.
totusi te sfatuiesc sa ceri parerea unui medic .

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#354 2008-10-24 23:46:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cristina_d a scris:

buna,sunt noua pe aici.am citit aproape toata dezbaterea despre yasmine dar inca am intrebari.e prima data cand intentionez sa iau anticonceptionale,pana acum am folosit prezervativul.am fost la farmacie si mi s-a sugerat yasmine.inca nu am luat,astept prima zi din ciclu.as vrea sa le folosesc pe o perioada scurta-3 luni si de asta nu prea ma trage inima sa ma duc la un medic ginecolog.am auzit si bune si rele despre acest anticonceptional,sper sa fie potrivit organismului meu(nu am facut analize).intrebarea mea ar fi: daca le iau la ora fixa si nu omit nici una am protectie maxima?inclusiv in cele 7 zile de pauza respectiv in primele zile din urmatorul blister?(dupa acele 7 zile voi continua sa iau).voi cum credeti?e bine sa incerc yasmine sau sa ma duc neaparat la un medic ginecolog sa imi faca analize amanuntite?tin la sanatatea mea dar timpul si gandul ca le iau pe o perioada scurta ma face sa incerc fara analize,poate ii prieste organismului meu si nu iau in greutate.

cristina la un medic de planning trebuie sa mergi...si nu te gandi sa le iei la sfatul unei farmaciste...sa nu mai vb ca nu avea niciun DREPT si nicio PREGATIRE sa ti recomande anticonceptionale...

happy with him...inlove with him...puss

#355 2008-10-25 11:36:03

DelicateDesire
Full member
Inregistrat: 2008-09-18

schimbatul orei nu afecteaza administrarea pilulelor, nu-i asa? daca pana acum le luam la 11 seara....acum le iau la fel, desi ora e schimbata? smile
va multumesc de raspuns.

Carpe Diem!

#356 2008-10-25 11:39:30

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

cu cat de mult/putin e schimbata? le luai la 23 ..acuma al cat iei?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#357 2008-10-25 12:11:00

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

liia a scris:

am si eu o intrebare,daca pe data de 20 luna aceasta am luat escapelle, iar pe 1 ar trebui sa-mi vina CM,mai este posibil sa pot incepe sa ma protejez cu anticonceptionale,sau trebuie sa astept inca o luna?multumesc

Dupa pilula de a doua zi poate aparea o sangerare ca efect advers...Mai bine astepti inca o luna sa ai o menstra normala,eu asa te sfatuiesc. smile

Iubesc si sunt iubita

#358 2008-10-25 12:24:16

Alina Delia
Addicted member

asa zic si eu

#359 2008-10-25 14:22:22

cristina_d
Membru

ok,merci mult fetelor. ma voi duce la un medic de planning

#360 2008-10-25 14:40:08

Alina Delia
Addicted member

wink sanatate

#361 2008-10-25 14:52:34

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

muty a scris:

du-te cu folia pana la capat muty....

lovelly a scris:

Eu stiam k dak le intrerupi brusc, ramai gravida. corectati-ma dak gresesc, dar asa mi-au zis mai multe persoane k si eu candva am vrut sa intrerup anticonceptionale deoarece ma simteam foarte rau de la ele. dar le-am luat pana am terminat folia si apoi m-am oprit.

la fel de bine poti sa ramai gravida rapid si daca duci folia pana la capat si apoi renunti la ele...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.