|
Nu esti logat.
Yasmine-21#381 2008-11-01 12:38:14
Re: yasmineda,da,am vb cu doctorita. Offline #382 2008-11-01 12:39:51
Re: yasminecu palcere Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #383 2008-11-11 22:55:06
Re: yasmineBuna fetelor, revin cu raspunsul poate va mai interesa pe cineva care are aceeasi dilema pe care am avut`o si eu. Am mers la endocrinolog si i-am spus ca am inceput sa iau pilule si am intrebat daca cumva reactioneaza cu pastilele pentru glanda tiroida. Si medicul mi-a zis ca sunt chiar recomadate pilulele in cazurile problemelor endocrinologice si ca nu ma afecteaza nicicum, ba chiar ma ajuta. M-am simtit putin rau in primele zile, abia pana s-a obisnuit organismul cu pilulele. "Dumnezeu este iubire - indraznesc sa spun, Dar ce rautacios diavol este dragostea!" - Samuel Butler Offline #384 2008-11-20 19:23:09
Re: yasmineFetelor cand incepeti sa luati anticonceptionale si aveti sangerarile acelea 2-3 luni pana se invata organismul cu pilulele, folositi betadina, se introduc in vagin seara cand va puneti in patut la somnic si veti scapa de acele sangerari neplacute. All I want is to kiss/Cause you look so fine All I want is your lips next to mine Just like this/It is better than wine Put your hands on my hips./Come on, let synchronize lips Offline #385 2008-11-20 19:56:07
Re: yasminelovelly..unde ai auzit tu asa ceva? e prima oara cand aud..si nu prea cred ca e sanatoasa metoda sincer..... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline Publicitateloading...
#386 2008-11-26 21:35:40
Re: yasmineMi-a recomandat o asistenta de la maternitate si am incercat asta si am scapat de sangerarea aceea maronie. dc nu ti se pare sanatoasa? All I want is to kiss/Cause you look so fine All I want is your lips next to mine Just like this/It is better than wine Put your hands on my hips./Come on, let synchronize lips Offline #387 2008-11-26 22:45:29
Re: yasminept ca acele sangerari sunt normale la inceputul administrari lor...sa nu mai spun ca betadina este totusi un medicament...un antiseptic...e ca si cum ai lua paracetamol fara sa fi racita...si risti sa ti dai peste cap flora vaginala... happy with him...inlove with him... Offline #388 2008-11-28 23:40:08
Re: yasminebuna seara as dori sa stiu daca Maltofer intercationeaza cu Yasmine...eu cred k nu dar as vrea sa fiu sigura Offline #389 2008-11-28 23:42:13
Re: yasminenu interactioneaza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #390 2008-11-28 23:53:46
Re: yasminemultumesc : Offline #391 2010-07-15 18:59:45
Re: yasmineBuna fetelor ! iau yasmine de un an jumate, in februarie am facut o pauza de o luna, apoi le-am luat din nou, am avut dereglarile firesti (spotting in primele 2-3 luni), dupa care au disparut ( in timpul asta fara contact sexual pana acum doua saptamani ). Acum am contact sexual cu prietenul meu si am scurgeri maronii si daca introduc un servetel umed il scot cu sange. Si e deja a 5 a luna , nu ar mai fi cazul spottingului si sunt la jumatate de blister, deci nu poate fi menstra... "Dumnezeu este iubire - indraznesc sa spun, Dar ce rautacios diavol este dragostea!" - Samuel Butler Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|