homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un mic ajutor :D-2

#20 2010-07-21 22:58:33

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: un mic ajutor :D

April, daca ai par asa cum spui, banuiesc ca ai un ten mai inchis, right? De decolorarea nu stiu ce sa spun, nici nu ma bag pt ca nu ma pricep, dar poti sa iti iei un costum de baie intreg si rezolvi problema big_smile Ma rog, atat cat se poate

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#21 2010-07-21 23:08:51

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

multumesc pt raspunsuri puss din pacate...am contraargumente pt fiecare lol nu mi-o luati in nume de rau, va rog par
incepem chicot :bani pt epilare permanenta nu am si nici nu voi avea prea curand (urmatorii 2-3 ani)
cu benzi/creme nu as incerca pt ca in cateva zile (prea putine) este la loc + ca fiind mic nu-l poate smulge nimic si se vede urat si parca e si mai inchis la culoare (cel putin asa mi se parea dupa ce ma epilam). sfatul cu pudra o sa-l urmez (daca voi ajunge in culmea disperarii si voi apela intr-un final la epilat)

carmen, asa a zis si mama legat de costum, dar pe unde ma mai bronzez eu daca imi iau unul intreg? lol legat de culoarea pielii, desi ar parea logic sa fie inchisa, nu este. tocmai de aia se si vad firele atat de rau.

credeti-ma, am incercat toate variantele si decolorarea e cea mai buna, rapida, eficienta, multumitoare s.a.m.d smile

bebe V., soarele si luna

#22 2010-07-21 23:47:02

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

April, incearca sa te duci la doctor sa iti testeze hormonii. Am o prietena care a facut tratament hormonal si a scapat de par dupa prima menstruatie de la tratament. Incearca sa vezi poate e ceva neinregula cu hormonii.

#23 2010-07-22 11:23:13

april sunset
Insomniac member

nu cred, pill. singura problema e ca ambii parinti sunt parosi...eu cu cine naiba sa seman cheala? lol cred ca pana la urma voi cumpara decobes si testez pe o portiune mica si...si dumnezeu cu mila mai departe lol

va multumesc pt raspunsuri puss

bebe V., soarele si luna

#24 2010-07-22 11:43:12

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

April, mai bine sa incerci, poate ii mostenesti pe ei cu chestia hormonala. Adica pana la urma nu te costa nimic sa dai o fuga pana la endocrinolog.

Publicitate

loading...

#25 2010-07-22 12:20:11

april sunset
Insomniac member

drumul nu ma costa, dar tratamentul (in caz ca mi-o da ceva) da lol si mi-ar fi mai greu sa stiu ca pot face ceva pt a scapa de problema asta, dar sa n-am banii necesari pt ca perioada asta e incarcata cu muuuulte cheltuieli pt ca din toamna incep facultatea, deci nu-mi permit tratamente sau mers la salon sad

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.