|
Nu esti logat.
Prima data la un ginecolog-2#20 2007-09-27 14:41:21
Re: Prima data la un ginecologMersi mult>>> Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #21 2007-09-29 10:02:27
Re: Prima data la un ginecologBuna!Mai am o problema eu am terminat pastilele de luat dar mai am vreo 5 zile de ovule.Si acum m-am racit si am si puroi la o masea.Am inceput sa iau antibiotice pt masea ca mi sa umflat obrazul.Are ceva?va rog spuneti-mi. Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #22 2007-09-29 10:18:29
Re: Prima data la un ginecologantibioticele scad efectul ac. tu esti acum in pauza aia de 7 zile si iei antibiotice? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2007-09-29 10:27:47
Re: Prima data la un ginecologScuza-ma nu te-am inteles.Deci,dupa cum am mai spus mai eram cand in ultimele 2 zile de menstruatie si am fost la doctorul ginecolog si a spus ca pot sa iau pastilele ce mi le-a prescris,aceste pastile le-am luat si ultima a fost` miercuri de luat.Iar ovulele mai am 5 zile de luat.Nu iau anticonceptionale.Acum in dimineata asat mji sa umflat rau de tot obrazul din cauza maselei care are puroi.Am fost la doctor si mi-a prescris ampicilina sa iau la 6ore.Sunt si racita ma doare gatul si am zis ca nu iau nimica pt ca luni merg la doctorita de familie.Ceea ce am intrebat este ca are ceva daca in timpul ovuleleor eu iau antibiotice pt masea?? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #24 2007-09-29 10:46:39
Re: Prima data la un ginecolognu are nimic poti sa iei antibiotice. si sa iti pui ovule si ia si un flucovin ca sa nu faci candida VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-29 14:19:02
Re: Prima data la un ginecologdar daca continui cu antibioticele si dupa terminarea pauzei vei avea nevoie de protectie suplimentara atunci... happy with him...inlove with him... Offline #26 2007-09-29 16:03:18
Re: Prima data la un ginecologaaa...sorry...am citit mai sus de pastile si la cat is de aiurita azi 8-} happy with him...inlove with him... Offline #27 2007-09-29 23:50:56
Re: Prima data la un ginecologStai linistita se mai intampla!Multumesc pt sfaturi.Se pare ca m-am si racit acum foarte tare si tusesc pe deasupra ma doare si maseluta...pe mine toate ma dor de ce pe mine Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|