|
Nu esti logat.
Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???-2#20 2010-07-22 22:14:52
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???gargarita, multumesc, cred k o sa astept sa vad dc st sau nu st.Dar nu prea cred k sunt!Oare daca mi-a venit menstr. in 11 si a tinut pana pana in 15,iar eu am facut... neprotejat in 18 seara, am sanse sa fi ramas?mentionez k ultimul ciclu a fost de 24 zile, iar pen de 23 si tot cam asa...ms! Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #21 2010-07-22 22:17:08
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???sunt sanse vrabiutza. dar dc ati facut doar odata? trebuie sa lucrati mai mult... Offline #22 2010-07-22 22:22:35
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???pai asta stiu! o prietena mi-a zis k treb sa lucram "eroic". Asa m-a amuzat! Pai luna trecuta am fost adevarati eroi,dar nimic!Iar acum cand am aflat de gardnerella as vrea sa o tratez , dc nu am ramas!Scuze indiscretia, dar tu de ce ai pierdut prima sarcina? Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #23 2010-07-22 22:48:08
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???n-am aflat cauza... Offline #24 2010-07-22 23:05:55
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???mi-a placut!pai nu numai el este erou!k eu nu stau degeaba!acoperim toata perioada, mai putin pe cea cu menstr...Gargarita, vreau sa te intreb:ce ste acela complexul Torch? Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline Publicitateloading...
#25 2010-07-22 23:24:10
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ??? Offline #26 2010-07-22 23:28:47
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???Multumesc! si acestea se pot face cand doresti,asa,pt linsite?Oare ar trebui sa-mi fac si eu?Mamei mele i s-a spus k a avut infectie de la parul de animale,drept pt care a pierdut mai multe sarcini,apoi a facut trat.Nu e regula sa am si eu,nu?dar dc ar fi sa fac analizele,cam cat ar costa acest complex?Gargarita, poate te stresez,iar tu treb sa te odihnesti! Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #27 2010-07-23 10:50:29
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???toxo IgG+IGM aprox 70 lei Offline #28 2010-07-23 22:49:07
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???Multumesc mult, gargarita!Intru acolo unde ai zis!, cu medicamentele m-am hotarat sa nu le iau pana nu vad dc am reusit ceva, deci acesta e capitol incheiat, deocamdata! Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #29 2010-07-23 22:55:14
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???cu placere. te asteptam la topicul de aspirante Offline #30 2010-07-29 23:39:31
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???Buna,fetelor!Buna Gargarita! Imi pare rau ca am cam lipsit, dar am fost foarte ocupata. Gargarita, as vrea sa te intreb , in leg cu Orgametrilul acesta:am inceput sa-l iau de 5 zile,precum si vit. E.dupa cum m-ai sfatuit si tu si doctoresa ,am amanat trat pt gardnerella. Dar am o stare asa de aiurea:oboseala(asta scrie la reactii adverse)dar mai ales simt gura incarcata si am limba acoperita cu o pelicula alba, iar eu st preocupata de igiena orala.Si simt asa ceva inecacios in gat, parca as avea firimituri de paine lipite in cerul gurii si pe limba.Oare de la Orgametril si vit. E?Altceva nu iau.Poate ma lamuriti tu sau doctoressa, sau cine a mai patit si stie.Multumesc! Va pup! Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #31 2010-07-30 12:01:44
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???de la vitamina E sigur nu este. poate de la orgametril, dar recunosc ca nu sunt familiarizata cu efectele lui secundare Offline #32 2010-07-30 19:49:48
Re: Efectele adverse ale Orgametrilului sau altceva ???multumesc, gargarita!Mai am de luat cateva pastile si vad eu dupa!La reactii adverse nu scrie de limba alba si incarcata.Nu ma simt rau, dar imi este foarte urata limba.Si in plus , parca mananc dublu... Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|