|
Nu esti logat.
Boli cu transmitere sexuala#1 2007-09-30 13:13:53
boli cu transmitere sexualaB.T.S. - afectiuni care se pot transmite prin raporturi sexuale. Din ele fac parte bolile venerice care se transmit aproape exclusiv pe cale sexuala (boli majore), cat si acelea care se transmit frecvent prin raporturi sexuale, neafectand totdeauna oraganele genitale (boli minore). Va propunem informatii despre cateva din cele mai raspandite si importante boli venerice. mami de minuni Offline #2 2008-01-09 21:39:08
Re: boli cu transmitere sexualaam si eu o problema kre ma nelinisteste,de la o vreme in timpul contactului sexual la intrarea in vagin simt ca si cum m'ar zgaria.asta se intampla la fiecare contact! va rog spuneti'mi ce as putea avea cry: IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #3 2008-01-09 21:44:02
Re: boli cu transmitere sexualazgarie, sau ustura?k daca ustura, asta ar putea fi un semn k nu esti destul de lubrifiata Offline #4 2008-01-09 21:47:41
Re: boli cu transmitere sexualaori problema cu lubrifierea ori o inflamatie mami de minuni Offline #5 2008-01-09 22:24:05
Re: boli cu transmitere sexualacristian_elena, daca ti s-a rasp aici, nu mai posta si in alte locuri k vei lua warn Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-09 22:35:11
Re: boli cu transmitere sexualacristian_elena ai warn pt posturi multiple...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-01-10 17:45:07
Re: boli cu transmitere sexualaam fost diagnosticata cu chlamydia si ca tratament mi s-a prescris 1 tableta de SUMAMED de 2 ori pe zi, timp de 5 zile(fara a se mentiona pe reteta concentratia). Acest medicament nu se mai importa inprezent in Romania. Cand l-am sunat pe doctor si i-am explicat acest lucru, mi-a spus ca pot folosi Azitrox fara probleme, dar de data aceasta mi-a recomandat doar 1 pastila pe zi, timp de 5 zile. Problema mea este ca din prospect, rezulta ca pentru boli cu transmitere sexuala ar trebui luate 2 pastile odata (pentru a avea o doza unica de 1 g/zi). Nu stiu care este doza corecta pe care ar trebui sa o iau pentru a ma face bine si am senzatia ca doctorul meu, a scapat din vedere concentratia corecta sau nu a stiut care este. As vrea sa incep tratamentul cat mai repede ca sa pot evita/trata efectele acestei boli, asa ca as vrea s stiu care este modul corect de administrare pentru acest medicament. Va multumesc! Offline #8 2008-01-10 17:49:45
Re: boli cu transmitere sexualacamys ai warn pt posturi multiple...te rog citeste regulile...intradevar 2 pastilute sunt indicate in bts uri...eu te sfatuiesc sa ti suni medicul si sa i ceri explicatii...poate a avut el un motiv pt care ti a dat asa... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-01-11 19:10:15
Re: boli cu transmitere sexualafa o analiza la secretie.se poate sa fie candida ce descri tu. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-01-11 19:24:57
Re: boli cu transmitere sexualanu stiu daca poate fi candida pt ca am citit cam care sunt sintomele..si nu prea se potriveste..eu atat am mancarimi dimineata si seara dar nu mereu..iar arsuri f rar.eu fac tratament si cu antibiotice de foarte mult timp,poate fi si din cauza asta? Offline #11 2008-01-11 19:30:16
Re: boli cu transmitere sexualapai consumul excesiv de antibiotice poate duce la aparitia candidozei. de ce nu faci o analiza la secretie? mami de minuni Offline #12 2008-01-11 20:05:07
Re: boli cu transmitere sexualacandida o ai in organism in mod normal si la o dezechilibrare a florei ia avant sin se dezvolta, in cazul tau posibil de la antibiotice. mami de minuni Offline #13 2008-01-25 12:28:37
Re: boli cu transmitere sexualabuna.am avut si eu o problema..care credeam ca e candida dar sa dovedit a fi doar o alergie l antibiotice si am fost l control..mi-a dat ovule si un unguent..am inceput tratamentul dupa menstruatie..dar atunci nu mai aveam nici un simtom..mi-a dat 10 ovule..si am folosit 5 pana akm desi nu mai avem mancarimi..nimic mai are rost sa continuii?sau il pot intrerupe? Offline #14 2008-01-25 12:29:27
Re: boli cu transmitere sexualaanaliza de secretie ai facut? happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-01-25 12:58:49
Re: boli cu transmitere sexualanu am facut ca nu mi-a zis sa fac.i-am explikt ce tratament fac si mi-a zis ca nu e nici o problema si mi-a dat unguient si ovule p care nu le-am luat imediat pentru k am avut menstruatie dar intre timp nu am ami avut mancarimi nimic si totusi am inceput tratamentul si am folosit 5 ovule .are eva daca il intrerup?sau e bine sa-l termin? Offline #16 2008-01-25 13:22:55
Re: boli cu transmitere sexualae bine sa il termini Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2008-02-04 21:21:16
Re: boli cu transmitere sexualapoate avea candida. unul din voi sau amandoi trebuie sa mearga la dr mami de minuni Offline #18 2008-02-04 21:43:34
Re: boli cu transmitere sexualain ce sens eruptiva? si de cate ori recidiveaza pe an? happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-02-04 22:03:11
Re: boli cu transmitere sexualaam fost diagnosticata cu condilomatoza ovo vulvara acum un an. am facut tratament cu condyline si alte pastile (isoprimosine) si mi-au disparut. mi-am facut un prieten de sapte luni si de vreo saptamana i-au aparut si lui. ce sa facem? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|