|
Nu esti logat.
Boli cu transmitere sexuala-3#39 2008-02-05 20:00:23
Re: boli cu transmitere sexualaUok..multam mult..am o curiozitate(nu ca as pune la indoiala sfaturile voastre doamne fereste )..sunteti medici ginecologi sau generalisti?toate 3(doctoressa,crys_ty_na si eu_vreau)?prea multa rabdare aveti si prea multe lucruri stiti.. Ultima oara a fost editat de adinush (2008-02-05 20:01:55) Nu face o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara fiecare lacrima... Offline #40 2008-02-05 20:03:32
Re: boli cu transmitere sexualaeu sunt studenta in anul 5 la medicina generala, momentan in "concediu" prenatal mami de minuni Offline #41 2008-02-05 20:08:50
Re: boli cu transmitere sexualaiar eu sunt studenta la psihologie...si doctoressa e medic de planning familial... happy with him...inlove with him... Offline #42 2008-02-06 10:59:24
Re: boli cu transmitere sexualaadinush, fata de cum se reface flora vaginala si ce si cum cu spalaturile vaginale, fiecare isi face propriul punct de vedere, functie de experienta proprie(personala sau clinica) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2008-02-06 14:50:57
Re: boli cu transmitere sexualaok..v-am inteles,si personal consider ca aveti dreptate atat timp cat aveti argumente solide.sa inteleg ca flora vaginala e distrusa cu simtul raspunderii prin aceste tratamente pe care le facem..si prin spalat in vagin e distrusa?e mai bine sa te speli cu ceai de pelin sau galbenele..cu apa simpla..sau cu femingin?care ar distruge cel mai putin flora dintre astea?va multumesc mult pentru atentie Nu face o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara fiecare lacrima... Offline Publicitateloading...
#44 2008-02-06 14:58:25
Re: boli cu transmitere sexualaapa chioara e cea mai inofensiva mami de minuni Offline #45 2008-02-06 15:01:55
Re: boli cu transmitere sexualasa inteleg ca ti se par suficient de solide argumentele mele? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #46 2008-02-06 15:36:16
Re: boli cu transmitere sexualamult mai de graba cred ca de la trichomonas Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #47 2008-02-08 01:34:23
Re: boli cu transmitere sexualacine imi zice daca stie...de 3 zile imi pun in fiekre seara cate un ovul de clotrimazol(fac un tratament pt tricomonas,candida si gardnerella) si simt o usturime asa..o jena cum e cand ai cistita si te ustura..e posibil sa fie de la ovule?sunt prea puternice?sau de la infectia p care o am deja?inainte sa iau ovulele nu ma ustura.. Nu face o femeie sa planga pentru ca Dumnezeu ii numara fiecare lacrima... Offline #48 2008-02-08 10:35:21
Re: boli cu transmitere sexualaadinush, poate fi de la ovule, si eu ma cam irit de la clotrimazol, gandeste-te ca e si zona destul de sensibila acum Offline #49 2008-02-08 11:33:54
Re: boli cu transmitere sexualaalexa, ai candida, tratamentul e pt candida. de asta vara pana acum poate ai facut din nou Offline #50 2008-02-13 10:15:08
Re: boli cu transmitere sexualaBuna, am si eu 2 intrebari: tratamentul cu ovule Klion-D 100 trebuie intrerupt pe timpul menstruatiei? mi s-a spus sa-l fac timp de cel putin 7 zile pt diagnosticul de colpita cu anaerobi si am apucat sa fac 6 zile din el si acum sunt la menstruatie... nu mi-e clar daca trebuie sa continuu sau sa intrerup si daca intrerup atunci cate zile fac dupa menstruatie? reiau si fac iar 7 zile? Offline #51 2008-02-13 10:19:27
Re: boli cu transmitere sexualapai curge tot o data cu menstra. deci intrerupi si reieiei dupa menstra atatea cate ti-au ramas. mami de minuni Offline #52 2008-02-13 10:34:13
Re: boli cu transmitere sexualaaha, multumesc. tiparea hpv cum se face? adica se ia din sange, secretie...? Offline #53 2008-02-13 13:52:59
Re: boli cu transmitere sexualaam fost la azi ginecolog si mi-a spus ca am tricomonas plus o usoara rana pe col:( mi-a dat klion-d100 comprimate vaginale.Nu asta e problema cea mare...trebuie sa adaug ca trebuia sa imi vina mentra pe 12 si nu a venit...e posibil ca aceasta infectie sa gazduiasca vreo sarcina?mentionez ca am folosit prezervativ in timpul contactelor sexuale(eram pe ovulatie atunci,iar acum ma dor sanii si sunt mariti)...inca dupa ce aveau loc aceste contacte ramaneam dezbracati unul in bratzele celuilalt.....suna cam copilaresc dar am citit o carte in care zicea ca pe timpul ovulatiei penisul nu ar trebui sa se apropie de vagin fara protectie....astept si eu un raspuns multumesc Offline #54 2008-02-13 15:21:12
Re: boli cu transmitere sexualasimonika, in primul rind vreau sa stiu daca ti s-a facut un examen de secretie.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #55 2008-02-13 15:59:02
Re: boli cu transmitere sexualamultumesc doctoressa si da...examen de secretie mi-a facut si a constatat ca e un microb prezent...acum cine stie...poate imi va mai da ceva....ca mai trebuie sa ma prezint,sper sa fie bine Offline #56 2008-02-14 04:18:41
Re: boli cu transmitere sexualatratamentul cu klion d-100 se intrerupe la menstruatie? dupa cat timp se reia dupa mentra? Offline #57 2008-02-14 07:42:26
Re: boli cu transmitere sexualatrebuie sa scrie pe prospect daca se pot pune in timpul menstruatiei.dar in general se opreste trat.si se eia dupa menstra VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|