|
Nu esti logat.
Oare sa plec din relatia asta?-3#39 2010-05-18 11:49:39
Re: Oare sa plec din relatia asta?Eu pe toti i-am cunoscut pe sentimente... dar atunci era la inceput si nu erau atatea pitzipoance. Offline #40 2010-05-18 11:56:04
Re: Oare sa plec din relatia asta?
păi cum ziceam mai sus, e ca la loterie, poți trage lozul cel mare sau te poți frige rău de tot. tu și ioana_4 ați fost un caz fericit. Offline #41 2010-05-18 11:58:28
Re: Oare sa plec din relatia asta?asa e, annabella, cum ai noroc.. la fel cum si unul cunoscut in viata reala poate sa iti faca surprize neplacute, la fel se poate intampla si cu unul cunoscut pe net. Offline #42 2010-05-18 12:12:27Re: Oare sa plec din relatia asta?Parerea mea e ca inceputul ar trebui sa fie usor. Daca la inceput trebuie sa depui atata efort, atunci mai incolo se poare sa nu fie doar lapte si miere, ci sa fie nevoie de si mai mult efort. Offline #43 2010-05-18 12:15:25
Re: Oare sa plec din relatia asta?poate e vorba si de varsta, maturizare, nu neaparat de schimbare de dragul cuiva. baietii mai umbla creanga in baruri la beri "fara numar" la un moment dat, dar se maturizeaza si isi schimba prioritatile in viata. unii insa raman in stadiul de adolescent scapat de acasa chiar si la 40 de ani. Offline Publicitateloading...
#44 2010-05-18 13:49:44
Da, este, stiu, dar ... Nu stiu, am un gust amar cu siteurile astea de socializare ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #45 2010-05-18 13:52:10
Re: Oare sa plec din relatia asta?Facebook o fi acum "site serios". Intr-un an va deveni fix ca si Hi5 Offline #46 2010-05-18 13:57:10
Re: Oare sa plec din relatia asta?Asa zic si eu. Daca acum pe Facebook isi fac cont sa zicem persoane cat de cat .. serioase, daca vreti, mai devreme sau mai tarziu o sa apara si acolo fete in sutiene dezagreabile care isi tuguiaza buzele rujate excesiv si isi etaleaza formele / " formele " la camera si baieti cu patratele si lanturi uriase la gat ... E clar, e evident ... Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-05-18 13:58:16) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #47 2010-05-18 14:03:32
Re: Oare sa plec din relatia asta?fetelor pai ce aveti cu ei? fiacare are ce are ...si ce e !!! Offline #48 2010-05-18 14:34:09
Re: Oare sa plec din relatia asta?sau nu neaparat. deja e consacrat hi5-ul pentru asta, cred ca acolo le place fetelor de care ziceti. uite, myspace e pt trupe rock, pt asta a si fost infiintat si si-a pastrat target-ul. nu dau navala cocalarii, ca nu le place. Offline #49 2010-05-18 14:44:31
Re: Oare sa plec din relatia asta?Da, asa e, dar am auzit de curand vorbind pe cineva ( .. cocalar, de altfel ), care a zis ca s-a plictisit de hi5, ca acum e la " moda " Facebook si ca o sa isi faca cont acolo Deci incet, incet se umple. Ca si hi5 la inceput era un site, hm .. " cuminte ", sau na, prindeti ideea. Pana s-a populat de ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #50 2010-05-18 16:34:48
dar poate in aceste 6 luni simti ca iti pierzi puterea sa mergi mai departe in speranta,ca poate, prinzi o raza de lumina...cel putin asta mi se intampla mie... Offline #51 2010-05-18 16:41:54
Re: Oare sa plec din relatia asta?Cert e ca astept sa vad daca indrazneste sa ma sune, probabil o sa ma sune, aseara dupa ce si-a sters contul l-am sunat sa ii spun ca m-a mintit s-a enervat ca de obicei reprosandu-mi ca il controlez, i-am spus doar ca m-a mintit si pa, ca nu aveam cu cine sa vorbesc. Offline #52 2010-05-18 17:15:24
Re: Oare sa plec din relatia asta?Andda, problema pe care o vad eu aici e ca tu nu ai incredere in el. Si cu asta gata. Daca intr-adevar umbla dupa altele, atunci mai bine scapi de el. Daca nu, atunci oricum o sa o duceti din cearta in cearta, tu o sa fii mereu suspicioasa, el nervos ca il controlezi (sincer, nici eu nu as suporta asta). Sunt 25 de km distanta asa ca nu ai cum sa stii ce face, poate absolut nimic, dar tu tot cu stresul asta o sa stai. Daca vrei neaparat sa stai cu el incearca sa ii accorzi un pic mai multa incredere, nu zic sa iti peste unde se duce, etc... dar nu trebuie sa stii tot ce face cand nu e cu tine. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #53 2010-05-18 17:27:34
Re: Oare sa plec din relatia asta?daca il iei de pe un site de matrimoniale acolo il gasesti ... in nici un caz sa nu mai stai dupa el .. din propria experienta .. exului ii faceam Print Screen ca era on line pe site-ul unde avea cont si el imi spunea ca nu ...ca e vina calculatorului ... Offline #54 2010-05-20 19:48:16
Re: Oare sa plec din relatia asta?aiurea ca nu comunica cu tine e greu sa stai cu o persoana in care nu ai incredere, asta iti scade si din increderea persoanala pentru ca nu stii ce ai alaturi.. nu pot sa te sfatui sa il lasi, dar cred ca trebuie sa alegi ambientul unde te simti sigura, si imi dai de inteles ca alaturi de el nu eshti chiar protejata sufleteshte. te pup Offline #55 2010-08-03 12:53:32
Re: Oare sa plec din relatia asta?va multumesc pt raspunsuri...inca mai sunt in relatia asta ...si da Lavinia nu ma implineste sufleteste si nu sunt protejata sufleteste... cred ca obisnuinta si teama de singuratate ma tine aici ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|