homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare sa plec din relatia asta?-2

#20 2010-05-17 23:18:53

andda
New member
Inregistrat: 2007-08-24

Re: Oare sa plec din relatia asta?

_Summer_ a scris:

Hai mah anda, cum sa tragi in primele 6 luni de relatie ? Pai macar primul an trebuie sa fie lapte si miere.

Sfat pentru acum si viitor: pe oameni nu-i schimbi tu ! Nu mai incerca sa schimbi oamenii! ca e vorba de el sau de altu pentru ca vei fi singura care se va alege cu dezamagiri. Iti convine cum e , il iei, nu-ti convine, next !

Ai dreptate Summer, insa problema mea e ca ma atasez foarte repede de oameni si odata intrata in hora asta imi e greu sa renunt ... si trag cu dintii pana la ultima picatura...dar ai dreptate,  nu e spre binele meu pt ca in final imi dau seama ca nu pot sa schimb nimic, ca oamenii nu se schimba...

#21 2010-05-17 23:27:37

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Se schimba dar trebuie sa vina schimbarea din partea lor, adica sa realizeze ei singuri ca nu e okei ce fac si sa-si doreasca. Chiar si asa, uneori e foarte greu. De asta ziceam. Si eu am tendinta de a-i schimba pe oamenii din jurul meu dar mi-am promis ca la urmatoarea relatie o sa fac tot posibilu sa iau omu cum e, daca o sa-mi convina fix asa bine daca nu, nu o sa-mi mai fac planuri de schimbare lol

#22 2010-05-17 23:39:56

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

PillBlast a scris:

pleaca, daca dupa numai 6 luni nu ai incredere in el, ce o sa faceti mai incolo?

Interesanta intrebare.... eu nici dupa 1 an de zile nu am incredere... Am avut, dar nu mai am si nu stiu cum sa o recapat. Tare aiurea...

#23 2010-05-18 00:11:47

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu cand intalnesc o persoana si intru intr-o relatie ii acord 100% incredere. Cu cat calca in strachini, cu atat scade increderea., asa ca daca dupa 6 luni nu are incredere... atunci e de rau. Evident, asa mege la mine. Stiu ca altora trebuie sa le castigi increderea, si procesul este invers, Eu am vorbit din punctul meu de vedere fara sa m agandesc ca altii bat drumul "increderii" invers smile

#24 2010-05-18 10:33:14

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

hai ma sa fim seriosi...cereri de prietenie pe noi2 se fac cu sute de oameni,barbati si femei....am si eu cont acolo si nu mi se pare deloc aiurea ca cineva de la mama naibii vrea sa fie in adresa mea cu prieteni.
ce e naspa este,ca odata ce este intr-o relatie cu tine,nu mai are nevoie de conturi pe N site-uri,asta e cu semn de intrebare.
acum,poate ca este de mult timp pe aceste site-uri si crede-ma ca devii dependent de ele,la fel ca cu acest forum,acolo se leaga si prietenii,amicitii,e la fel ca aici..poate ca ii e greu sa renunte. si eu am un prieten de 4 ani,insa la conturile mele pe aceste site-uri nu am renuntat,sincer.  nu mai intru pe ele acum ca nu am timp,dar rar mai intru.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#25 2010-05-18 10:36:25

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

eu nu m-aș cupla ?n veci pe site-uri de socializare  roll

#26 2010-05-18 11:09:54

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

anabella_n a scris:

De ce? big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#27 2010-05-18 11:15:04

anabella_n
Hero member

pentru că nu am avut niciodată ?ncredere ?n bărbați cunoscuți astfel. am preferat să caut ?n lumea reală, să ne cunoaștem față ?n față, să ne privim ?n ochi atunci c?nd vorbim, nu prin ecranul unui calculator. să-l văd prima dată pe omul ăla prin ochii mei, nu prin cuvintele sale, care poate de multe ori sunt exact ce vrei tu să auzi. n-am avut ?ncredere, am mers pe instinct și socializare reală și p?nă la urmă norocul a fost de partea mea! smile

#28 2010-05-18 11:28:44

Monica999
Hero member
Site

Eu mi-am facut cont cand eram micuta (15 ani) si mi-am facut un prieten extraordinar. Nu a existat nici un fel de atractie intr noi (cel putin nu din partea mea), dar ani de zile ieseam in weekend in oras, la teatru, opera, muzee. Sincer, singura prietenie adevarata pe care am avut-o cu un baiat, plus e o persoana care m-a invatat multe lucruri -fiind mai mare ca mine, a fost ca un fel de frate mai mare.

Dupa ce am inceput sa vorbesc cu el pe mess sincer nu am mai intrat pe websitul ala, clar nu iti poti da seama pe internet cat de compatibila esti cu cineva.

#29 2010-05-18 11:29:53

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti

kdeea a scris:

andda a scris:

pink_martini a scris:

Faza cu conturile mi se pare o copilarie. Si daca are alt cont ce ? Si iubitul meu are cont pe hi5 si o lista plina de fete, dar asta nu inseamna nimic. Iar la faza cu telefoanele, poate chiar nu avea semnal.
Ce spui tu nu sunt lucruri solide ...

Cont pe hi5 are toata lumea , insa el si-a facut cont pe un alt site, cel de pe hi5 nu ma deranjeaza, nu m-a deranjat niciodata...si poate nu m-ar fi deranjat atat de mult daca macar era sincer cu mine...cat despre faza cu telefoanele de fiecare data cand ii aduc aminte spune acum mergem acolo dar de fiecare data amana...
Am lasat lucrurile sa mearga mai departe tot gandindu-ma ca poate exagerez eu ...dar imi e teama ca ii dau lui credit in detrimentul meu ...si nu as vrea sa sufar si in timpul relatiei si dupa...cer sfatul vostru pt a vedea si alte pareri pt a reusi sa vad mai multe puncte de vedere obiective si sa pot sa iau decizia corecta....

Lemme guess ... Facebook ? lol

Facebook e site serios, kdeea, cine cauta pipite nu cauta acolo.   smile

#30 2010-05-18 11:31:15

anabella_n
Hero member

mie mai mult hi5-ul mi se pare de pițipongeală și cocalarisme. numai c?nd vezi pozele unor useri ?ți dai seama de nivelul lor educațional

#31 2010-05-18 11:32:32

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

anabella_n a scris:

poti sa te cunosti si personal. momentan sunt intr-o relatie cu o persoana cunoscuta pe un site de acest gen si e bine. initial am mai vb prin mesaje private, apoi la telefon si dupa asta ne-am cunoscut si personal.

#32 2010-05-18 11:40:45

anabella_n
Hero member

ce pot să spun, e ca la loterie, doar că șansele să te frigi pe net sunt ceva mai mari ca-n viața reală. internetul poate fi plin de capcane, uneori, doar am avut n exemple și aici, pe un site inofensiv, dar pe altele cu alt profil

#33 2010-05-18 11:41:01

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

anabella_n a scris:

mie mai mult hi5-ul mi se pare de pițipongeală și cocalarisme. numai c?nd vezi pozele unor useri ?ți dai seama de nivelul lor educațional

dap, ai dreptate, asa e, doar ca eu l-am cunoscut pe prietenul meu exact pe site-ul asta smile si daca nu aveam cont acolo, probabil acum eram maritata cu altul si cu copil deja lol
asa ca pt mine site-ul asta asa de naspa cum e, mi-a schimbat viata

#34 2010-05-18 11:43:45

Monica999
Hero member
Site

mai, nu stiu cum priviti voi lucrurile, dar din punctul meu de vedere hi5 si facebook sunt situri de socializare in sensul ca socializezi cu persoane pe care le cunosti deja. Eu am cot pe facebook, dar nu am in lista decat persoane pe care le cunosc, deci nu cred ca poti compara hi5 , facebook cu noi2, neogen si altele.

#35 2010-05-18 11:45:18

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

anabella_n a scris:

pentru că nu am avut niciodată ?ncredere ?n bărbați cunoscuți astfel. am preferat să caut ?n lumea reală, să ne cunoaștem față ?n față, să ne privim ?n ochi atunci c?nd vorbim, nu prin ecranul unui calculator. să-l văd prima dată pe omul ăla prin ochii mei, nu prin cuvintele sale, care poate de multe ori sunt exact ce vrei tu să auzi. n-am avut ?ncredere, am mers pe instinct și socializare reală și p?nă la urmă norocul a fost de partea mea! smile

depinde de noroc.. eu am cunoscut 3 tipi pe net smile Dupa ce am vb f mult, ne-am cunoscut si in realitate.
Toti s-au dovedit a fi de gasca si foarte simpatici... si cu unul chiar m-am casatorit si uite ca avem si bebe  tongue

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#36 2010-05-18 11:46:14

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

sper sa zic si eu mai incolo la fel big_smile

am dat-o in offtopic

#37 2010-05-18 11:47:40

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti

da, si eu in facebook am strict amici si cativa membri din familie, plus profil privat.
hi5 nu folosesc, am avut si eu un cont acolo acum vreo 2 ani, insa ma usturau ochii la propriu cand intram. la fiecare vizita vedeam ( si fara sa caut!! )  cel putin o buca, silicon, bronz artificial si mult roz bombon.  acklad

am o prietena care si-a cunoscut iubitul pe un site de socializare, dar nu gen facebook, ci din asta unde intri strict sa agati. baiatul respectiv e ok...  doar ca mai nou a reinceput cautarile pe site-ul ala, cred ca are microbul in sange.  neutral

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-05-18 11:49:52)

#38 2010-05-18 11:48:48

Monica999
Hero member
Site

Eu cred ca multe persoane au inceput sa cunoasca oameni pe situri de genul. Nu mi se pare nimic rau in asta, numai mi se pare normal cand esti intr-o relatie sa iti stergi conturile de genul. Cel putin eu l-as sterge pe al meu si m-as astepta ca si el sa il stearga.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.