|
Nu esti logat.
Oare sa plec din relatia asta?-2#20 2010-05-17 23:18:53
Re: Oare sa plec din relatia asta?
Ai dreptate Summer, insa problema mea e ca ma atasez foarte repede de oameni si odata intrata in hora asta imi e greu sa renunt ... si trag cu dintii pana la ultima picatura...dar ai dreptate, nu e spre binele meu pt ca in final imi dau seama ca nu pot sa schimb nimic, ca oamenii nu se schimba... Offline #21 2010-05-17 23:27:37
Re: Oare sa plec din relatia asta?Se schimba dar trebuie sa vina schimbarea din partea lor, adica sa realizeze ei singuri ca nu e okei ce fac si sa-si doreasca. Chiar si asa, uneori e foarte greu. De asta ziceam. Si eu am tendinta de a-i schimba pe oamenii din jurul meu dar mi-am promis ca la urmatoarea relatie o sa fac tot posibilu sa iau omu cum e, daca o sa-mi convina fix asa bine daca nu, nu o sa-mi mai fac planuri de schimbare Offline #22 2010-05-17 23:39:56
Interesanta intrebare.... eu nici dupa 1 an de zile nu am incredere... Am avut, dar nu mai am si nu stiu cum sa o recapat. Tare aiurea... Offline #23 2010-05-18 00:11:47Re: Oare sa plec din relatia asta?Eu cand intalnesc o persoana si intru intr-o relatie ii acord 100% incredere. Cu cat calca in strachini, cu atat scade increderea., asa ca daca dupa 6 luni nu are incredere... atunci e de rau. Evident, asa mege la mine. Stiu ca altora trebuie sa le castigi increderea, si procesul este invers, Eu am vorbit din punctul meu de vedere fara sa m agandesc ca altii bat drumul "increderii" invers Offline #24 2010-05-18 10:33:14
Re: Oare sa plec din relatia asta?hai ma sa fim seriosi...cereri de prietenie pe noi2 se fac cu sute de oameni,barbati si femei....am si eu cont acolo si nu mi se pare deloc aiurea ca cineva de la mama naibii vrea sa fie in adresa mea cu prieteni. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline Publicitateloading...
#25 2010-05-18 10:36:25
Re: Oare sa plec din relatia asta?eu nu m-aș cupla ?n veci pe site-uri de socializare Offline #26 2010-05-18 11:09:54
De ce? Offline #27 2010-05-18 11:15:04
Re: Oare sa plec din relatia asta?pentru că nu am avut niciodată ?ncredere ?n bărbați cunoscuți astfel. am preferat să caut ?n lumea reală, să ne cunoaștem față ?n față, să ne privim ?n ochi atunci c?nd vorbim, nu prin ecranul unui calculator. să-l văd prima dată pe omul ăla prin ochii mei, nu prin cuvintele sale, care poate de multe ori sunt exact ce vrei tu să auzi. n-am avut ?ncredere, am mers pe instinct și socializare reală și p?nă la urmă norocul a fost de partea mea! Offline #28 2010-05-18 11:28:44Re: Oare sa plec din relatia asta?Eu mi-am facut cont cand eram micuta (15 ani) si mi-am facut un prieten extraordinar. Nu a existat nici un fel de atractie intr noi (cel putin nu din partea mea), dar ani de zile ieseam in weekend in oras, la teatru, opera, muzee. Sincer, singura prietenie adevarata pe care am avut-o cu un baiat, plus e o persoana care m-a invatat multe lucruri -fiind mai mare ca mine, a fost ca un fel de frate mai mare. Offline #29 2010-05-18 11:29:53
Facebook e site serios, kdeea, cine cauta pipite nu cauta acolo. Offline #30 2010-05-18 11:31:15
Re: Oare sa plec din relatia asta?mie mai mult hi5-ul mi se pare de pițipongeală și cocalarisme. numai c?nd vezi pozele unor useri ?ți dai seama de nivelul lor educațional Offline #31 2010-05-18 11:32:32
poti sa te cunosti si personal. momentan sunt intr-o relatie cu o persoana cunoscuta pe un site de acest gen si e bine. initial am mai vb prin mesaje private, apoi la telefon si dupa asta ne-am cunoscut si personal. Offline #32 2010-05-18 11:40:45
Re: Oare sa plec din relatia asta?ce pot să spun, e ca la loterie, doar că șansele să te frigi pe net sunt ceva mai mari ca-n viața reală. internetul poate fi plin de capcane, uneori, doar am avut n exemple și aici, pe un site inofensiv, dar pe altele cu alt profil Offline #33 2010-05-18 11:41:01
dap, ai dreptate, asa e, doar ca eu l-am cunoscut pe prietenul meu exact pe site-ul asta si daca nu aveam cont acolo, probabil acum eram maritata cu altul si cu copil deja Offline #34 2010-05-18 11:43:45Re: Oare sa plec din relatia asta?mai, nu stiu cum priviti voi lucrurile, dar din punctul meu de vedere hi5 si facebook sunt situri de socializare in sensul ca socializezi cu persoane pe care le cunosti deja. Eu am cot pe facebook, dar nu am in lista decat persoane pe care le cunosc, deci nu cred ca poti compara hi5 , facebook cu noi2, neogen si altele. Offline #35 2010-05-18 11:45:18
depinde de noroc.. eu am cunoscut 3 tipi pe net Dupa ce am vb f mult, ne-am cunoscut si in realitate. Offline #36 2010-05-18 11:46:14
Re: Oare sa plec din relatia asta?sper sa zic si eu mai incolo la fel Offline #37 2010-05-18 11:47:40
Re: Oare sa plec din relatia asta?da, si eu in facebook am strict amici si cativa membri din familie, plus profil privat. Ultima oara a fost editat de passenger (2010-05-18 11:49:52) Offline #38 2010-05-18 11:48:48Re: Oare sa plec din relatia asta?Eu cred ca multe persoane au inceput sa cunoasca oameni pe situri de genul. Nu mi se pare nimic rau in asta, numai mi se pare normal cand esti intr-o relatie sa iti stergi conturile de genul. Cel putin eu l-as sterge pe al meu si m-as astepta ca si el sa il stearga. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|