homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare sa plec din relatia asta?-3

#39 2010-05-18 11:49:39

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Oare sa plec din relatia asta?

Eu pe toti i-am cunoscut pe sentimente... dar atunci era la inceput si nu erau atatea pitzipoance.

Gata cu  offtopic

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#40 2010-05-18 11:56:04

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

love_t a scris:

anabella_n a scris:

pentru că nu am avut niciodată ?ncredere ?n bărbați cunoscuți astfel. am preferat să caut ?n lumea reală, să ne cunoaștem față ?n față, să ne privim ?n ochi atunci c?nd vorbim, nu prin ecranul unui calculator. să-l văd prima dată pe omul ăla prin ochii mei, nu prin cuvintele sale, care poate de multe ori sunt exact ce vrei tu să auzi. n-am avut ?ncredere, am mers pe instinct și socializare reală și p?nă la urmă norocul a fost de partea mea! smile

depinde de noroc.. eu am cunoscut 3 tipi pe net smile Dupa ce am vb f mult, ne-am cunoscut si in realitate.
Toti s-au dovedit a fi de gasca si foarte simpatici... si cu unul chiar m-am casatorit si uite ca avem si bebe  tongue

păi cum ziceam mai sus, e ca la loterie, poți trage lozul cel mare sau te poți frige rău de tot. tu și ioana_4 ați fost un caz fericit.
c?țiva prieteni de-ai soțului meu sunt ?nscriși pe toate site-urile de genul ăsta, unul se va căsători cu tipa pe care a cunoscut-o acum un an acolo, dar ?ți continuă activitatea pe furiș și tot mai face sex ocazional cu tipe cunoscute pe site-urile pe care stă. mie una mi-e silă c?nd ?i văd cum se poartă și ce mizerabili sunt

#41 2010-05-18 11:58:28

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

asa e, annabella, cum ai noroc.. la fel cum si unul cunoscut in viata reala poate sa iti faca surprize neplacute, la fel se poate intampla si cu unul cunoscut pe net.
si noi ne-am sters conturile la putin timp dupa ce ne-am cuplat

#42 2010-05-18 12:12:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Parerea mea e ca inceputul ar trebui sa fie usor. Daca la inceput trebuie sa depui atata efort, atunci mai incolo se poare sa nu fie doar lapte si miere, ci sa fie nevoie de si mai mult efort.

Plus schimbarile astea in numele iubirii, dupa mult efort pot fi cu doua taisuri. Se poate schimba cand totul merge bine, dar poate reveni l acum era inainte in momentul in care se plictiseste sau lucrurile nu mai merg asa de bine. Cred ca cel mai bine e sa iei omul asa cum e. Iti place, bine, nu inceraca altul care sa nu aiba nevoie de schimbari.

#43 2010-05-18 12:15:25

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

poate e vorba si de varsta, maturizare, nu neaparat de schimbare de dragul cuiva. baietii mai umbla creanga in baruri la beri "fara numar" la un moment dat, dar se maturizeaza si isi schimba prioritatile in viata. unii insa raman in stadiul de adolescent scapat de acasa chiar si la 40 de ani.

cum ziceam si eu de amica asta, baiatul pe care l-a cunoscut pe noi2 sau sentimente e ok, dar ii fug in continuare ochii dupa fete pe site-uri de genul asta. parca e o boala, il atrage flirtul virtual, agatamentele virtuale, desi e fericit in relatia pe care o are. intra pe furis la chat-uiala si la admirat poze desucheate.  sad

Publicitate

loading...

#44 2010-05-18 13:49:44

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

passenger a scris:

kdeea a scris:

andda a scris:

Cont pe hi5 are toata lumea , insa el si-a facut cont pe un alt site, cel de pe hi5 nu ma deranjeaza, nu m-a deranjat niciodata...si poate nu m-ar fi deranjat atat de mult daca macar era sincer cu mine...cat despre faza cu telefoanele de fiecare data cand ii aduc aminte spune acum mergem acolo dar de fiecare data amana...
Am lasat lucrurile sa mearga mai departe tot gandindu-ma ca poate exagerez eu ...dar imi e teama ca ii dau lui credit in detrimentul meu ...si nu as vrea sa sufar si in timpul relatiei si dupa...cer sfatul vostru pt a vedea si alte pareri pt a reusi sa vad mai multe puncte de vedere obiective si sa pot sa iau decizia corecta....

Lemme guess ... Facebook ? lol

Facebook e site serios, kdeea, cine cauta pipite nu cauta acolo.   smile

Da, este, stiu, dar ... Nu stiu, am un gust amar cu siteurile astea de socializare ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#45 2010-05-18 13:52:10

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Facebook o fi acum "site serios". Intr-un an va deveni fix ca si Hi5 forgetit

#46 2010-05-18 13:57:10

kdeea
Platinum member

Asa zic si eu. Daca acum pe Facebook isi fac cont sa zicem persoane cat de cat .. serioase, daca vreti, mai devreme sau mai tarziu o sa apara si acolo fete in sutiene dezagreabile care isi tuguiaza buzele rujate excesiv si isi etaleaza formele / " formele " la camera si baieti cu patratele si lanturi uriase la gat ... E clar, e evident ...

Ultima oara a fost editat de kdeea (2010-05-18 13:58:16)

#47 2010-05-18 14:03:32

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

fetelor pai ce aveti cu ei? fiacare are ce are ...si ce e !!!

trebuie sa se faca cumva o selectie , nu?

#48 2010-05-18 14:34:09

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

sau nu neaparat. deja e consacrat hi5-ul pentru asta, cred ca acolo le place fetelor de care ziceti. uite, myspace e pt trupe rock, pt asta a si fost infiintat si si-a pastrat target-ul. nu dau navala cocalarii, ca nu le place. lol

apropo de cuvantul asta, mi-am amintit o faza de la carcotasi :  "Amintiri din Cocalarie"  rotfl

#49 2010-05-18 14:44:31

kdeea
Platinum member

Da, asa e, dar am auzit de curand vorbind pe cineva ( .. cocalar, de altfel ), care a zis ca s-a plictisit de hi5, ca acum e la " moda " Facebook si ca o sa isi faca cont acolo lol Deci incet, incet se umple. Ca si hi5 la inceput era un site, hm .. " cuminte ", sau na, prindeti ideea. Pana s-a populat de ...
No, oricum, nu mai zic nimic, ca ma aprind si mai tare lol Plus ca facem offtopic aici si se supara si andda smile

#50 2010-05-18 16:34:48

andda
New member
Inregistrat: 2007-08-24

purpleRain a scris:

_Summer_ a scris:

Hai mah anda, cum sa tragi in primele 6 luni de relatie ? Pai macar primul an trebuie sa fie lapte si miere.

Sfat pentru acum si viitor: pe oameni nu-i schimbi tu ! Nu mai incerca sa schimbi oamenii! ca e vorba de el sau de altu pentru ca vei fi singura care se va alege cu dezamagiri. Iti convine cum e , il iei, nu-ti convine, next !

offtopic  omul se schimba daca te iubeste. pr meu s-a schimbat mult in bine de cand e cu mine, inainte avea in cap numai betii cu prietenii si umblat aiurea. la inceput mi-am pierdut din cauza asta increderea in el dar incet-incet mi-am recapatat-o pt ca ii vad incercarile de a ma face fericita zi de zi. iar asta s-a intamplat dupa 6-7 luni de EFORT. pana am ajuns sa ne cunoastem foarte bine firile, pana ne-am deschis sufletul unul in fata celuilalt, au fost zeci de certuri din cauza ca nu ne cunosteam obiceiurile si stilul de viata. deci lucrurile pot bine mersi sa stea si invers, iar dupa 6-7 luni de efort sa te astepte tot restul timpului de lapte si miere smile

dar poate in aceste 6 luni simti ca iti pierzi puterea sa mergi mai departe in speranta,ca poate, prinzi o raza de lumina...cel putin asta mi se intampla mie...
in adancul sufletului meu as zice sa mai las un pic timpul sa treaca...ca nu e foarte grav ce a facut..pe de alta parte ma gandesc ca din dragoste trec cu vederea si fazele cu net-ul si cea cu tel inchise, dar cel mai mult ma supara faptul ca m-a mintit...si a sustinut sus si tare ca nu ii apartine contul... si a mai avut nesimtirea, ca altfel nu pot sa ii spun, dupa o cearta de la contul ala nenorocit sa ma ia in brate si sa imi spuna ca el nu m-a mintit niciodata...

#51 2010-05-18 16:41:54

andda
New member

Cert e ca astept sa vad daca indrazneste sa ma sune, probabil o sa ma sune, aseara dupa ce si-a sters contul l-am sunat sa ii spun ca m-a mintit s-a enervat ca de obicei reprosandu-mi ca il controlez, i-am spus doar ca m-a mintit si pa, ca nu aveam cu cine sa vorbesc.
Nu a mai dat nici un semn astazi...inca nu stiu cum o sa reactionez cand o sa-l vad.... dar e stresant si pt ca de fiecare data cand stiu ca  a gresit cu ceva se enerveaza si incepe sa o tina pe a lui si practic nu poti sa scoti nimic concret de la el.

#52 2010-05-18 17:15:24

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Andda, problema pe care o vad eu aici e ca tu nu ai incredere in el. Si cu asta gata. Daca intr-adevar umbla dupa altele, atunci mai bine scapi de el. Daca nu, atunci oricum o sa o duceti din cearta in cearta, tu o sa fii mereu suspicioasa, el nervos ca il controlezi (sincer, nici eu nu as suporta asta). Sunt 25 de km distanta asa ca nu ai cum sa stii ce face, poate absolut nimic, dar tu tot cu stresul asta o sa stai. Daca vrei neaparat sa stai cu el incearca sa ii accorzi un pic mai multa incredere, nu zic sa iti peste unde se duce, etc... dar nu trebuie sa stii tot ce face cand nu e cu tine.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#53 2010-05-18 17:27:34

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

daca il iei de pe un site de matrimoniale acolo il gasesti ... in nici un caz sa nu mai stai dupa el .. din propria experienta .. exului ii faceam Print Screen  ca era on line pe site-ul unde avea cont si el imi spunea ca nu ...ca e vina calculatorului ...

#54 2010-05-20 19:48:16

LAVINIA20
Full member
Inregistrat: 2009-01-02

aiurea ca nu comunica cu tine e greu sa stai cu o persoana in care nu ai incredere, asta iti scade si din increderea persoanala pentru ca nu stii ce ai alaturi.. nu pot sa te sfatui sa il lasi, dar cred ca trebuie sa alegi ambientul unde te simti sigura, si imi dai de inteles ca alaturi de el nu eshti chiar protejata sufleteshte. te pup

#55 2010-08-03 12:53:32

andda
New member

va multumesc pt raspunsuri...inca mai sunt in relatia asta ...si da Lavinia nu ma implineste sufleteste si nu sunt protejata sufleteste... cred ca obisnuinta si teama de singuratate ma tine aici ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.