|
Nu esti logat.
Cum sa reactionez?-2#20 2007-09-30 21:47:38
Re: Cum sa reactionez?dragoste_cu_nabadai....parerea mea..dupa ce am citit tot de aici este ca el poate chiar regreta si eu zic ca a fost o iesire de a lui care nu cred ca o va mai repeta..poate s naiva si ma insel..nsuh To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #21 2007-09-30 21:56:50
Re: Cum sa reactionez?tu il cunosti cel mai bine. daca esti absolut sigura ca nu a jucat teatru cand ti-a zis toate lucrurile alea frumoase, cand a plans, inseamna ca omul asta chiar te iubeste si regreta din suflet! e pacat ca s-a imbatat, dar pe de alta parte sunt putini cei care se mai pot opri la timp cand sunt beti... asa ca nu mi se pare indeajuns de grava greseala incat sa-l parasesti. eu zic ca il poti ierta, mai ales daca va iubiti atat de mult pe cat reiese din ce spui.. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #22 2007-09-30 23:50:32
Re: Cum sa reactionez?si e de apreciat totusi k ti-a spus. sau stia k vei afla? in fine si chiar daca aflai, tot de la el e mai bine. din moment ce el se comporta acum in felu asta (si e de bine ) sa ai rabdare, oi trai si oi vedea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #23 2007-10-01 00:22:58
Re: Cum sa reactionez?parerea mea : a gresit, dar iarta'l...daca intradevar ii pare rau, iarta'l!Si mi se pare aiurea sa te gandesti cu gandeau unele fete ca daca s'a imbatat nu ar mai sta cu el sau ca bautura nu e scuza....in cazul tau este scuza...pt k s'a oprit si nu a vrut si a marturisit ceea ce e cel mai imp... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #24 2007-10-01 00:37:26
Re: Cum sa reactionez?de ce regulile nu se aplica pentru toata lumea?nu vreau sa fiu rea, pt ca nu-mi sta in caracter, dar daca mie mi s-a dat warn pt needitare de mesaje, si apoi ban, de ce nu primeste la fel oricine greseste?sper sa citeasca mesajul cine trebuie. Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-01 00:39:43
Re: Cum sa reactionez?
La discutii diverse nu se da warn daca nu ai editat mesajele. Offline #26 2007-10-01 00:44:09
Re: Cum sa reactionez?ok.dar cand exact primesti warn, ca sa stiu si eu, ca tare aiurea a fost azi, ca n-am fost pe forum? Offline #27 2007-10-01 02:12:16
Re: Cum sa reactionez?Daca-l ierti foarte usor, o sa creezi un precedent. Eu as face mii de spume m-as intalni cu el sa vorbim, m-as criza, as incepe sa plang de nervi si l-as lua la palme... El sigur m-ar lua in brate ca sa ma calmez si atunci poate m-as linisti si dupa o luunga teorie despre cat m-a facut sa sufar cu faza asta, l-as ierta dar i-as spune foarte clar ca data viitoare il parasesc instant si nu mai aude de mine toata viata... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #28 2007-10-01 02:39:49
Re: Cum sa reactionez?probabil ca si eu as face la fel.dar nu stiu daca l-as palmui Offline #29 2007-10-01 03:15:54
Re: Cum sa reactionez?nici eu.. cred k l-as lua la pumni, de fapt... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #30 2007-10-01 15:04:48
Re: Cum sa reactionez?chiar regreta si imi pot da seama....nu aveam de unde sa aflu daca nu imi zicea el. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #31 2007-10-01 15:08:49
Re: Cum sa reactionez?am citit ultimul tau mesaj si stii ce m-am gandit??cati ani poate avea tipu...16-17..si chiar am ghicit vad...sincer e o aberatie ca te va iubi mereu..nu te supara....la 17 ani el nici nu stie pe ce lume traieste..e adolescent. Offline #32 2007-10-01 15:31:18
Re: Cum sa reactionez?
subscriu fara suparare dragoste cu nabadai Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #33 2007-10-01 17:09:44
Re: Cum sa reactionez?Mama ce rele sunteti!!! De ce o descurajati? Lasati copiii sa se iubeasca si sa spere ca vor fi impreuna pana la adanci batraneti! E foarte frumos... Asa mi se zicea si mie cand eram cu primu` care imi jura k ma va iubi mereu si ca ne vom casatori, etc.. Si eu mereu spuneam k ceilalti nu stiu ce spun si habar n-au ce e intre noi, ca noi ne iubim mai mult decat poate iubi oricine altcineva... Poate in cazul lor chiar asa va fi.. Poate cineva sa spuna sigur..? "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #34 2007-10-01 17:13:43
Re: Cum sa reactionez?eu cred ca ar trebui sa va impacati... sunteti la o varsta cand se mai intampla astfel de greseli si nu ar trebui sa iei totul in tragic... daca il iubesti ar trebui sa il ierti, mai ales daca tine la tine asa cum spui tu... bafta You are the sunshine of my life.. Offline #35 2007-10-01 19:01:46
Re: Cum sa reactionez?mi`a spus si azi ca poate cred ca e o aberatie , dar el vrea sa ii fiu alturi toata viata....parintii mei de exemplu sunt impreuna tot de cand aveau 15 ani. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|