|
Nu esti logat.
Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?-6#96 2010-07-28 13:07:09
Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?Si mie imi face sex oral cand sunt pe stop. Offline #97 2010-07-28 14:25:08
Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?Si eu am primit un bj pe stop Traiasca ob-urile daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #98 2010-07-29 03:53:41
Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?la inceput am fost mai pudica dar acum nu. apar in fata lui oricum si sub orice fel. ba chiar cred ca ei nu sunt chiar asa de pudici ca noi si de asta se supara cand facem faze din astea. Offline #99 2010-08-07 14:29:24
Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?Cum am mai spus pe undeva pe aici eu sunt foarte pudica, cel putin cu privire la sanii mei mici mici mici mici. Ma deranjeaza foarte mult marimea lor de aceea port mereu sutien push-up... **In bed my real love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream** Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he'll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he'll have to touch to be sure. Offline #100 2010-08-07 16:33:52
Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?prima data cand am ramas complet goala in fatza lui,am avut o oarecare retinere,rusine insa treptat, aceasta a disparut complet Offline Publicitateloading...
#101 2010-08-08 13:43:51
Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?eu si acum dupa 2 ani si 6 luni ink mai ma simt rusinata cate odata si el saracu.."hai mai mamy ce naiba.... " “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #102 2010-08-08 13:55:57
Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?mie mi-e rusine (e cam mult spus rusine dar nu gasesc alt cuvant) cand incepe sa-mi creasca parul pe picioare si prin alte zone si nu am cum sa-l iau cu ceara pt ca e prea mic , si tb sa staaaaaau sa astept sa creasca putin mai mare. el deja stie, in perioada aia nu ma vede dezbracata ,desi locuim sub acelasi acoperis Offline #103 2010-08-09 22:11:12
Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?cred ca tuturor ne e mai greu la inceput. eu eram extrem de pudica ...a trecut mult timp pana cand m-am simtit confortabil, sa spunem, cu el. acum insa nu am nici un fel de retinere in a ma dezbraca, sau mi se mai intampla si mie sa se vada un pic atunci cand creste parul si nu merge inca sa se ia cu ceara.uneori nici mie nu imi vine sa cred cat de mult m-am schimbat. Offline #104 2010-08-10 08:04:55
Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?.. faza cu absorbantul tine de decenta .. too much Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #105 2010-08-10 17:29:18
Re: Ati fost vreodata pudice in fata iubitului?pudica ...hmmm sunt mereu desi avem 1 an si 7 luni,cred ca ultima data a fost cand a vrut sa-mi faca sex oral si na eram la inceput si nu prea vroiam,credeam ca daca il las nu stiu o sa ma vada cu alti ochii sau daca ii fac ma v-a caracteriza in alt fel(obisnuita cu prejudecati)dar nu a fost asa,iar cel mai rau a fost cand am facut dragoste si eram in acea perioada si iuby nu mai avea rabdare.ptr mine era rusinos dar si scarbos,ptr el nu,era ceva normal regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|