|
Nu esti logat.
AMWAY products-2#20 2010-08-12 16:18:44
Re: AMWAY productseu initial am avut sampon purifiant + balsam hidratant + masca...dar,din prea multa lene am continuat cu sampon cu balsam delicat (2 in 1) + masca.. Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #21 2010-08-12 16:20:27
Re: AMWAY productsnu, din bv iubesc si sunt iubita Offline #22 2010-08-12 16:20:53
Re: AMWAY products
eu nu sunt in Romania si aici nu am timp chiar deloc sa ma ocup,poate in viitor.abia am timp sa fac pt mn comanda Offline #23 2010-08-12 16:27:18
Re: AMWAY productsbaby si maryahs..v-am trim mail Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline Publicitateloading...
#25 2010-08-12 16:35:08
Re: AMWAY productssi eu Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|