|
Nu esti logat.
Secretie galbena si abundenta-2#20 2010-09-01 19:48:00
Re: secretie galbena si abundentaSigur, imediat ce termin tratamentul imi va veni si ciclul si apoi ma duc sa repet secretia si Papa. sper sa nu mai fie C3, aceasta este partea care m-a speriat cel mai mult. Pana acum ma simt bine, nu mai am secretie atat de abundenta, elimin mai mult ovulul decat altceva. Doar ca sunt foarte uscata si am zna inflamata, imi este foarte greu sa introduc ovulul, daca il umezesc parca sfarama, ma gandeam daca nu merge sa ma dau cu ceva crema ca sa usurez introducerea. Dar iti voi asculta sfatul si nu ma dau cu nimic, vad eu cum m-oi descurca. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #21 2010-09-01 20:35:47
Re: secretie galbena si abundentaEu cred ca C3-ul a fost de la infectie. Gandeste-te: daca erai carne vie pe dinafara, pe dinauntru cum crezi ca erai? O intrebare: partenerul il ai demult? Stii ca uneori se intampla ca persoanele care au un nou partener sa faca infectii urate, fara sa fie neaparat vorba de o boala transmisibila. Dar stii, fiecare cu microbii lui, si cand ii punem la comun... Offline #22 2010-09-01 20:55:36
Re: secretie galbena si abundentaNici nu vreau sa ma gandesc cum eram pe interior, numai cand am vazut pe medic ca s-a schimbat la fata m-am speriat. Si acum cand bag degetul sa bag ovulul imi ramane pe deget o mica roseata, nu fire de sange sau ceva de genul, doar secretie mai rozalie. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #23 2010-09-01 21:12:38
Re: secretie galbena si abundentaPai nu inseamna neaparat ca a luat ceva de la altele, dar stii ca fiecare avem streptococii, stafilococii si alte bacterii proprii si personale cu care traim in buna intelegere. Eu cred ca la tine e doar un dezechilibru trecator din ce ai povestit. Oricum, m-ai speriat, ca tocmai voiam sa ma duc la mare in we, si ma gandeam cu mult drag la o baie...cand te-am auzit pe tine, mi s-a taiat tot cheful! Offline #24 2010-09-01 22:24:46
Re: secretie galbena si abundentaImi pare rau ca te-am speriat poate acum ca nu mai este atat de aglomerat si cald o sa fie apa mai curata. Ce pot spune..eu sunt si mai sensibila. Am mai fost la mare anul asta si am facut o exema de toata frumusetea pe mana (toata mana de la umar la degete), pe fata si pe piept. Dar altii nu au avut nimic. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#25 2010-09-02 07:47:39
Re: secretie galbena si abundentanu se ia nimic din mare si din piscine.in plus nu intra nimeni in popoul gol in apa aia si nici nu intra in vagin #26 2010-09-02 14:54:54
Re: secretie galbena si abundentaMie asa mi-a spus medicul, ca de acolo mi s-ar trage. Acum ca o fi asa sau nu, nu mai stiu. Ori de pe colacul de WC, prosoape.. dar prosop il aveam mereu doar pe al meu, nu am probat costume de baie... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #27 2010-09-02 14:57:53
Re: secretie galbena si abundentacoraline,gardnerella se face nu se ia de nicaieri.e o bacterie care traieste in mod normal in vaginul nostru iar in anumite conditii se dezvolta prea multa si iti face probleme.spalaturile vaginale o favorizeaza.eu una nu prea cred ca iei sau faci ceva din mare,evident in conditiile in care nu intri dezbracate poate asa s eintampla ceva. #28 2010-09-02 18:37:35
Re: secretie galbena si abundentadaenarys, ce mi-e cu costumul de baie, ce mi-e in pielea goala tot aia e. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #29 2010-09-02 21:01:12
Re: secretie galbena si abundentanu prea e tot aia #30 2010-09-02 22:53:41
Re: secretie galbena si abundentaeste un tratament cu care chiar ma inteleg f bine, dupa doar 3 zile nu mai am secretia aceea enervanta. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #31 2010-09-05 09:33:13
Re: secretie galbena si abundentaAstazi de dimineata am avut o surpriza tare neplacuta. Cand mi-am pus ovulul si am scos degetul, buricul degetului era plin de sange, ca atunci cand pui degetul pe ceva sangerand. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #32 2010-09-05 15:16:03
Re: secretie galbena si abundentaAm avut si sange pe tampon astazi, nu mult, putin si rosu. Chiar nu stie nimeni ce este? ca mai e mult pana pot ajunge la medic.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #33 2010-09-05 16:39:29
Re: secretie galbena si abundentapoate ti-a venit ciclu mai devreme sau te-ai zgariat cumva cand ti-ai pus ovulul se mai intampla.eu zic sa stai cat de linistita poti si sa fi pozitiva conteaza foarte mult cand faci un tratament. #34 2010-09-05 17:27:21
Re: secretie galbena si abundentamai am 5 pastilute de AC pana la pauza, nu cred sa fie ciclul. ma gandeam si eu ca m-am zgariat dar sa am atata spotting si rosu. Of ai dreptate daenarys, trebuie sa fiu pozitiva, dar sunt tare speriata. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-05 17:28:33) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #35 2010-09-05 18:12:58
Re: secretie galbena si abundentaC3 a aparut intr-o perioada mai lunga nu in 2 saptamani. #36 2010-09-05 18:44:25
Re: secretie galbena si abundenta
Iti multumesc mult de sprijin imaginatia imi joaca feste, am tot felul de scenarii in cap si destule zile pana la verdictul final al medicului. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #37 2010-09-05 18:45:43
Re: secretie galbena si abundentaimi place sa fiu femeie © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|