homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie galbena si abundenta-2

#20 2010-09-01 19:48:00

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: secretie galbena si abundenta

Sigur, imediat ce termin tratamentul imi va veni si ciclul si apoi ma duc sa repet secretia si Papa. sper sa nu mai fie C3, aceasta este partea care m-a speriat cel mai mult. Pana acum ma simt bine, nu mai am secretie atat de abundenta, elimin mai mult ovulul decat altceva. Doar ca sunt foarte uscata si am zna inflamata, imi este foarte greu sa introduc ovulul, daca il umezesc parca sfarama, ma gandeam daca nu merge sa ma dau cu ceva crema ca sa usurez introducerea. Dar iti voi asculta sfatul si nu ma dau cu nimic, vad eu cum m-oi descurca.
Iti multumesc mult peste sfaturi

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#21 2010-09-01 20:35:47

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Eu cred ca C3-ul a fost de la infectie. Gandeste-te: daca erai carne vie pe dinafara, pe dinauntru cum crezi ca erai? O intrebare: partenerul il ai demult? Stii ca uneori se intampla ca persoanele care au un nou partener sa faca infectii urate, fara sa fie neaparat vorba de o boala transmisibila. Dar stii, fiecare cu microbii lui, si cand ii punem la comun...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#22 2010-09-01 20:55:36

coraline
Addicted member

Nici nu vreau sa ma gandesc cum eram pe interior, numai cand am vazut pe medic ca s-a schimbat la fata m-am speriat. Si acum cand bag degetul sa bag ovulul imi ramane pe deget o mica roseata, nu fire de sange sau ceva de genul, doar secretie mai rozalie.
Nu stiam faza cu partenerul nou, dar acum ca ai spus pare foarte logic. Da, partenerul il am de mult, dar am fost despartiti o perioada mare si ne-am reimpacat, probabil a facut rost de noi microbi pe drum..
A fost ciudata iritatia oricum, m-am mai iritat si inainte dar nu sa nu imi treaca. Cine stie ce s-a intamplat acolo de mi-a distrus tot pe interior.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#23 2010-09-01 21:12:38

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Pai nu inseamna neaparat ca a luat ceva de la altele, dar stii ca fiecare avem streptococii, stafilococii si alte bacterii proprii si personale cu care traim in buna intelegere.  Eu cred ca la tine e doar un dezechilibru trecator din ce ai povestit. Oricum, m-ai speriat, ca tocmai voiam sa ma duc la mare in we, si ma gandeam cu mult drag la o baie...cand te-am auzit pe tine, mi s-a taiat tot cheful!

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#24 2010-09-01 22:24:46

coraline
Addicted member

Imi pare rau ca te-am speriat  sad poate acum ca nu mai este atat de aglomerat si cald o sa fie apa mai curata. Ce pot spune..eu sunt si mai sensibila. Am mai fost la mare anul asta si am facut o exema de toata frumusetea pe mana (toata mana de la umar la degete), pe fata si pe piept. Dar altii nu au avut nimic.
Du-te linistita, sigur esti mai rezistenta ca mine tongue

Ma simt bineeee  majoreta  majoreta in sfarsit nu mai ma mananca, jeneaza, ustura. dar ca proasta ce sunt, ca sunt taaare fraiera, astazi am baut un pahar de vin, acum mi-am dat seama ce tampenie am facut.
S-o fi dus pe apa sambetei Atricanul si Klion-ul folosite pana acum?  supa  grater  grater

Publicitate

loading...

#25 2010-09-02 07:47:39

daenarys
Vizitator

nu se ia nimic din mare si din piscine.in plus nu intra nimeni in popoul gol in apa aia si nici nu intra in vagin smile

#26 2010-09-02 14:54:54

coraline
Addicted member

Mie asa mi-a spus medicul, ca de acolo mi s-ar trage. Acum ca o fi asa sau nu, nu mai stiu. Ori de pe colacul de WC, prosoape.. dar prosop il aveam mereu doar pe al meu, nu am probat costume de baie...
Ce se intampla cu paharul de vin de ieri, am reusit sa stric tratamentul din cauza faptului ca sunt o uituca? grater

#27 2010-09-02 14:57:53

daenarys
Vizitator

coraline,gardnerella se face nu se ia de nicaieri.e o bacterie care traieste in mod normal in vaginul nostru iar in anumite conditii se dezvolta prea multa si iti face probleme.spalaturile vaginale o favorizeaza.eu una nu prea cred ca iei sau faci ceva din mare,evident in conditiile in care nu intri dezbracate poate asa s eintampla ceva.

#28 2010-09-02 18:37:35

coraline
Addicted member

daenarys, ce mi-e cu costumul de baie, ce mi-e in pielea goala lol tot aia e.
dar ai si tu dreptate, pana la urma se face, se dezvolta singura. Eh acum degeaba mai caut motive, sper sa termin tratamentul cu bine, sunt in a 3 zi din 10 si ma simt foarte bine pentru prima data in atatea saptamani. Nici de la irigator nu mai ma doare, sper sa reintru in normal.

#29 2010-09-02 21:01:12

daenarys
Vizitator

nu prea e tot aia big_smile
ma bucur ca iti e ok cu tratamentul smile

#30 2010-09-02 22:53:41

coraline
Addicted member

este un tratament cu care chiar ma inteleg f bine, dupa doar 3 zile nu mai am secretia aceea enervanta.
Intrebare: culoarea galbena ar trebui sa dispara..cand? lol dupa tratament sau si in timpul lui?
Si nr 2: de la atrican e normal sa ma doara burta ca si cum as fi la ciclu? ma simt tare ciudat, ma jeneaza burta, ma doare si inspre ovare, ma simt ca la ciclu ce mai. Bine ca maine e ultima zi, sper de la ele sa fi fost simptomele

#31 2010-09-05 09:33:13

coraline
Addicted member

Astazi de dimineata am avut o surpriza tare neplacuta. Cand mi-am pus ovulul si am scos degetul, buricul degetului era  plin de sange, ca atunci cand pui degetul pe ceva sangerand.
Sangerari pe tampon nu am deloc, pe irigator nu s-a vazut nimic.
ar putea fi ectopia care sangereaza si e rana pe col in toata legea acum? Mai am 5 zile de tratament si imediat dupa imi vine ciclul, deci inca 10 zile de acum inainte nu am cum sa verific nimic.
Aveti un sfat, o vorba buna? :-S

#32 2010-09-05 15:16:03

coraline
Addicted member

Am avut si sange pe tampon astazi, nu mult, putin si rosu. Chiar nu stie nimeni ce este? ca mai e mult pana pot ajunge la medic..

#33 2010-09-05 16:39:29

daenarys
Vizitator

poate ti-a venit ciclu mai devreme sau te-ai zgariat cumva cand ti-ai pus ovulul se mai intampla.eu zic sa stai cat de linistita poti si sa fi pozitiva conteaza foarte mult cand faci un tratament.

#34 2010-09-05 17:27:21

coraline
Addicted member

mai am 5 pastilute de AC pana la pauza, nu cred sa fie ciclul. ma gandeam si eu ca m-am zgariat dar sa am atata spotting si rosu. Of ai dreptate daenarys, trebuie sa fiu pozitiva, dar sunt tare speriata.
Din bine sanatoasa in doar 2 saptamani am sarit la C3 si am sange pe deget cand imi pun ovule..

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-05 17:28:33)

#35 2010-09-05 18:12:58

daenarys
Vizitator

C3 a aparut intr-o perioada mai lunga nu in 2 saptamani.
eu tot cred ca te-ai zgariat mai ales daca e deschis la culoare.
si eu saptamana care vine sau peste 2 saptamani trebuie sa merg la ginecolog si sunt deja stresata la maxim lol

or sa se rezolve toate pana la urma o sa vezi puss

#36 2010-09-05 18:44:25

coraline
Addicted member

daenarys a scris:

C3 a aparut intr-o perioada mai lunga nu in 2 saptamani.
eu tot cred ca te-ai zgariat mai ales daca e deschis la culoare.
si eu saptamana care vine sau peste 2 saptamani trebuie sa merg la ginecolog si sunt deja stresata la maxim lol

or sa se rezolve toate pana la urma o sa vezi puss

Iti multumesc mult de sprijin  puss imaginatia imi joaca feste, am tot felul de scenarii in cap si destule zile pana la verdictul final al medicului.
te inteleg ca esti stresata.. of nu era mai bine sa fim baieti? sad
C3 cica a aparut de la gardenella, sau cel putin asa mi-a spus medicul, altfel... scenariul e sumbru in capul meu  bang

#37 2010-09-05 18:45:43

daenarys
Vizitator

imi place sa fiu femeie lol tongue

tu fa tratamentul si vezi dupa ce si cum cu papanicolaul smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.