homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cauterizare....rana de col uterin-3

#39 2010-06-24 17:21:48

fluturas333
New member
Inregistrat: 2009-11-28

Re: cauterizare....rana de col uterin

gargarita a scris:

deci testul Papanicolau vrei sa-l repeti, intelesesem ca pe cel HPV.
repeta-l daca vrei si daca iti ies modificari nu strica sa faci si colposcopia

Oricum il voi repeta saptamana viitoare.Colposcopia am facut-o astazi,si rezultatele nu au fost bune,in sensul ca am o leziune pe col,ce se extinde pe vagin,adica e mare,de aceea sunt descurajata sad

#40 2010-09-06 14:25:56

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

eu mi am facut cauterizare de o saptamana si nu m-am putut abtine de la sex, am facut-o...asta e...eram amandoi in concediu,relaxati, n am putut sa ne mai abtinem.Maine merg la pansament la ginecolog si mi e o friiiicaaaaaa sa nu mi se fi deschis leziunea de mor. Trebuie sa-mi asum consecintele faptului acum. tine ti mi pumnii sad

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#41 2010-09-06 15:40:22

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

si daca s-a deschis nu cred ca e de speriat. in plus, daca nu ai avut sangerari nu cred sa fie vreo problema.
bafta multa!

PS: eu cand mai fac cate o boacana, ma gandesc in final ca asa a fost sa fie (nu imi asum raspunderea pentru ce fac, dar ma ajuta sa depasesc momentul smile ).

#42 2010-09-07 11:08:22

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

Lavinia_tia a scris:

si daca s-a deschis nu cred ca e de speriat. in plus, daca nu ai avut sangerari nu cred sa fie vreo problema.
bafta multa!

PS: eu cand mai fac cate o boacana, ma gandesc in final ca asa a fost sa fie (nu imi asum raspunderea pentru ce fac, dar ma ajuta sa depasesc momentul smile ).

Am fost de dimineata la ginecolog. ma examina ea acolo si face:sper ca n-ai facut sex!? si eu : ba da! rotfl. Mi-a zis ca e ceva deranjat pe acolo si sa am grija sa nu mai fac sex ca trebuie sa se vindece. Bine ca nu e chiar a atat de grav dance

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.