Cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?-2
- andora
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-01
Re: cum putem face un baiat sa dispere dupa noi?
lucia05 a scris:eu nu cred in chestii d-astea! cred ca relatia dintre 2 oameni tine de "chimie", cred ca daca faci in mod intentionat ceva ca determini pe cineva sa fie "disperat" dupa tine, aia nu va fi o relatie care sa tina. de la bun inceput trebuie sa existe o compatibilitate intre cei doi, sa accepte fiecare ca celalalt este intr-un anume fel si sa ii placa felul ala, sa il atraga si chiar si asa, de-a lungul relatiei, apar "chestii" care trebuie schimbate.... in consecinta, mici trucuri de incitare a relatiei din punct de vedere sexual ( dar si asta incadrate pe stilul si personalitatea fiecaruia ) pot exista insa ceva care sa duca la "disperare" dupa celalalt.....nu duce decat la o relatie falsa.
e frumos ce zici....si ideal...dar din experienta iti spun ca aceasta "chimie" frumoasa si romantica e valabila mai mult pt. femei...barbatii intotdeauna vor fi atrasi de femeile care le incita simturile, care ii manevreaza sentimental! ...da, ei se indragostesc si iubesc romantismul, dar se vor plictisi in timp de el daca tu nu vei avea grija sa-i inciti si sa-l provoci, pt. ca un barbat are simtul proprietatii f. dezvoltat si orgoliul mareeeeeeeeee, iar daca pe tine te va stii linistita si ascultatoare, tot timpul la dispozitia lui, vei deveni o umbra pt. el, ceva ce e al lui si atat, nu-ti va mai observa nuanta rujului pe care il folosesti sau faptul ca ti-ai schimbat parfumul...sau mai rau, tu vei fi cea care il asteapta, iar el se va simti bine in alta parte unde este mai incitant....intradevar depinde si de personalitatea barbatului...sunt acei barbati timizi si cuminti care nu vor iesi din cuvantul tau si sunt ca niste catelusi pe langa tine, dar in timp vor devani plictisitori, intervenind monotonia in relatia voastra....dar asta depinde si de ce fel de relatie vrei tu, una cuminte, ca batranii....sau una in care sa simti ca traiesti chiar daca aveti 100 de ani
ai dreptate cu relatiile false...dar asta constati intotdeauna dupa....si din tot raman doar momentele petrecute impreuna, de aceea e bine ca totul sa fie intens!!! sa nu regreti nimic pentru ca ai facut totul pe placul inimii tale!!!
Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-29 13:50:22)
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
cine a spus de romantism, linistit, ascultator, barbat timid???? eu una nu sunt deloc linistita, ascultatoare e deja , cu romantismul nu stau exceptional ( am crize scurte si rare ) iar barbati-miu nu e deloc timid!!!! si cu toate astea suntem de 12 ani impreuna, m-a cerut de sotie la o luna jumate dupa ce ne-am cunoscut, ne mancam zilele reciproc dar nu putem trai unul fara celalalt si nu facem nici un efort ca sa fie asa! suntem 2 oameni care s-au cunoscut, probabil am intuit ( fiindca era prea devreme sa spun ca ne stiam reciproc) fiecare cum este celalalt si am stiut ca suntem ceea ce ne dorim, despre asta vorbeam.
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
asa zic si eu
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
anabella_n a scris:asa zic si eu
mda...am si eu principiile mele si daca unora li se par naspa aceste principii,eu stiu ca datorita lor sunt azi fericita
- andora
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-01
Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!
- ramonel
- Full member
- Inregistrat: 2006-10-24
dreamer a scris:..am observat ca toti vor sa fie intelesi saracutii de ei..niciodata sa nu fii cu gura mare (eu nu pot sa ma abtin sa nu tac , dar e partea a doua) succes
aici sunt perfect de acord...si asa si este.....
- anabella_n
- Hero member
ramonel a scris:dreamer a scris:..am observat ca toti vor sa fie intelesi saracutii de ei..niciodata sa nu fii cu gura mare (eu nu pot sa ma abtin sa nu tac , dar e partea a doua) succes
si ce castigi daca ai gura mare? in afara de faptul ca eventual primeste el o partida de sex oral pe cinste? serios vorbind, vi se pare atat de cool sa aveti gura mare si barbatul sa faca ce vreti voi de dragul vostru, nu pentru ca asa simte el?
guess what: n-ati castigat nimic. doar minciunele nevinovate in cel mai fericit caz, de teama sa nu va suparati voi cand face ceva ce nu va va placea...pentru ca oricum face ceea ce-i "interziceti", diferenta e ca nu mai aflati voi
Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-07-30 15:19:59)
- Melany1
- Banat
- Inregistrat: 2008-02-07
eu cred ca vine de la sine ce vrei tu sa faci.. dar nu poti bate din palme si ala e mort la picioarele tale.Eu una daca vad ca el nu e interesat de mine ma reorientez spre altul..doar nu o vrea sa-l rog
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
anabella_n a scris:ramonel a scris:dreamer a scris:..am observat ca toti vor sa fie intelesi saracutii de ei..niciodata sa nu fii cu gura mare (eu nu pot sa ma abtin sa nu tac , dar e partea a doua) succes
si ce castigi daca ai gura mare? in afara de faptul ca eventual primeste el o partida de sex oral pe cinste? serios vorbind, vi se pare atat de cool sa aveti gura mare si barbatul sa faca ce vreti voi de dragul vostru, nu pentru ca asa simte el?
guess what: n-ati castigat nimic. doar minciunele nevinovate in cel mai fericit caz, de teama sa nu va suparati voi cand face ceva ce nu va va placea...pentru ca oricum face ceea ce-i "interziceti", diferenta e ca nu mai aflati voi
annabela,fetele au cazut de acord mai sus ca NU e bine sa fii cu gura mare....ai inteles fix pe dos mie de ex nu'mi plac baietii cu gura mare,sa'mi trancane toata ziua in cap.ca nici eu nu's asa ,deci am pretentia si de la el
- anabella_n
- Hero member
my mistake
- lumyluminita
- Membru
- Inregistrat: 2010-09-15
Buna din nou. Pana la terminarea scolii un coleg de-al meu dadea semne ca ma place. Acum,cand am inceput scoala nici nu ma baga in seama (bine nici eu nu stau cu el cum stateam "pe vremuri") Oare ma mai place? Sa-i spun eu ca-l palc? Mi-e foarte frica de un refuz.
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
eu nu v-as sfatui sa faceti un baiat sa dispere dupa voi... ( )
- iris2
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-08
divya, imi place cum gandesti.
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
deeadeea21 a scris:eu nu v-as sfatui sa faceti un baiat sa dispere dupa voi... ( )
subscriu....pe principiul ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample
cel mai bine e sa te comporti absolut normal, asa cum te comporti cu toata lumea....daca te place te place asa cum esti, daca nu, inseamna ca nu e potrivit pt tine
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
daca am sti secretul asta nu ne-am mai stresa atat
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
daca am stii,nu ar mai avea nici un farmec
Love. Live. Laugh.
- iris2
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-08
Jeniffer a scris:daca am sti secretul asta nu ne-am mai stresa atat
sa arate ca-n avatarul lui ally18
glumesc, aspectul fizic nu e suficient ca sa-l mentii... se obisnuieste cu frumusetea, incat la un moment dat nici nu mai stie ca esti frumoasa...
cea mai frumoasa femeie este ultima cucerire
Ultima oara a fost editat de iris2 (2010-09-18 14:13:15)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|