|
Nu esti logat.
In timpul menstruatiei?!:-?-5#77 2007-10-08 19:04:33
Re: in timpul menstruatiei?!:-?
Eu zic sa nu-l mai plangi de mila pe iubitul meu, pt k am eu grija sa fie fericit si pe deplin satisfacut de viata noastra sexuala. Ultima oara a fost editat de mitzili (2007-10-08 19:09:23) You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #78 2007-10-08 20:53:12
Re: in timpul menstruatiei?!:-?un baiat, incearca sa-ti expui punctul de vedere mai discret, fara "atacuri la persoana". nu "e pacat" de iubitul nimanui, fiecare are dreptul la o parere proprie despre sexul anal, pe care si-o poate sustine cu argumente. argumentele astea pot fi pertinente de ambele parti, asa ca n-are rost sa ne lansam acum in contraziceri si ironii... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #79 2007-10-08 22:04:39
se pare k lumea nu a inceput sa isi puna problema blowjobului cu cativa ani in urma, ci cu fooooarte multi ani in urma. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #80 2007-10-08 22:13:25
Re: in timpul menstruatiei?!:-?nu mai stiu exact care dar o specie de maimute practica sexul oral VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #81 2007-10-08 22:14:30
Re: in timpul menstruatiei?!:-?eeei nah! Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#82 2007-10-08 22:15:27
cimpanzeii sigur, am vazut la tv... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #83 2007-10-08 22:18:48
Re: in timpul menstruatiei?!:-?da.cimpanzeii bonobo dealtfel sunt singurele specii de maimute care practica sexul si pt. placere nu doar pt. reproducere dealtfel prin sex isi si rezolva disputele .ironic este fapul ca desi fac sex mai mult decat celelalte maimute natalitatea este destul de mica asta datorita defrisarilor daca nu ma insel .interesant,nu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #84 2007-10-08 22:22:47
Re: in timpul menstruatiei?!:-?este interesant, pentru ca inainte se credea ca sexul oral, violul sau prostitutia sunt intalnite doar la specia umana...Insa cu sexul oral am vazut mai sus, iar violul si prostitutia au loc si la delfini..chiar daca suna ciudat si greu de crezut...partea si mai interesanta - mi se pare mie - este ca sunt animale cu o inteligenta ridicata... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #85 2007-10-08 22:25:22
Re: in timpul menstruatiei?!:-?de prostitutie tot la cimpanzei si la delfini stiam.dar de viol la delfini nu stiam? apare atunci cand 2 masculi sechestreaza femela ca sa se asigure ca unul dintre ei este tatal ca sa zic asa? se practica si asta la o specie de ,delfini VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #86 2007-10-08 22:28:18
Re: in timpul menstruatiei?!:-?cam asa ceva tin minte de pe la discovery, de undeva...bine, cu violul nu-s 100% sigura, dar cu prostitutia da... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #87 2007-10-08 22:28:35
Re: in timpul menstruatiei?!:-?daca la om exista liber arbitru sa discearna ce e rau sau bine la animale e de groaza sau nu?.din cauza asta o sa vina sfarsitul lumii. Offline #88 2007-10-08 22:29:22
Re: in timpul menstruatiei?!:-?da.era o faza tare intr-un documentar cand o femela in schimbul unei banane ii face masculului sex oral VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #89 2007-10-08 22:33:31
Re: in timpul menstruatiei?!:-?btw, tocmai am citit ca delfinii sunt si homosexuali...si asta mi-a adus aminte de doi catei pe care i-am vazut in costinesti acum vreo 2 ani...amandoi erau masculi si faceau...stiti voi ce... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-10-08 22:33:50) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #90 2007-10-09 10:38:47
Re: in timpul menstruatiei?!:-?homosexualitatea exista la mai multe specii de animale... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #91 2007-10-09 11:09:37
Re: in timpul menstruatiei?!:-?da, e curios, n-as fi crezut...am crezut ca e un atribut doar al speciei umane, pentru ca animalele se bazeaza mai mult pe instinct... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #92 2007-10-09 11:10:40
Re: in timpul menstruatiei?!:-?wow...azi am aflat cateva chestii noi...:-) ceea ce nu ma distruge ma face mai puternica nu incerca adancimea apei cu ambele picioare Offline #93 2007-10-09 19:05:43
eu am vazut 2 caini pe strada, el ii facea ei si ea statea pe spate cu dansa in sus http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #94 2007-10-09 19:26:34
Re: in timpul menstruatiei?!:-?cainii mei cand erau puiuti (sunt fratiori....aveau vreo 3 luni) se jucau ei intr-o zi...si deodata aud niste tzocaituri. Si cand ma uit ce credeti.....se sugeau unul pe celalalt...erau incolaciti asa si se sugeau ) You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #95 2007-10-09 22:04:41
it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|