homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare anala-2

#20 2009-06-12 10:47:01

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

Re: Sangerare anala

sa stii ca eu cu tarate de grau de la plafar am rezolvat cu constipatia..dar ar trebui sa consulti medicul sa nu ti dea crampe....in rest sunt suuuper bune!!! ...multa sanatate si tie si lui bebe...incearca supozitoare cu glicerina, am inteles ca nu sunt contraindicate la gravide. pupici  kram

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#21 2009-07-13 00:49:50

silver_t
Membru
Inregistrat: 2009-07-13

leonora a scris:

am si eu o problema asemnataoare cu cea expusa de walkiria_c.constipatia ma sacaie de cativa ani...cred ca am facut si hemoroizi...de cateva zile de cand iau tarate de grau imi merge ff bine...si nu ma doare la scaun nimic..insa am observat azi picaturi rosii mici p servetel dupa scaun. mi-e ff frica sa nu am o fisura. Am luat supozitor Hemorozon si m am dat cu crema de castane, galbenele si musetel.

Credeti ca e ok? sunt ff suparata. Daca as avea asa ceva exista sanze de vindecare definitiva?

Exista, tatal meu a avut asa ceva, iar dupa tratament nu a mai avut nimic. Dar trebuie sa rezolvi problema constipatiei. Eu iau regulat Sennax ca e din plante si nu da dureri abdominale. Intra aici si citeste descrierea:

http://teraplant.ro/product_info.php?products_id=174

#22 2009-07-13 13:09:05

mytzu***
New member
Inregistrat: 2008-10-29

walkiria_c a scris:

Buna tuturor...nu stiu cum sa deschid un nou topic, dar presupun ca nu sunt off-topic nici aici...problema mea nu e departe de ceea ce vad mai sus si sper ca cineva sa ma poata ajuta cu un sfat.De cateva zile ma confrunt cu o fisura anala cred, sau mai bine zis mai multe care ustura ingrozitor si mai e si mancarimea aferenta, simptome pe care nu am facut decat sa le agravez prin uzul in exces si apasat al hartiei igienice;in partea de sus, cumva mai aproape de vagin e si o umflatura...Sex anal nu practic, in schimb am prb de constipatie de cand ma stiu...merg afara o data la 2, 3 zile daca nu mai rar si ma doare rau de cand am prb asta..de fapt cred ca prb a aparut dupa ce am avut cateva scaune cu dureri si intepaturi... De 2 zile am inceput sa fac spalaturi cu ceai de galbenele...si am pus si unguent- tot cu galbenele si tataneasa ca asta aveam prin casa.Am facut bine oare, ca e ingrozitor...a ajuns aproape carne vie acolo de nici chilot nu mai pot purta.A propos...are vreo legaturu cu lenjeria tanga treaba asta?Ce altceva ar trebui sa fac, ca deocamdata nu pot ajunge la dr si nici n-as sti unde sa merg pt asa ceva...Va multumesc.Numai bine tuturor.

salutare!
aceasi problema am si eu cam de 3 ani. Pentru constipatie iau in fiecare dimineata o lingura de miere de albine si beau o cana potrivita de apa rece (sa nu fie rece din cale afara caci exista pericolul de racire a stomacului)....da rezultate. Ce este mai important in alimentatia ta de zi cu zi....supa (tre sa papi neaparat in fiecare zi). Banana deasemenea te v a ajuta mult in ceea ce priveste reglarea scaunului.
Toate astea ti le zic  din propria experienta.
Eu am fisuri anale, insa cred ca am inceput de hemoroizi deoarece sunt pe anus (cand se deschide le simt, vin din interior) doua unflaturi mici.
Ma ung cu proctoglyceron (parca asa e denumirea) e foarte eficient. Mi la recomandat o farmacista.
deasemenea, ai grija cu tanga...nu este buna deloc. Te deranjeaza acolo. Dupa ce iesi afara sa te speli cu putina apa rece, mai ales atunci cand sangerezi si te ustura. Tre sa fie acolo mereu curat....
Foarte bun este unguentul  pe baza de muguri de plop si stejar...incerca cu incredere si vei vedea rezultate...

#23 2010-03-03 21:40:41

mihaiandreea
Membru
Inregistrat: 2010-03-03

in primul rand din ce stiu eu....si crede'ti'ma ca in ultimii doi ani de zile m'au tot sacait problemele astea hemoroizii si sangerarile anale se datoreaza unei alimentatii nepotrivite.constiparea pe termen destul de lung este principalul factor care determina aparitia acestor probleme.degeaba incercati sa tratati fisurile anale si hemoroizii daca nu scapati mai intai de constipatie. eu am avut probleme mai intai cu hemoroizii pt care am primit tratament cu supozitoare si regim alimentar si ma gandeam ca pot scapa de ei fara sa'mi modific alimentatia.ei bine m'am inselat problemele mi s'au agravat si pana nu mi'am modificat complet alimentatia nu am scapat.iar cu sangerarile anale cauzate de fisuri sau hemoroizi nu e de glumit degeaba va duceti la farmacie in primul rand este nevoie de consultatia unui medic proctolog care stie exact cum sta treaba repet nu e de glumit faptul ca aveti sangerari nu inseamna neaaparat ca este vorba de fisuri sau hemoizi pot fi simptome ale cancerului de colon. si apropo nu va mai spalati cu sapun normal care doar inrautateste....dupa fiecare scaun spalati'va cu gel intim sau ceva ce vi se recomanda de la farmacie(specificati problema) si cu apa calduta iar seara va faceti ceai in care stati minim 15 min cu funduletu(in 2 sapt chestia asta chiar da rezultate)
as putea recomanda pt hemoroizi procto-glyvenol(28.3 lei) pastile herbolax(Glicozidele din produsele vegetale continute maresc peristaltismul intestinal si diminueaza absorbtia apei si electrolitilor din intestin. Regleaza tranzitul intestinal, avand efect detoxifiant.);rhamnolax(Constipatie acuta, constipatie cronica.)

Ultima oara a fost editat de mihaiandreea (2010-03-03 21:50:19)

#24 2010-03-03 23:51:27

koala2
New member
Inregistrat: 2010-01-13

eu n am chiar asa probleme mari dar tot e ceva...
la fel ..scaun cam la 2-3 zile...si uneori, doar uneori, in timpul scaunului simt practic cum se crapa f putin pielea si dupa, pe servetel , 1 -2 picaturi de sange. Eu m-am dat cu crema de galbenele si a fost ok.  Acest lucru nu se intampla la fiecare scaun , ci doar din cand in cand. Ce ar trebui sa fac?  Alimentatia, sa nu mai fie asa tare scaunul si sa apara mai des? tongue

Publicitate

loading...

#25 2010-03-04 00:38:00

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

si eu am exact aceeasi problema, koala. nu mi se intampla de fiecare data, si cand mi se intampla sunt 2 picaturi. si dupa nu ma doare nimic, sau daca ma doare, dureaza 5 min. si eu as vrea sa stiu remedii... mie tare mi-e frica sa nu fac hemoroizi de la constipatia asta.. nu stiu ce as putea sa schimb din alimentatie.. nu mananc uscaturi, prajeli extrem de rar, nu mananc carne de porc.. cu supele nu prea le am eu, dar am inceput sa mai mananc in ultima vreme..
hemoroizi cum iti dai seama ca ai ?

#26 2010-03-04 15:06:24

mihaiandreea
Membru

iti dai seama destul de usor....hemoroizii creaza discomfort pot fi exteriori sau interiori se manifesta prin dureri sau mancarimi. la exterior ii poti vedea sunt niste umflaturi legat de alimentatie evitati sa consumati prea multa carne as recomanda doar de pui sau peste(se digera usor) trebuie sa fie cat mai variata alimentatia painea de preferat ar trebui consumata in cantitati cat mai mici multe fructe legume supe (alimente care va pastreaza scaunul destul de moale)

#27 2010-03-04 20:36:54

koala2
New member
Inregistrat: 2010-01-13

mihaiandreea a scris:

iti dai seama destul de usor....hemoroizii creaza discomfort pot fi exteriori sau interiori se manifesta prin dureri sau mancarimi. la exterior ii poti vedea sunt niste umflaturi legat de alimentatie evitati sa consumati prea multa carne as recomanda doar de pui sau peste(se digera usor) trebuie sa fie cat mai variata alimentatia painea de preferat ar trebui consumata in cantitati cat mai mici multe fructe legume supe (alimente care va pastreaza scaunul destul de moale)

sa inteleg ca problema noastra e legata de alimentatie? big_smile
daca e doar atat e perfect...adevarul e ca in ultima vreme de cand am aceste probleme...m-am cam lasat de supe si ciorbe. dar de azi incep iar... big_smile

#28 2010-03-04 21:09:45

Alex2
Sr. member

m-am apucat si eu de vreo 2 zile sa mananc zilnic.

#29 2010-03-06 23:03:10

mihaiandreea
Membru

foarte bine o sa vezi schimbari cat de curand hemoroizii pot aparea si din cauza stresului sau daca stai prea mult pe scaun si am auzit ca se poate lua si de pe capacurile de w.c. dar asta nush cat de adevarat e:-? io unu nu cred

#30 2010-03-07 04:42:28

Alex2
Sr. member

de pe capacuri nu au cum sa se ia. nu sunt virusi/microbi/bacterii. ei se dezolta inauntru si netratati, ies afara.

#31 2010-09-19 21:20:33

IulianaS
Membru
Inregistrat: 2010-09-19

mihaiandreea a scris:

in primul rand din ce stiu eu....si crede'ti'ma ca in ultimii doi ani de zile m'au tot sacait problemele astea hemoroizii si sangerarile anale se datoreaza unei alimentatii nepotrivite.constiparea pe termen destul de lung este principalul factor care determina aparitia acestor probleme.degeaba incercati sa tratati fisurile anale si hemoroizii daca nu scapati mai intai de constipatie. eu am avut probleme mai intai cu hemoroizii pt care am primit tratament cu supozitoare si regim alimentar si ma gandeam ca pot scapa de ei fara sa'mi modific alimentatia.ei bine m'am inselat problemele mi s'au agravat si pana nu mi'am modificat complet alimentatia nu am scapat.iar cu sangerarile anale cauzate de fisuri sau hemoroizi nu e de glumit degeaba va duceti la farmacie in primul rand este nevoie de consultatia unui medic proctolog care stie exact cum sta treaba repet nu e de glumit faptul ca aveti sangerari nu inseamna neaaparat ca este vorba de fisuri sau hemoizi pot fi simptome ale cancerului de colon. si apropo nu va mai spalati cu sapun normal care doar inrautateste....dupa fiecare scaun spalati'va cu gel intim sau ceva ce vi se recomanda de la farmacie(specificati problema) si cu apa calduta iar seara va faceti ceai in care stati minim 15 min cu funduletu(in 2 sapt chestia asta chiar da rezultate)
as putea recomanda pt hemoroizi procto-glyvenol(28.3 lei) pastile herbolax(Glicozidele din produsele vegetale continute maresc peristaltismul intestinal si diminueaza absorbtia apei si electrolitilor din intestin. Regleaza tranzitul intestinal, avand efect detoxifiant.);rhamnolax(Constipatie acuta, constipatie cronica.)

Eu i-am purtat 10 ani si s-au agravat pentru ca nu beam apa decat foarte putina, stateam foarte mult pe scaun si mancam in general de la fast-food. Si uite asa m-am pricopsit cu o gasca de hemoroizi, foarte durerosi si sangerosi. I-am rezolvat pe toti cu cam 500 de euro la Proctoline. Ma duceam o data pe saptamana, imi aplica cate un inelus pe fiecare si apoi pleacm din nou la servici. I-am dus pe picioare pe toti si nici nu a durut foarte rau, dacat vreo 2-3 ore dupa aplicarea inelului. Cica acum ar fi si mai ieftin - eu am fost acum 3 ani.
Pana acum nu am mai avut probleme cu ei, ideea e sa incerci sa-ti schimbi putin dieta: multa apa (eu nu consumam decat maxim jumate de litru/zi) si multe fibre, evita ceea ce este iute si piparat.
Daca problema e dureroasa, pot sa iti recomand si o perna pentru hemoroizi (www.pernehemoroizi.weebly.com) pe care nu o prea gasesti in alta parte - eu am luat 2 - pentru mama si pentru o ruda de-a mea (a fost si mai ieftin transportul).
Multa sanatate si sa ne auzim de bine!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.