homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cancer in stadiul 1B-2

#20 2009-03-03 14:09:01

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Re: Cancer in stadiul 1B

still, ai perfecta dreptate, medicii ar trebui sa ii explice pacientului ce tratament face si de ce au ales tratamentul asta, care sunt, in viziunea lor sansele, care ar fi celelalte posibilitati de tratament si pacientul sa aleaga varianta cea mai buna pentru el.
Marlyn, la mama era o cu totul alta situatie, in mai nici nu era vorba de cancer, in august era deja stadiul 3B, este foarte bine ca mamei tale i s-a pus diagnostic devreme!
Multa sanatate!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#21 2009-03-03 20:09:40

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

lucia05 a scris:

still, ai perfecta dreptate, medicii ar trebui sa ii explice pacientului ce tratament face si de ce au ales tratamentul asta, care sunt, in viziunea lor sansele, care ar fi celelalte posibilitati de tratament si pacientul sa aleaga varianta cea mai buna pentru el.
Marlyn, la mama era o cu totul alta situatie, in mai nici nu era vorba de cancer, in august era deja stadiul 3B, este foarte bine ca mamei tale i s-a pus diagnostic devreme!
Multa sanatate!

Cum e posibil asa ceva?... In mai nu avea nimic, si in august era deja stadiul 3?!...

#22 2009-05-08 20:49:17

Marlyn
Full member

Mama a fost luni la control. Medicul oncolog din Timisoara i-a spus ca s-a vindecat "senzational" si ca nu mai este nevoie de operatie, ci doar de inca 7 sedinte de raze si una de raze la Cluj.

p.s. Am postat un nou mesaj, nu prin editare, din cauza diferentei de data...

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2009-05-08 20:50:15)

#23 2009-05-08 22:16:43

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

felicitari mamei tale,Marlyn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! puss

cuc.

#24 2009-05-10 12:54:26

iris.23.07.
Full member
Inregistrat: 2009-02-11

Si eu ii doresc multa multa sanatate mamei tale ! ... din intimplare [ eu am fost la o consultatie la Institutul oncologic Fundeni ] si am intilnit pe cineva care era diagnosticata cu cancer de col uterin si au inceput sa o trateze asa.. intii raxe [ parca 25 sedinte ] ... sigur i au facut toate investigatiile ... apoi spunea ca o va opera daca mai este nevoie si ii face chimioterapie dupa ce vad cum se prezinta... medicii stiu bine ... si Timosoara si Clujul sunt ok! Sanatate si bucurii !

Publicitate

loading...

#25 2009-05-21 19:23:08

Marlyn
Full member

Va multumesc pentru raspunsuri! Azi mama a incheiat tratamentul la Timisoara. Medicul i-a spus ca s-a vindecat exceptional. Mai are o sedinta la Cluj, de raze interne. Apoi un control peste doua luni.

#26 2009-05-21 20:12:14

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Multa sanatate mamei tale marlyn!Imi pare bine ca a raspuns cum trb tratamentelor...

Am citit undeva ca in america,femeile odata ce intra la menopauza isi scot uterul si ovarele ca sa nu faca cancer de col....poate ar fii o idee buna,nu stiu care sunt implicatiile,dar din punctul meu de vedere neavizat,e o idee buna.

#27 2009-05-25 10:46:22

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

bv Marlyn.....sanatate multa mamei tale smile ma bucur ca e bine

baby Dragos hjarta rugaciune

#28 2009-05-31 14:10:23

iris.23.07.
Full member
Inregistrat: 2009-02-11

Si astazi  , intrind aici  m am gindit sa i transmit iar mamei tale ,, multa sanatate , bucurii si vesti numai bune ! ... am fost la Institutul Oncologic Bucuresti  pentru mine sa mi fac investigatii si sa pregateasca radioterapia pentru un singur ganglion [ eu am non-hodgkin  ] , am intilnit aitea cazuri de cancer uterin sau mamar ... am intilnit o forma de cancer in aparenta simplu ... aparuse o roseata in zona labilor mari ... persoana avea 61 ani si de24 ani era vaduva ... nu i venea sa creada ca poate avea asa ceva ... a dat o pe seama virstei si a problemelor minore ... fiind o eroziune de la lenjerie .... etc /// nu , numai vreau sa va spun alt cazuri ca este bine sa nu vorbim ... inca odata sanatate si bucurii !

#29 2009-07-29 00:01:38

Marlyn
Full member

iris.23.07. a scris:

Si astazi  , intrind aici  m am gindit sa i transmit iar mamei tale ,, multa sanatate , bucurii si vesti numai bune ! ... am fost la Institutul Oncologic Bucuresti  pentru mine sa mi fac investigatii si sa pregateasca radioterapia pentru un singur ganglion [ eu am non-hodgkin  ] , am intilnit aitea cazuri de cancer uterin sau mamar ... am intilnit o forma de cancer in aparenta simplu ... aparuse o roseata in zona labilor mari ... persoana avea 61 ani si de24 ani era vaduva ... nu i venea sa creada ca poate avea asa ceva ... a dat o pe seama virstei si a problemelor minore ... fiind o eroziune de la lenjerie .... etc /// nu , numai vreau sa va spun alt cazuri ca este bine sa nu vorbim ... inca odata sanatate si bucurii !

Abia acum am vazut mesajul!

Cum te simti? Daca nu sunt indiscreta, cum ai descoperit boala?

#30 2010-10-02 19:18:37

Marlyn
Full member

Mama se simte foarte bine. Merge periodic la controale, acum a venit de la Timisoara, si este totul in regula.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.