homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa-i zic sau nu...? :(-3

#39 2010-11-08 20:35:56

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Re: sa-i zic sau nu...? :(

mrn a scris:

dyvia ai mare dreptate. si la cat de vinovata ma simt o sa creada k ii ascund mult mai mult... ms mult puss

am patit si eu faze de genul.
plus ca eu ma simt vinovata pentru orice ,cateodata nu compar greselille lui cu ale mele,nu vad ca de fapt ce a facut/a zis el e mult mia grav decat ce am facut eu.
dar ma tratez:))de o vreme.

#40 2010-11-08 20:36:10

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

asa e. prefer sa tac si sa tin in mine decat sa sufere el... multumesc mult mult de tot >big_smile<

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#41 2010-11-08 20:36:52

mrn
Full member

si care e tratamentul? spume-mi si mie... ca seman cu tine big_smile lol

#42 2010-11-08 20:39:31

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

mrn a scris:

asa e. prefer sa tac si sa tin in mine decat sa sufere el... multumesc mult mult de tot >big_smile<

cu mare placere >big_smile< si succes wink)

#43 2010-11-08 20:49:14

Divya
Hero member

mrn a scris:

si care e tratamentul? spume-mi si mie... ca seman cu tine big_smile lol

nu ma mai simt vinovata din nimic,si am aceleasi reactii cum are  el,cand se intampla sa imi aduca aminte ca am facut aia si aia cand eram despartiti,spre exemplu.ii intorc orice si atata insist pana cedeaza,nu mai las de la mine nimic!si crede'ma ca e mult mai bine.
si cel mai important e ca ma gandesc la mine mai mult,decat la el.il iubesc mult,dar nu trebuie sa si sufar pentru el,nu?
cat timp m'am desp de el,am facut multe dar le'am tinut pt mine.el m'a cautat sa ne impacam,nu eu,si ce era sa fac?sa ma pun in genunchi si sa ma disper ca am facut aia,ca am iesit cu ala si tot asa?in nici un caz.si el a facut destule si eu am aflat intamplator,nu de la el,si asta m'a durut.iar de atunci m'am detasat oarecum de relatia asta ca prea eram dependenta de ea.

Publicitate

loading...

#44 2010-11-08 20:51:44

mrn
Full member

dyvia mi se pare foarte ok ceea ce faci.. ai multa putere. tine-o tot asa! pusspusspusspuss

#45 2010-11-08 20:53:38

mrn
Full member

mizuko ai dreptate. dar asta in cazul unui om kre intr-adevar ar crede, si nu s-ar gandi k e mult mai mult. si de asemenea, unei persoane care nu este geloasa!

#46 2010-11-08 20:56:24

Divya
Hero member

mrn a scris:

dyvia mi se pare foarte ok ceea ce faci.. ai multa putere. tine-o tot asa! pusspusspusspuss

sa stii ca am trecut prin destule si asta e motivul;)
sa stii numai ca pe baieti nu'i mustra constiinta asa din orice si is foarte lasi,nu isi recunosc greselile...
daca te sarutai cu fostul,intelegeam  sa ii spui,pt ca ai gresit.dar te'ai intrebat pana acum daca chiar ai gresit?sau te simti doar vinovata?eu nu vad nimic rau in ceea ce ai facut,dar poate sunt singura.

#47 2010-11-08 20:59:11

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

toti avem micile noastre secrete, el crezi ca ii spune ei chiar tot, cu cine vorbeste, unde merge, ce face? sunt lucruri pe care le facem zilnic, banale, stupide, lipsite de importanta.
secrete nu inseamna: astazi am fost cu unu la hotel, maine ma duc sa fac un gang bang cu 10 barbati..

si daca ea ii spune, el fiind gelos, crezi ca merita sa se strice o relatie de o banalitate de sms? pana la urma conteaza si cum este prietenul ei, principiul adevarului nu se poate aplica mereu la fel, ca orice alt principiu
daca ea stie ca vor urma scandaluri, care desigur nu au nici o baza si noima, de ce sa se mai incarce negativ, sa isi riste relatia pentru ceva lipsit de importanta?
nu a facut NIMIC ca sa recunoasca, nu l-a inselat, nu l-a mintit, ce dumnezeu e un sms si o urare, este chiar un gest frumos dupa parerea mea ca doi oameni care s-au cunoscut o data sa isi mai faca timp o data pe an sa isi ureze de sanatate si fericire. si mai ales ca nu se vor mai impaca vreodata.
dar desigur prietenul ei poate nu va crede asta si tot ea va pierde si pentru ce..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#48 2010-11-09 00:39:06

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu vad niciun motiv pt care i-ai spune prietenului tau ca i-ai dat un mesaj fostului! doar nu e stapanul tau sa decida el cui ii dai tu mesaje si cui nu roll cu atat mai mult cu cat spui ca nu te mai intereseaza tipul respectiv! si eu una in locul tau mi-as da telefonul pe silentios cand sunt cu prietenul tocmai ca sa evit sa dau explicatii pt ceva ce nici macar nu exista!
acuma serios, de ce iti complici existenta aiurea? nu inteleg...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.