|
Nu esti logat.
Sa-i zic sau nu...? :(-2#20 2010-11-08 19:32:34
Re: sa-i zic sau nu...? :(eu sincer nu i-as fi scris mesaj ex-ului, dar totusi daca i-as fi scris, as fi pastrat asta doar pt mine. fazele gen sms-uri sau telefoane primite tin strict de intimitatea mea, despre care consider ca nu trebuie sa dau cuiva explicatii. daca el respecta asta, nu sunt probleme si toata lumea e ok. daca chiar controleaza lucrurile astea, deja e o problema mare mare si trebuie sa stabilesti niste limite Offline #21 2010-11-08 19:35:35
Re: sa-i zic sau nu...? :(de controlat, nu controleaza. adica foarte rar imi ia telefonul sa se uite prin el. dar mai stii ce il apuca? Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #22 2010-11-08 19:37:39
Re: sa-i zic sau nu...? :(ii spui "FRIIGE" daca se atinge de el Offline #23 2010-11-08 19:39:33
Re: sa-i zic sau nu...? :(atunci e clar... prefera sa se arda ) Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #24 2010-11-08 19:41:22
Re: sa-i zic sau nu...? :(eu personal, nu as fi facut ce ai facut tu. Daca este ex-ul tau si nu mai ai nimic de impartit cu el atunci de ce i-ai dat msj? SIgur nu i-ai trim msj doar de dragul de a-i trimite ca vezi doamne e sf Mihail si Gavril si ca pe el il cheama Mihail sau Gavril . Cat despre comentariile celorlalte fete, vad ca toate spun sa nu ii spui ca e rau pt tine ca nu stiu ce. Cred ca sunt singura care crede invers. Adica eu daca as fi in locul tau, evident i-as spune mai ales ca zici ca te simti aiurea sa stii ca ii ascunzi ceva. Daca e rau pt tine sa nu ii spui ca se supara el, atunci gandeste-te ce rau e pt el sa stie, de fapt sa nu stie , ca prietena lui ii ascunde lucruri. Faptul ca sunteti certati nu inseamna ca sunteti si despartiti, sau sunteti? ca atunci poate imi mai schimb din parere Offline Publicitateloading...
#25 2010-11-08 19:48:44
Re: sa-i zic sau nu...? :(puffball stiu k ai dreptate. doar k mi s-a parut frumos ca dupa 1 an de relatie sa ii dau si eu un mesaj cu la multi ani ( mai ales ca eu ma simt oarecum vinovata pt despartirea noastra) Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #26 2010-11-08 20:02:33
Re: sa-i zic sau nu...? :(mrn si eu i-as fi dat sms daca eram in situatia ta, nu mi se pare nimic deplasat in a pastra o minima relatie cu fostul. eventual poti sa ii spui ca actualul tau este mai gelos si ca mai bine nu te-ar suna sau ti-ar da sms ca sa nu iti faca probleme. nu vad de ce ar trebui sa inventezi ceva..ii zici adevarul. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #27 2010-11-08 20:03:35Re: sa-i zic sau nu...? :(eu sunt de parere (si asa actionez si eu) ca ce stii ca l`ar rani enorm pe cel de langa tine, mai bine suferi tu in tacere cu o constiinta incarcata, decat sa`l ranesti si sa strici tot ce ati cladit doar pentru simplu fapt ca te simti tu bine sufleteste. Offline #28 2010-11-08 20:04:33
Re: sa-i zic sau nu...? :(mrn, chiar trebuie sa-i dai raportul prietenului tau tot ce faci? mi se pare aiurea... Iubesc si sunt iubita Offline #29 2010-11-08 20:14:13
Re: sa-i zic sau nu...? :(fostul te mai suna de cand are numarul tau? Offline #30 2010-11-08 20:14:47
Re: sa-i zic sau nu...? :(aveti dreptate toate... si ca nu ar fii bine si ca ar fii bine sa ii zic... oricum greseala (daca pot sa ii zic asa ) a fost facuta...sa vad daca o sa pot rezista sa nu ii zic nimic. exact la asta ma gandeam si eu, coraline , pana la urma nu m-am pupat cu el sau ceva mai grav. si probabil k nici el nu imi zice tot ce face si cu cine vorbeste. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #31 2010-11-08 20:16:13
Re: sa-i zic sau nu...? :(dyvia el de azi are numarul meu oricum mi-a zis astazi ca ce a fost in trecut a fost. a fost decizia mea si e viatza mea... Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #32 2010-11-08 20:20:40
Re: sa-i zic sau nu...? :(Mai bine ii spui ca i-ai dat un msg cu LMA , el va intreba : doar atat ? tu : da si ai rezolvat problema ente.... Offline #33 2010-11-08 20:22:59
Re: sa-i zic sau nu...? :(ma indoiesc k ma va intreba doar atat... Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #34 2010-11-08 20:24:28
Re: sa-i zic sau nu...? :(te stresezi pentru nimic. Offline #35 2010-11-08 20:27:42Re: sa-i zic sau nu...? :(eu te inteleg perfect in ce situatie esti si nu are rost sa strici totul doar ca sa te simti tu mai bine. taci si inghiti. nu ai facut nimic rau, dar nici bine nu i`ar cadea lui. Offline #36 2010-11-08 20:29:13
Re: sa-i zic sau nu...? :(dyvia ai mare dreptate. si la cat de vinovata ma simt o sa creada k ii ascund mult mai mult... ms mult Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #37 2010-11-08 20:30:24
Re: sa-i zic sau nu...? :(deea am inteles. tac si inghit Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #38 2010-11-08 20:33:36Re: sa-i zic sau nu...? :(
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|