homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa-i zic sau nu...? :(-2

#20 2010-11-08 19:32:34

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

Re: sa-i zic sau nu...? :(

eu sincer nu i-as fi scris mesaj ex-ului, dar totusi daca i-as fi scris, as fi pastrat asta doar pt mine. fazele gen sms-uri sau telefoane primite tin strict de intimitatea mea, despre care consider ca nu trebuie sa dau cuiva explicatii. daca el respecta asta, nu sunt probleme si toata lumea e ok. daca chiar controleaza lucrurile astea, deja e o problema mare mare si trebuie sa stabilesti niste limite tongue

#21 2010-11-08 19:35:35

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

de controlat, nu controleaza. adica foarte rar imi ia telefonul sa se uite prin el. dar mai stii ce il apuca? rotfl cesafac

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#22 2010-11-08 19:37:39

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

ii spui "FRIIGE" daca se atinge de el big_smile

#23 2010-11-08 19:39:33

mrn
Full member

atunci e clar... prefera sa se arda rotfl2)

#24 2010-11-08 19:41:22

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

eu personal, nu as fi facut ce ai facut tu. Daca este ex-ul tau si  nu mai ai nimic de impartit cu el atunci de ce i-ai dat msj? SIgur nu i-ai trim msj doar de dragul de a-i trimite ca vezi doamne e sf Mihail si Gavril si ca pe el il cheama Mihail sau Gavril lol . Cat despre comentariile celorlalte fete, vad ca toate spun sa nu ii spui ca e rau pt tine ca nu stiu ce. Cred ca sunt singura care crede invers. Adica eu daca as fi in locul tau, evident i-as spune mai ales ca zici ca te simti aiurea sa stii ca ii ascunzi ceva. Daca e rau pt tine sa nu ii spui ca se supara el, atunci gandeste-te ce rau e pt el sa stie, de fapt sa nu stie yikes , ca prietena lui ii ascunde lucruri. Faptul ca sunteti certati nu inseamna ca sunteti si despartiti, sau sunteti? ca atunci poate imi mai schimb din parere lol
Na, oricum asta e prarea mea strict personala, deci nu inseamna ca cineva trebuie sa fie de acord cu mine tongue

Publicitate

loading...

#25 2010-11-08 19:48:44

mrn
Full member

puffball stiu k ai dreptate. doar k mi s-a parut frumos ca dupa 1 an de relatie sa ii dau si eu un mesaj cu la multi ani ( mai ales ca eu ma simt oarecum vinovata pt despartirea noastra)

#26 2010-11-08 20:02:33

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

mrn si eu i-as fi dat sms daca eram in situatia ta, nu mi se pare nimic deplasat in a pastra o minima relatie cu fostul. eventual poti sa ii spui ca actualul tau este mai gelos si ca mai bine nu te-ar suna sau ti-ar da sms ca sa nu iti faca probleme. nu vad de ce ar trebui sa inventezi ceva..ii zici adevarul.
eu una imi mentin parerea ca daca te-ar despartit de cineva nu inseamna ca trebuie sa o rupi definitiv cu acea persoana, ca dpar nu erati doar unelte sexuale si gata s-a terminat amorul, pa si cara-te.
si nu e vorba de ascuns ceva...ce naiba ca nu te-ai culcat cu el, i-ai dat un mesaj. este ceva minuscul si inofensiv, dar este posibil daca ii psui actualului tau sa nu vada lucrurile asa, poate pentru ca este ceva prea banal ca sa ii spui lol si ar intra la banuit, cum spune si heim

stai si tu mai linistita ca nu e capat de tara, ai vrut sa ii urezi la multi ani si gata, nu te-ai pupat sau culcat cu el. chiar crezi ca al tau nu are absolut nici un secret fata de tine si iti da raportul zilnic ce face si cu cine vorbeste? in relatie trebuie sa existe si libertate, nu stai zilnic sa scrii pe foaie ce faci ca sa ii predai lista acasa seara

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#27 2010-11-08 20:03:35

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

eu sunt de parere (si asa actionez si eu) ca ce stii ca l`ar rani enorm pe cel de langa tine, mai bine suferi tu in tacere cu o constiinta incarcata, decat sa`l ranesti si sa strici tot ce ati cladit doar pentru simplu fapt ca te simti tu bine sufleteste.

#28 2010-11-08 20:04:33

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

mrn, chiar trebuie sa-i dai raportul prietenului tau tot ce faci? mi se pare aiurea...
si eu am dat astazi cel putin 20 de sms-uri la prieteni si prietene... ce ar fi sa ma apuc sa-i enumar sotului persoanele pe care le-am felicitat de ziua lor...
fii serioasa! eu cred ca e ceva normal sa dai un mesaj de la multi ani, ca inainte de a-ti fi fost prieten, este om...
Asta e parerea mea  smile

Iubesc si sunt iubita

#29 2010-11-08 20:14:13

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

fostul te mai suna de cand are numarul tau?
daca te mai suna,spune'i frumos sa nu o mai faca si explica'i si de ce,iar daca nu te'a mai sunat de atunci e foarte probabil sa nu o mai faca vreodata;)

#30 2010-11-08 20:14:47

mrn
Full member

aveti dreptate toate... si ca nu ar fii bine si ca ar fii bine sa ii zic... oricum greseala (daca pot sa ii zic asa ) a fost facuta...sa vad daca o sa pot rezista sa nu ii zic nimic. exact la asta ma gandeam si eu, coraline , pana la urma nu m-am pupat cu el sau ceva mai grav. si probabil k nici el nu imi zice tot ce face si cu cine vorbeste.

deealexx numai la asta ma gandesc. nu ar avea nici un rost sa mai pun paie pe foc si sa ne certam mai rau. sad

mina, asa este.. eu am fost mereu pe principiul k minciuna are picioare scurte. si daca eu nu te mint nu ai nici u de ce sa o faci...

oricum o sa astept sa vad cum decurg lucrurile si daca vad k intr-adevar nu mai pot o sa-i spun direct si ce-o fii o fii

#31 2010-11-08 20:16:13

mrn
Full member

dyvia el de azi are numarul meu cesafac oricum mi-a zis astazi ca ce a fost in trecut a fost. a fost decizia mea si e viatza mea...

#32 2010-11-08 20:20:40

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

Mai bine ii spui ca i-ai dat un msg cu LMA , el va intreba : doar atat ? tu : da si ai rezolvat problema big_smile

ente....

#33 2010-11-08 20:22:59

mrn
Full member

ma indoiesc k ma va intreba  doar atat... neutral

#34 2010-11-08 20:24:28

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

te stresezi pentru nimic.
lasa lucrurile asa cum sunt.el nu iti spune tot ce face crede'ma.
ce rost are sa ii spui prietenului tau?nu te va crede ca a fost vorba doar de un mesaj si nimic mai mult.stii de ce?pentru ca tu te simti vinovata si asa o sa si pari in momentul in care ii vei spune.iar el va fi convins ca e vb de mai mult.

#35 2010-11-08 20:27:42

deealexx
Hero member
Site

eu te inteleg perfect in ce situatie esti si nu are rost sa strici totul doar ca sa te simti tu mai bine. taci si inghiti. nu ai facut nimic rau, dar nici bine nu i`ar cadea lui.

#36 2010-11-08 20:29:13

mrn
Full member

dyvia ai mare dreptate. si la cat de vinovata ma simt o sa creada k ii ascund mult mai mult... ms mult puss

#37 2010-11-08 20:30:24

mrn
Full member

deea am inteles. tac si inghit rotfl

#38 2010-11-08 20:33:36

deealexx
Hero member
Site

lol
cu timpul te vei impaca cu tine insati si vei vedea ca e mai bine.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.