|
Nu esti logat.
Sa-i zic sau nu...? :(-3#39 2010-11-08 20:35:56
Re: sa-i zic sau nu...? :(
am patit si eu faze de genul. Offline #40 2010-11-08 20:36:10
Re: sa-i zic sau nu...? :(asa e. prefer sa tac si sa tin in mine decat sa sufere el... multumesc mult mult de tot >< Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #41 2010-11-08 20:36:52
Re: sa-i zic sau nu...? :(si care e tratamentul? spume-mi si mie... ca seman cu tine Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #42 2010-11-08 20:39:31Re: sa-i zic sau nu...? :(
cu mare placere >< si succes ) Offline #43 2010-11-08 20:49:14
nu ma mai simt vinovata din nimic,si am aceleasi reactii cum are el,cand se intampla sa imi aduca aminte ca am facut aia si aia cand eram despartiti,spre exemplu.ii intorc orice si atata insist pana cedeaza,nu mai las de la mine nimic!si crede'ma ca e mult mai bine. Offline Publicitateloading...
#44 2010-11-08 20:51:44
Re: sa-i zic sau nu...? :(dyvia mi se pare foarte ok ceea ce faci.. ai multa putere. tine-o tot asa! Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #45 2010-11-08 20:53:38
Re: sa-i zic sau nu...? :(mizuko ai dreptate. dar asta in cazul unui om kre intr-adevar ar crede, si nu s-ar gandi k e mult mai mult. si de asemenea, unei persoane care nu este geloasa! Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #46 2010-11-08 20:56:24
sa stii ca am trecut prin destule si asta e motivul;) Offline #47 2010-11-08 20:59:11
Re: sa-i zic sau nu...? :(toti avem micile noastre secrete, el crezi ca ii spune ei chiar tot, cu cine vorbeste, unde merge, ce face? sunt lucruri pe care le facem zilnic, banale, stupide, lipsite de importanta. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #48 2010-11-09 00:39:06
Re: sa-i zic sau nu...? :(nu vad niciun motiv pt care i-ai spune prietenului tau ca i-ai dat un mesaj fostului! doar nu e stapanul tau sa decida el cui ii dai tu mesaje si cui nu cu atat mai mult cu cat spui ca nu te mai intereseaza tipul respectiv! si eu una in locul tau mi-as da telefonul pe silentios cand sunt cu prietenul tocmai ca sa evit sa dau explicatii pt ceva ce nici macar nu exista! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|