|
Nu esti logat.
Croitoria-sursa sigura de individualitate :)-2#20 2007-09-29 00:05:28
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)eu mi-am facut mai demult un costumas alb, adica un pantalon trei-sferturi si un maiouas care se lega la spate cu atze, ele veneau in X, ca un fel de corset(eu imi pusesem un cordon crosetat cu model, venea super). Pantalonii mi-au iesit pt ca am folosit ca tipar, modelul de pantaloni facut pe un carton (aveam decupat fiecare picior). Offline #21 2007-09-29 17:24:38
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)daca tot se vorbeste despre croitorie si materiale sper sa nu fiu foarte mult offtopic. Offline #22 2007-09-29 17:51:36
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)Lelaina, daca ai masina de cusut si vointa, de altceva nu prea ai nevoie. Eu imi fac singur majoritatea hainelor, si nu m-a invatat nimeni...am stricat o groaza de bluze, fuste etc...nu sunt o experta, dar fuste si bluze simple pot sa-mi fac. Incearca de exemplu sa desfaci o bluza mai veche, ca sa vezi din ce bucati e facuta, si dupa "piesele" respective sa-ti faci alta bluza...mai merita sa te duci la vreo matusa, ruda mai batrana...pe vremea comunismului erau destul de multe carti cu tipare, din care poti sa te inspiri.... bafta! I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #23 2007-09-29 17:52:26
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)eu aseara am incercat cu mama sa fac un elastec de par... mai mare rasul nu am reusit sa facem nimic Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #24 2007-09-29 23:40:01
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)maicamea mai gaseste fuste si bluze mai vechi de ale ei care au trecut mai demult prin mana mea cand eram in culmea inspiratiei am uitam crucis cand am vazut in ce hal le-am ciopartit http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-30 00:02:50
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)o sa ma bag la lucru kt de curand... si trec si pe design..de ex,mi-am luat de curand un hanorac super sweet alb,simplu si vreau sa-l pimp..tre sa caut niste paiete ceva...sa-l individualizez designer m-a facut mama )dar nu va ganditi la designerul nostru Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #26 2007-09-30 00:05:20
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)poate ne dai si noua cateva ponturi;Psa facem si noi mai usor!chia paietele cum se pun,,,cumva cu un ziar peste care punem un fier incins?parac asa am auzit??? take me as i am or watch me as i go! Offline #27 2007-09-30 01:36:09
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)nuu acolo stiu de imprimeuri...de fier de calcat Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #28 2007-11-07 11:56:30
Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)Buna,stie cineva niste croitorii bune si rapide in brasov? Sunt in criza d timp Offline #29 2010-11-25 17:32:15Re: Croitoria-sursa sigura de individualitate :)Fetelor, stie careva vre-un link, sau ceva sa ma ajute sa invat sa cos si eu dupa un tipar. Am scos un tipar din BURDA, ca sa experimentez cu noua mea jucarie (o masina de cusut) si am ratat mizerabil orice sansa de a face ceva dragut. Am urmat instructiunile, dar nu sunt in stare sa imi dau seama cum sa scot tiparul in asa fel incat sa imi fie mai usor de cusut. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|