homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu iubi-4

#58 2010-12-06 21:02:11

Happycloud
Membru
Inregistrat: 2010-12-06

Re: probleme cu iubi

ai dreptate, Lelaina. Pai lipseste intr-adevar comunicarea pentru ca eu m-am complacut destul timp, de parca consideram ca nu merit ceva mai bun. De curand am realizat ca am facut multe greseli. Am trecut prea usor cu vederea unele lucruri. El nu e afectuos deloc, daca face vreun gest de afectiune, o face mecanic...am mers impreuna la mare 3 ani la rand...eu stateam si visam pe malul marii, el era cocotat pe pietre. Ma deranjeaza ca eu mereu am vb deschis cu el si despre sex. A fost o perioada cand ii faceam sex oral. Apoi am renuntat treptat pentru ca nu imi sta in fire sa fac asta si pentru ca o faceam doar ca sa vada ca eu ii fac orice placere, crezand ca si el va face la fel. Mie nu mi se pare suficient de matur, de barbat...Cu alte cuvinte, in relatia asta lipseste pasiunea...e totul rutina. Ma deranjeaza ca atunci cand merg la el, nu avem intimitate, usa camerei lui e mereu deschisa ca sa il poata striga parintii in caz ca e nevoie de ceva ajutor. Si la el este o dezordine de nedescris in camera...cand spun asta ma refer ca e chiar o dezordine exagerata. El mereu se joaca pe calculator cat sta acasa. Am trecut mult timp cu vederea peste unele lucruri. Am avut si eu ceva probleme cu stima de sine dupa divortul parintilor mei. Dar acum lucrurile s-au schimbat. Un alt lucru care ma deranjeaza la el...uite ca acum imi vin asa la gramada in minte, este ca nu vine niciodata cu vreo initiativa cand vine vorba de iesit in oras sau de vreo alta activitate. E foarte, foarte comod. Si cand vine vorba de sex, se intinde pe pat, cu mainile sub cap sau prefacandu-se ca doarme si imi spune mie sa incep sa fac ceva. Problema mea e ca la inceput, eu fiind o fire inclinata spre partea umanista, mereu ma aprecia, imi citea poeziile, imi admira desenele...acum ma ia in ras...daca ma rastesc la el si ii spun ca anumite lucruri ma deranjeaza, ori plange ca zice ca ma iubeste, ori ma ataca si el. Momentan cel mai tare ma streseaza problema cu ai lui. Nu vreau sa vina momentul in care sa imi ceara sa ma mut acolo. Oricat respect as avea pentru niste oameni bolnavi, nu pot sa imi sacrific viata ingrijindu-i.
In ceea ce priveste lipsa de comunicare, faza e ca eu nu am avut niciodata curajul sa il intreb de parintii lui pentru ca imi face impresua ca nici el nu stie unele lucruri. Si nu am vrut sa fiu marul discordiei. Daca eu il intrebam daca sunt parintii lui sau nu, si el nu s-ar fi intrebat niciodata asta?
Una din ultimele intamplari care m-a facut sa ma simt prost...a fost ca am mers o data la el si maica-sa m-a rugat sa o ajut sa se clateasca pe par dupa baie, ca ea nu poate cu o singura mana. M-am simtit folosita si am avut asa un flashforward cu viata mea viitoare.

Ultima oara a fost editat de Happycloud (2010-12-06 21:03:58)

#59 2010-12-06 21:09:39

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Pey eu zic ca daca ai reciti macar mesajele pe care le-ai postat deja aici ti-ai vedea raspunsul la intrebare smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#60 2010-12-06 21:16:53

Happycloud
Membru

Da dar intr-un fel si tin la el si nu pot sa dau cu piciorul la 4 ani de relatie asa...adica exista un fel de atasament...aici e problema mea...mi`e sa nu fiu eu aia prea pretenioasa si sa dau cu piciorul relatiei dupa care sa regret.

#61 2010-12-06 21:22:17

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Nu e responsabilitatea ta sa ai grija de parintiii lui, si daca crezi ca asta se va intampla, atunci nu te muta cu el!

Din cate scrii tu, relatia voastra are mai multe probleme decat atat, asa ca ceea ce as sugera eu e sa ai o discutie foarte serioasa cu el. Sa-i spui ce te deranjeaza si sa nu te lasi induplecata daca plange. Trebuie sa stie ca ceea ce face nu este ok, iar daca exista vreun mod in care sa se schimbe (nu cred ca exista schimbari radicale intr-o relatie, dar micile defecte se pot corecta), atunci ok, mai gandeste-te. Dar daca nu esti fericita si crezi ca viitorul tau alaturi de el inseamna sa ai grija de parintii lui (e demn de lauda ca el face asta, dar tu nu trebuie!) atunci mai bine vezi-ti de ale tale. Esti mult prea tanara sa te inhami la o asemenea responsabilitate, si daca s-ar pune vreodata problema de o casnicie, statul cu parintii nu e o idee foarte buna.

Orice ai decide, mi se pare corect sa discuti si cu el si sa vezi daca se mai poate remedia ceva sau nu.

Ultima oara a fost editat de space (2010-12-06 21:22:46)

#62 2010-12-06 21:29:59

Happycloud
Membru

va multumesc mult lelaina si space pentru sfaturi. Aveti dreptate. Voi incerca sa discut serios cu el. Dar daca el imi va spune ca normal ca nu vrea ca eu sa am grija de ai lui si normal ca ne vom muta impreuna dar singuri...si dupa o vreme ai lui ar incepe sa ii reproseze ca nu ii ajuta, sau mai mult...daca stand singuri ne-am si casatori...atunci eu as fi parte din familie si atunci ai lui mi-ar putea reprosa. Deocamdata el e angajat ingrijitor la taica-su pentru niste banuti acolo pe luna si ca sa ajute. A zis ca la anu dupa licenta renunta la asta si se angajeaza.

Publicitate

loading...

#63 2010-12-06 21:33:48

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Multa bafta, iti doresc sa-ti iasa toate asa cum vrei tu! Tine-ne la curent  smile

#64 2010-12-06 23:16:06

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

nu va renunta niciodata la parintii lui si nici nu ii poti cere asa ceva. rai, buni, defecti cum sunt, sunt parintii lui si el are grija de ei.
partea cu parintii e una mica, pe tine te deranjeaza multele alte chestii pe care NU le face. asa e el, asa a fost 4 ani, asa va fi si de acum incolo. eu nu stiu cum ai putut accepta sa fii in continuare cu el mai ales dupa faza cu "prima data" ..in fine. cand o sa se umple paharul o sa-l dai naibii de atasament si iti vei vedea de viata ta. e clar ca el nu iti ofera ce vrei, nu te face fericita, deja gandul unei familii cu el ti se pare insuportabil din x motive. timpul trece smile
mai facem si compromisuri dar nu trebuie sa ajungem bataia de joc a altora  visslar

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-12-06 23:19:28)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#65 2010-12-06 23:25:21

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

parerea mea e ca sunt deja destule semne ca sa realizezi ca e timpul sa mergi mai departe...fara el!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#66 2010-12-07 00:26:55

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Cam asa zic si eu ca si fetele de mai sus... Ai grija la ce te inhami. Fiind asa cum sunt parintii lui, el nu o sa accepte niciodata sa se mute doar cu tine pentru ca s-ar simti ca si cum i-ar abandona. Dar indiferent de cum sunt parintii, sanatosi, bolnavi, rai sau buni, cool sau de  moda veche, ai tai sau ai lui, eu personal sunt impotriva locuitului impreuna cu ei. Tinerii cu tinerii si parintii cu parintii.
Probabil ca ti-e greu sa renunti la el dar gandeste-te bine la ce fel de viata iti doresti ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#67 2010-12-07 02:06:03

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Happycloud a scris:

in relatia asta lipseste pasiunea...e totul rutina.

Happycloud a scris:

Da dar intr-un fel si tin la el si nu pot sa dau cu piciorul la 4 ani de relatie asa...adica exista un fel de atasament...aici e problema mea...mi`e sa nu fiu eu aia prea pretenioasa si sa dau cu piciorul relatiei dupa care sa regret.

Happycloud a scris:

Ca problema sa fie si mai mare, de vreo 3 saptamani a inceput sa imi placa un coleg.

Inteleg ca doar atasamentul te tine legata de prietenul de acum (pai asa...te atasezi si de un animal) neutral ; DAR daca pasiunea lipseste in relatia voastra, ai vrea sa traiesti tot asa inca alti 4 ani? ai vrea sa iti petreci asa tot restul vietii?
Sfatul meu cel mai sincer e sa incerci terenul cu acel coleg care iti place sau cu orice alt baiat ti-ar placea - nu stii niciodata de unde apare baiatul compatibil cu tine, important e sa nu treci pe langa ACELA gandindu-te "dar vai, eu sunt intr-o relatie". Intuiesc ca ti-e frica de singuratate si de aceea iti pastrezi relatia actuala; dar daca aceasta este lipsita de pasiune, merita oare ca ea sa te tina pe loc? Esti tanara, nu esti casatorita, nu ai copii cu el, deci ai tot dreptul sa mai cauti si sa gasesti baiatul potrivit.

#68 2010-12-13 22:06:49

J'adorelefrançais
New member
Inregistrat: 2010-12-13

Buna! Acesta este prima data cand imi fac si eu cont pe un forum si sper sa nu fiu gonita din cauza varstei... Am 15 ani smile
Mi-am facut acest cont deoarece am nevoie de niste sfaturi,daca se poate.
Am un prieten de cateva luni care ma iubeste nespus dar eu simt ca nu mai merge aceasta relatie sad Adica niciodata nu mi-a reprosat nimic,niciodata n-a indraznit sa ma contrazica,intotdeauna a facut ce am zis eu si de fiecare data cand eu eram trista el simtea si ma linistea. Era sufletul meu, omul care ma linistea mereu,asta pana cand eu am considerat ca suntem diferiti.
Eu sunt mai linistita de felul meu... Adica niciodata nu m-am dat in spectacol la petreceri,nu prea injur,nu beau,nu fumez etc,in schimb el cand e cu prietenii e schimbat total neutral Spune cele mai porcoase lucruri care ma fac sa ma simt foarte prost. Foloseste un limbaj de birjar daca ii pot spune asa lol L-am rugat sa nu se mai comporte in felul asta,mi-a promis ca n-o sa se mai intample insa nu s-a tinut de cuvant. Nu vreau sa pretind ca eu sunt o sfanta,dar totusi cred ca asa ceva nu se poate. Toata lumea rade dar eu ma simt scarbita.
Nu stiu cum sa-i spun ca vreau sa ma despart de el. Am impresia ca incep sa-l urasc sad Imi e mila intr-un fel deoarece ma iubeste foarte mult si nu as vrea sa fie asa ranit. Tot acest lucru nu cred ca provine doar din prostiile pe care le face. Pur si simplu nu mai merge. Adica nu mai suport sa ma atinga,sa ma pupe etc grater
Ce sfaturi imi puteti da? Cum sa-i spun acest lucru?

Oui je parle francais et j'adore cette langue ♥♥

#69 2010-12-13 22:16:53

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

sa-i spui pur si simplu ca nu mai merge...
daca nu te simti bine langa el nu vad de ce sa mai stati impreuna smile ca te iubeste si nu vrei sa-l faci sa sufere?asta nu e motiv smile si totusi aveti cateva luni...deci nu ar fi asa o tragedie pt el...altfel ar fi fost daca ati fi avut cativa ani, sau sa fiti casatoriti.
asa ca ia-ti inima in dinti si spune-i ca mai presus de toate e fericirea ta.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#70 2010-12-13 22:22:37

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

in primul rand in nici un caz nu vei fi gonita din cauza varstei, nu esti singura fata de 15 ani de pe aici smile
in al doilea rand ma bucur ca ai atitudinea asta atat de degajata si ca gandesti lucrurile la rece! big_smile vorbeste cu prietenul tau si explica-i ca atata timp cat nu isi revizuieste comportamentul tu te simti mai degraba rau decat bine langa el....si ca in timp interesul tau pt el a scazut! Va trebui sa inteleaga si poate veti ramane prieteni! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#71 2010-12-13 22:23:15

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu recomand metoda leucoplastului. Scurt si la obiect. Jap!
Ii spui frumos: "Iubi, am ajuns la concluzia ca noi doi nu ne potrivim, eu nu ma mai simt bine sa stau cu tine, nu avem aceleasi interese, de aceea vreau sa ne despartim." Daca cere lamuriri, ii spui ce ne-ai spus noua aici, ca nu te simti bine cand iesi in lume cu el, etc.
Nu are rost sa o iei pe ocolite ca ideea tot aia e.

PS. Sincer iti spun ca te felicit ca scrii ca lumea, in propozitii bine inchegate, cu subiect si predicat si cu semne de punctuatie unde trebuie, nu ca si majoritatea adolescentilor forum-isti cu k, j, sh, tz si alte minunatii.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#72 2010-12-13 22:34:43

SofySofia
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

Din cate spui tu aceasta relatie chiar nu mai merge smile Uite,gandeste-te in primul rand la sufletul tau nu al lui. De ce sa ramai cu el daca tu simti ca nu va potriviti? Spune ce ai de spus pentru binele tau si nu-ti fie frica de sentimentele tale smile Iti doresc mult curaj!
P.S.: Ai 10 din partea mea pentru exprimare si gramatica smile

Strong reasons make strong actions!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.