homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care este locul vostru preferat sa faceti sex?-5

#77 2008-06-22 23:12:49

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

Re: care este locul vostru preferat sa faceti sex?

rada a scris:

e oke, atata timp cat nu te vede politia cu masina parcata intr-un spatiu public :

pe noi ne-a prin politia pe spatiul public....noroc ca eram inca in faza de preludiu, nu
erau inca scaunele lasate, eram doar descheiati pe la pantaloni, si ne pupam noi acolo si nush cum m-am uitat eu afara si am vazut doi politisti care incercau sa se uite in masina, noroc de geamurile fumurii. i-am zis lu' iuby, nici nu a mai avut timp sa se incheie la pantaloni, a deschis geamul, a vb cu ei, daca il puneau sa coboare creca ii cadeau pantalonii in vine, nu s-au prin aia de ce faceam noi, au vrut sa ne dea o amenda pt incalcarea spatiului verde (oricum ar fi fost mai bine decat sex in locuri publice) dar nu ne-am mai dat nika. am plecat dup-aia acasa ca ne pierise tot cheful.
si acum radem cand ne aducem aminte..mai ales cand se lauda el ca nu a luat nici o amenda ca sofer, ii spun eu ca era sa ia una pt. spatiul public..

pe langa masina, patul este locul preferat, mai ales acu ca am pat nou, foarte mare si nu scartaie...in cabina de dus am incercat..cam incomod, in scara blocului pe la 3 dimineatza...18

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

#78 2008-08-22 10:19:19

Andrutsa16
Full member
Inregistrat: 2008-08-22

pe masa hjarta eu intinsa si cu picioarele pe umeri lui... hjarta e f placut big_smile

#79 2008-08-22 11:45:08

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

mie imi place pe covor:D nu scartie nimic,am loc cat vreau,e si covorul moale.deci nu ma zgariu.daca mai punem si niste lumari pe masa,se transforma in seara perfecta:D

#80 2008-08-22 14:02:51

bebe_mic
Full member
Inregistrat: 2008-01-05

wow...citesc si nu imi vine sa cred pe unde au faqt fetele astea sex;)) prin padure....prin club...etc;))...eu prefer dormitorul lui:X....akolo ma simt cel mai comod....pe scaun mai imi place:D....si locul unde m'am simtit incomod...a fost in scara blocului...dar dupa cate spunetzi...cred k o sa incerc si eu in mai multe locuri...sa vedem ce iese:)))wink)

......

#81 2008-08-22 15:48:06

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

locul preferat...in picioare lol oriunde am perete sa pun mainile lol

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#82 2008-09-02 21:51:35

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

in baie big_smile
el pe marginea cazii si eu sa ma misc in voie..
imi place in baie pt ca e oglinda acolo

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#83 2010-12-16 02:44:44

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

cocosurosu a scris:

si mie im place f mult in pat, dar dak e sa incerc ceva nou nu ma dau inapoi. imi place sa schimb pozitiile si locurile, in felul asta nu o sa intervina monotonia in viata mea sexuala

atita timp cat nu schimbi la fel de rapid si lejer partenerele. e Ok smile ... Parerea Mea

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.