homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex cu persoane mai mari sau mai mici-4

#58 2008-09-01 23:02:08

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: sex cu persoane mai mari sau mai mici

andreea_andy2 a scris:

Hmmm interesant topic. Eu nu am ce sa spun pentru ca nu am facut sex nici cu un barbat mai mare nici cu un pusti, dar o sa-l citesc cu mare interes big_smile

drooldrooldrooltummenupptummenupptummenupp deacord applause

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#59 2010-12-25 19:49:31

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Eu mereu am fost atrasa de barbati mai in varsta decat mine, ma refer la +10 ani. Acum nu stiu daca atractia va ramane doar la stadiul de fantezie sau daca va deveni realitate....

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#60 2010-12-25 21:51:36

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

la mine tocmai invers, persoanele mai in varsta nu ma atrag chiar deloc, de la 29 de ani in sus deja gata, adio, turn off.

pustanii sunt cam enervanti, nu prea suport infantilitatile de care sunt in stare, lipsa de experienta pe care incearca sa o compenseze printr-un ego supradezvoltat si o gura cat o sura, dar si seriozitatile excesive ale celor mai in varsta sunt plicticoase.

cel mic vrea cluburi, sex si femei cum se spunea mai sus, cel in varsta e in directia cealalta.

de aceea nu stiu, cred ca la 25-29 ani este perfect un baiat, pentru mine cel putin (chiar daca actualul e cu un an mai mic, cer iertare, aveam 16 ani cand l-am ales lol )

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#61 2010-12-25 22:02:13

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Intre timp in supermaketul "S.E.X" :
"Raionul 5 maturitate si experienta (+30)"
"Raionul 3 perversitati si curiozitati (+16)"
18

cold

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.